Lenovo ThinkPad L13

30x

Notebook Lenovo ThinkPad L13 - Intel Core i5 10310U 1.7 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Pro

8 980,-
7 274,-Cena s DPH
6 011,57Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc skladem 1 ks
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:Lenovo
Kód:1490884
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
  • akce
  • B-kategorie
  • doprava zdarma
  • poslední kus
  • - 1 706 Kč
Notebook Lenovo ThinkPad L13
Fotografie má ilustrativní charakter.

B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

Lenovo ThinkPad L13

Pracovní notebook Lenovo ThinkPad L13

Notebook Lenovo ThinkPad L13 je tenký, lehký a přesto vyniká odolnou konstrukcívysokým výkonem a dlouhou výdrží na baterii. ThinkPad L13 oceníte pro každodenní práci a stane se spolehlivým partnerem pro vaše podnikání nebo příjemným společníkem v domácnosti. Poznejte pohodlí mobilní kanceláře v podání notebooku ThinkPad L13.

  • Výkon moderních procesorů Intel Core 10. generace..
  • Hmotnost jen 1.38 kg a profil 17.6 mm = skvělý partner na cesty.
  • Prošel náročným armádním testováním MIL-STD-810G pro vysokou spolehlivost.
  • Odolná konstrukce z hliníku a plastů vyztužených skelnými vlákny.
  • Zabezpečení podnikové třídy.
  • Kryt kamery ThinkShutter pro větší soukromí.
  • Legendární klávesnice ThinkPad s TrackPointem odolná polití.

Lenovo ThinkPad L13 

Notebook ThinkPad je zárukou kvality

Podpořte své podnikání na cestách notebookem Lenovo ThinkPad L13. Kombinace špičkových materiálů jednotlivých součástí a ověřených komponent dělá z přenosných počítačů ThinkPad L13 neuvěřitelně výkonná a odolná zařízení, na která se vždy můžete spolehnout.

 Lenovo ThinkPad L13

Výkonná mobilní kancelář

Proč se omezovat pouze výkonem stolního počítače v kanceláři? I na cestách můžete mít dostatek výkonu a rychlé připojení s notebookem ThinkPad L13. Se špičkovými procesory Intel 10. generace, ve spojení s vysokou kapacitou operační paměti DDR4 a výkonnými pevnými disky SSD M.2 (až PCIe NVMe) snese srovnání s klasickým kancelářským počítačem.

Lenovo ThinkPad L13

Vysoká odolnost splňující armádní standardy

U notebooku Lenovo ThinkPad L13 si můžete být jisti, že konstrukce prošla náročným testováním. Displej, šasi, panty, porty, systém chlazení, prostě celý notebook je testován dle náročných armádních standardů MIL-STD-810G a v mnoha aspektech je dokonce překonává. Notebook ThinkPad pozbývá jakékoli slabé místo, které by ho mohlo ohrozit.

 Lenovo ThinkPad L13

Zabezpečení podnikové úrovně

S notebooky řady ThinkPad L13 můžete, v závislosti na konfiguraci, zvolit jakou úroveň zabezpečení vyžadujete. S volitelnou čtečkou otisků prstů získáte skvělé možnosti zabezpečení. Místo pracného zadávání hesla stačí pouhý dotyk prstu a nehrozí možnost zcizení dat ztrátou nebo krádeží hesla. Navíc je notebook vybaven také specializovaným čipem dTPM 2.0 (Trusted Platform Module), který pomáhá spolehlivě šifrovat obsah disku. Další volitelnou možnosti zabezpečení je technologie Intel vPro (v závislosti na modelu procesoru) zvyšující ochranu a usnadňující správu při provádění aktualizací. ThinkPad L13 je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

 Lenovo ThinkPad L13

Konektivita pro firemní nasazení

Za samozřejmost lze považovat integraci rozhraní USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1 a dokonce moderního USB 3.1/3.2 Type-C Gen 1 (s podporou obrazového výstupu a power delivery). Nechybí technologie bezdrátového připojení WiFi a Bluetooth ani rozhraní HDMI pro připojení externího zobrazovacího zařízení. Připojení Gigabit Ethernet můžete získat pomocí rozšiřujícího konektoru pro volitelný adaptér ThinkPad Ethernet Extension Adapter Gen 2 nebo adaptéru USB-C to Ethernet. Firemnímu zaměření odpovídají také možnosti dokování pomocí bočního mechanického doku nebo dokovací stanice USB-C.

 Lenovo ThinkPad L13

Nejen práce, ale i zábava

Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Audio Premium. Při konferenčních hovorech s kolegy, klienty, rodinou i přáteli oceníte snadno použitelnou HD kameru s dvojicí mikrofonů s funkcí potlačení šumu. Notebook ThinkPad L13 neklade vaší zábavě a komunikaci žádné meze.

Lenovo ThinkPad L13

Parametry a specifikace

Procesor 
Intel Core i5 10310U 1.7 GHz Comet Lake 
Operační paměť 
8 GB DDR4 
Pevný disk 
256 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
Intel UHD Graphics 
Displej 
13.3" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
Operační systém 
Windows 11 Pro 
Rozhraní 
2xUSB 3.0, 2xUSB 3.1 Type-C, HDMI 
Výbava 
Webkamera, WiFi, čtečka karet, čtečka otisků prstů, podsvícená klávesnice 
Barva 
černá 
B-kategorie
může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
Rozměry zboží
311 × 17.6 × 219 (mm)
Hmotnost
1.4 kg