HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black

4x

Notebook HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black - Intel Core i9 13900HX 3.90 GHz, 32 GB, 2048 GB SSD, nVidia GeForce RTX 4080, 17.3 palců 2560 x 1440 px, Windows 11 Home

54 990,-
53 990,-Cena s DPH
44 619,83Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava skladem 1 ks
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1495346
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
  • akce
  • B-kategorie
  • doprava zdarma
  • poslední kus
  • - 1 000 Kč
Notebook HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black
Notebook HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black - Fotka 1/4Notebook HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black - Fotka 2/4Notebook HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black - Fotka 3/4Notebook HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black - Fotka 4/4
Fotografie má ilustrativní charakter.
Na výběr 10 variant
31 990,- až 59 990,-

B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

Dopřejte si ten nejlepší herní zážitek s předváděcím herním notebookem HP OMEN 17-ck2000na

HP OMEN 17-ck2000na je předváděcí herní notebook, který je připravený na utáhnutí náročných a nejnovějších her bez sebemenších potíží. Tato nadupaná mašina je vybavena výkonnými komponenty, které ji umožňují spustit hry jako Starfield, Baldur's Gate III, Avatar: Frontiers of Pandora nebo Hogwarts Legacy, Palworld bez jakýchkoli problémů. Tento herní notebook je poháněný procesorem Intel Core i9 13900HX s frekvencí 3.90 GHz, který je schopen zpracovat veškeré herní výpočty a výkonně reagovat na všechny herní požadavky. S velkou pamětí 32 GB RAM a rychlým SSD úložištěm o kapacitě 2048 GB si můžete být jisti, že veškerý herní obsah se na notebook načte velmi rychle a bezproblémově. Grafická karta nVidia GeForce RTX 4080 je jedním z nejvýkonnějších modelů na trhu, který poskytuje dechberoucí vizuální zážitek díky technologii ray-tracingu. Tato technologie umožňuje vytvářet realistické grafiky a efekty, které jsou důležité pro ponoření se do hry a prožití nezapomenutelné zážitky. Velký displej o velikosti 17.3 palců s rozlišením 2560 x 1440 s antireflexní úpravou a tlumením modrého světla je ideální volbou pro hráče, protože poskytuje ostrý obraz bez rušivých odlesků a současně minimalizuje únavu očí při dlouhých herních seancích. Co se týče konektorů a výbavy, HP OMEN 17-ck2000na nabízí širokou škálu možností. Máte možnost využít například 1xThunderbolt 4, miniDisplayPort, HDMI, LAN nebo čtečku karet. Díky podsvícené klávesnici můžete hrát své oblíbené hry i v šero a večeru bez jakýchkoli problémů. Technologie OMEN Tempest Cooling 4 je tady, aby vás ochránila před přehřátím během intenzivního herního provozu. S touto technologií se nemusíte bát, že by se váš notebook přehříval a že by to ovlivňovalo výkon nebo dlouhodobou životnost. Herní notebook HP OMEN 17-ck2000na se může pyšnit nejen vysokými výkony, ale také elegantní konstrukcí z recyklovaných plastů. Zároveň je notebook snadno přenosný díky své hmotnosti pouhých 2.78 kg. Bez problémů si jej můžete vzít s sebou kamkoliv jdete a vychutnávat si hry na laptopu i v pohodlí vašeho oblíbeného místa. V kombinaci s operačním systémem Windows 11 Home se tento herní notebook stává skutečně ideální volbou pro všechny hráče, kteří hledají výkonnou a spolehlivou herní mašinu za příznivou cenu. Budete mít možnost si vychutnat všechny nové hry s dechberoucím vizuálem a s vysokou herní výkonností. Nechte se vtáhnout do světa herních zážitků a objevujte nové světy díky hernímu notebooku HP OMEN 17-ck2000na.

Velkou výhodou předváděcího notebooku je jeho cenová dostupnost oproti novým modelům. Aniž byste museli utrácet velké množství peněz, získáte výkonný herní stroj, který je plně vybaven pro spuštění nejnovějších her. A co je ještě lepší, tento notebook disponuje dvouletou zárukou přímo u výrobce, což vám dává jistotu a klid v srdci, že je váš notebook v bezpečných rukou.

Tento notebook je z kategorie B, což znamená, že může mít drobné známky používání. Po vaší objednávce vás kontaktuje naše zákaznické centrum a poskytne vám přesný stav daného kousku. Na základě této informace si budete moci sami vybrat, zda potvrdíte svou objednávku, zrušíte ji nebo si vyberete jiný notebook. Také máte možnost přijít si na zařízení osobně prohlédnout, pokud jej objednáte na jednu z našich poboček.

HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black

HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black

Výkonné hraní vždy po ruce. - OMEN by HP 17

  • Zůstaňte v chladu i pod tlakem - Technologie OMEN Tempest Cooling 4 chrání před přehřátím i při hraní žhavých novinek.
  • Rychlá obnovovací frekvence v průběhu hraní - Díky 17,3″ displeji s vysokým rozlišením, rychlou obnovovací frekvencí a optickou mechanickou klávesnicí můžeš hrát kdekoli.
  • OMEN Gaming Hub umožňuje maximální přizpůsobení - Váš jediný obchod pro zlepšení herních prožitků – počínaje možnostmi podrobného vyladění výkonu až po nastavení osvětlení, plus mnoho dalších.

 

Stolní počítač už nepotřebuješ, s tímhle zařízením si vystačíš

HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black

Nový úhel pohledu

Windows 11 nabízí neotřelý, příjemný a tvůrčí prostor, ve kterém se můžeš věnovat svým zálibám. Od přepracované nabídky Start, po nové způsoby komunikace s lidmi a získání přístupu ke zprávám, hrám a obsahu – Windows 11 je místo pro přemýšlení, komunikaci a tvůrčí činnost přirozeným způsobem.

Dynamický procesor, ultravýkonná grafická karta, ultrarychlé SSD a RAM

Procesory Intel® Core™ 13. generace přináší výkon tam, kde ho nejvíc potřebuješ – šetří čas a umožňují dělat to, co opravdu chceš. Ultravýkonnou grafiku GeForce RTX™ 4090  ocení každý hráč. Využívá architekturu Ampere, která představuje 2. generaci platformy RTX od společnosti NVIDIA. Vylepšená jádra RT a Tensor, nové streamovací multiprocesory a superrychlá paměť G6X zaručují podmanivý herní zážitek. Díky až 2TB bleskovému úložišti PCIe NVMe™ M.2 SSD spustíš systém během několika sekund. Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.

HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black

Vynikající displej s certifikací Eyesafe®

Zapomeňte na okolní svět díky technologii IPS s rozlišením QHD. Antireflexní filtr zajistí, že se od displeje bude odrážet méně světla, a vás tak nic nebude rušit v příjemném sledování. Displeje s certifikací Eyesafe® splňují požadavky pro tlumení modrého světla TÜV a standardy Eyesafe® pro ochranu očí před škodlivým zářením modrého světla bez jakéhokoli zkreslení. Notebooky s integrovanými displeji Eyesafe® pomáhají snížit únavu očí a umožňují pohodlné a dlouhodobé sledování obrazovky při práci.

Technologie DTS: X® Ultra a bohatý zvukový zážitek

Tato technologie vytváří prostorově přesný 3D zvuk v jakékoli náhlavní soupravě a nabízí speciálně vyladěné zvukové režimy pro různé typy her, které poskytnou maximálně poutavé zážitky při zábavě. Díky dvojici reproduktorů HP, technologii HP Audio Boost a zvuku, který ladili profesionálové z Bang & Olufsen, můžete procítěně vnímat zvuk, se kterým obživne každá zábava. Probuďte své smysly s dokonalým zvukem na počítači.

HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black

Plasty pocházející z oceánů a klávesy z recyklovaného plastu

Notebook byl vyroben s ohledem na životní prostředí. Obsahuje proto udržitelné materiály, jako jsou recyklovaný hliník a plasty končící v oceánech, které se nachází v šasi reproduktoru. Zaměřili jsme se na udržitelnější design našich klávesnic využitím kláves vyrobených z recyklovaných plastů od spotřebitelů.

HP OMEN 17-ck2000na Shadow Black

Parametry a specifikace

Procesor 
Intel Core i9 13900HX 3.90 GHz Raptor Lake 
Operační paměť 
32 GB DDR5 
Pevný disk 
2048 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
nVidia GeForce RTX 4080 12 GB 
Displej 
17.3" LCD WQHD s rozlišením 2560 x 1440 - matný 
Operační systém 
Windows 11 Home 
Rozhraní 
3xUSB 3.0, 1xThunderbolt 4, miniDisplayPort, HDMI, LAN 
Výbava 
Webkamera, WiFi, čtečka karet, podsvícená klávesnice 
Barva 
černá 
B-kategorie
může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
Rozměry zboží
397.1 × 27 × 262 (mm)
Hmotnost
2.78 kg