HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black

6x

Notebook HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black - Intel Core i9 13900HX 3.90 GHz, 32 GB, 1024 GB SSD, nVidia GeForce RTX 4080, 17.3 palců 2560 x 1440 px, Windows 11 Home

56 990,-
54 990,-Cena s DPH
45 446,28Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc skladem 1 ks
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1495343
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • akce
  • doprava zdarma
  • poslední kus
  • - 2 000 Kč
Notebook HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black
Notebook HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black - Fotka 1/4Notebook HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black - Fotka 2/4Notebook HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black - Fotka 3/4Notebook HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black - Fotka 4/4
Fotografie má ilustrativní charakter.
Na výběr 10 variant
31 990,- až 59 990,-

Předváděcí herní notebook HP OMEN 17-ck2006nt: Kompaktní a výkonná mašina pro náročné hráče

Chcete se ponořit do nekonečného světa virtuálních her s grafickými a výkonovými parametry na maximální úrovni? Pak vás zajisté zaujme nový předváděcí herní notebook HP OMEN 17-ck2006nt, který představuje nadupanou mašinu schopnou bez problémů zvládnout i ty nejnáročnější nové hry. S nadupanou technologií a vymakanými specifikacemi se tento notebook stává ideálním společníkem pro náročné hráče, kteří touží po ponoření do světa nových her, jako jsou Starfield, Baldur's Gate III, Avatar: Frontiers of Pandora nebo Hogwarts Legacy, Palworld. Srdcem tohoto herního notebooku je procesor Intel Core i9 13900HX s frekvencí 3,90 GHz, který zajišťuje plynulý chod her a žádné zasekávání. S 32 GB operační paměti a s prostorným a rychlým 1TB SSD diskem, notebook nabízí dostatečný prostor pro ukládání her, multimédií a dalších souborů. Pravým klenotem je grafická karta nVidia GeForce RTX 4080, která podporuje ray-tracing, což znamená, že hráči mohou zažít dechberoucí vizuální efekty, které přetrvají ve vzpomínkách po dlouhou dobu. Obrazovka notebooku má úhlopříčku 17,3 palce a rozlišení 2560 x 1440 pixelů. Antireflexní úprava a tlumení modrého světla zajistí, že hráči budou mít vždy jasný a pohodlný výhled na herní scény. Pro připojení dalších zařízení je k dispozici široká škála konektorů, včetně 1xThunderbolt 4, miniDisplayPort, HDMI, LAN a čtečky karet. Díky podsvícené klávesnici lze notebook snadno používat i v temných prostředích. Herní notebook HP OMEN 17-ck2006nt nabízí i řadu dalších vylepšení a funkcí, které zlepšují celkový herní zážitek hráčů. Například technologie OMEN Tempest Cooling 4 se postará o účinné chlazení notebooku, aby nedocházelo k přehřívání. Elegantní konstrukce z recyklovaných plastů dodává notebooku moderní a ekologický vzhled. Díky nízké váze 2,78 kg je notebook snadno přenosný a hráči ho mohou vzít kamkoliv s sebou.

Jedním z hlavních důvodů, proč si pořídit předváděcí herní notebook, je jeho cenová výhodnost ve srovnání s novými modely. Přestože se jedná o předváděcí produkt, nabízí stejně kvalitní výkon jako nové modely, a to za nižší cenu. Toto je obrovskou výhodou pro hráče, kteří se snaží najít herní notebook s výkonnou grafikou a velkou pamětí bez nutnosti utrácet příliš peněz. Další výhodou tohoto notebooku je, že disponuje dvouletou zárukou přímo u výrobce. To znamená, že hráči se nemusí obávat případných problémů s hardwarovou či softwarovou částí notebooku, protože záruka jim zajistí opravu nebo výměnu za plnou cenu. Vzhledem k výše uvedeným faktorům, je HP OMEN 17-ck2006nt předváděcí herní notebook ideálním partnerem pro všechny hráče, kteří chtějí získat herní zážitky bez obav o výkon a kvalitu. S nadupanou mašinou a vynikajícími funkcemi je tento notebook schopen splnit i ty nejnáročnější požadavky hráčů. Navíc, díky cenové výhodnosti a dvouleté záruce, je toto zařízení neodolatelnou volbou pro hráče, kteří chtějí získat maximální hodnotu za své peníze.

HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black

HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black

Výkonné hraní vždy po ruce. - OMEN by HP 17

  • Zůstaňte v chladu i pod tlakem - Technologie OMEN Tempest Cooling 4 chrání před přehřátím i při hraní žhavých novinek.
  • Rychlá obnovovací frekvence v průběhu hraní - Díky 17,3″ displeji s vysokým rozlišením, rychlou obnovovací frekvencí a optickou mechanickou klávesnicí můžeš hrát kdekoli.
  • OMEN Gaming Hub umožňuje maximální přizpůsobení - Váš jediný obchod pro zlepšení herních prožitků – počínaje možnostmi podrobného vyladění výkonu až po nastavení osvětlení, plus mnoho dalších.

 

Stolní počítač už nepotřebuješ, s tímhle zařízením si vystačíš

HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black

Nový úhel pohledu

Windows 11 nabízí neotřelý, příjemný a tvůrčí prostor, ve kterém se můžeš věnovat svým zálibám. Od přepracované nabídky Start, po nové způsoby komunikace s lidmi a získání přístupu ke zprávám, hrám a obsahu – Windows 11 je místo pro přemýšlení, komunikaci a tvůrčí činnost přirozeným způsobem.

Dynamický procesor, ultravýkonná grafická karta, ultrarychlé SSD a RAM

Procesory Intel® Core™ 13. generace přináší výkon tam, kde ho nejvíc potřebuješ – šetří čas a umožňují dělat to, co opravdu chceš. Ultravýkonnou grafiku GeForce RTX™ 4080  ocení každý hráč. Využívá architekturu Ampere, která představuje 2. generaci platformy RTX od společnosti NVIDIA. Vylepšená jádra RT a Tensor, nové streamovací multiprocesory a superrychlá paměť G6X zaručují podmanivý herní zážitek. Díky až 2TB bleskovému úložišti PCIe NVMe™ M.2 SSD spustíš systém během několika sekund. Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.

HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black

Vynikající displej s certifikací Eyesafe®

Zapomeňte na okolní svět díky technologii IPS s rozlišením QHD. Antireflexní filtr zajistí, že se od displeje bude odrážet méně světla, a vás tak nic nebude rušit v příjemném sledování. Displeje s certifikací Eyesafe® splňují požadavky pro tlumení modrého světla TÜV a standardy Eyesafe® pro ochranu očí před škodlivým zářením modrého světla bez jakéhokoli zkreslení. Notebooky s integrovanými displeji Eyesafe® pomáhají snížit únavu očí a umožňují pohodlné a dlouhodobé sledování obrazovky při práci.

Technologie DTS: X® Ultra a bohatý zvukový zážitek

Tato technologie vytváří prostorově přesný 3D zvuk v jakékoli náhlavní soupravě a nabízí speciálně vyladěné zvukové režimy pro různé typy her, které poskytnou maximálně poutavé zážitky při zábavě. Díky dvojici reproduktorů HP, technologii HP Audio Boost a zvuku, který ladili profesionálové z Bang & Olufsen, můžete procítěně vnímat zvuk, se kterým obživne každá zábava. Probuďte své smysly s dokonalým zvukem na počítači.

HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black

Plasty pocházející z oceánů a klávesy z recyklovaného plastu

Notebook byl vyroben s ohledem na životní prostředí. Obsahuje proto udržitelné materiály, jako jsou recyklovaný hliník a plasty končící v oceánech, které se nachází v šasi reproduktoru. Zaměřili jsme se na udržitelnější design našich klávesnic využitím kláves vyrobených z recyklovaných plastů od spotřebitelů.

HP OMEN 17-ck2006nt Shadow Black

Parametry a specifikace

Procesor 
Intel Core i9 13900HX 3.90 GHz Raptor Lake 
Operační paměť 
32 GB DDR5 
Pevný disk 
1024 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
nVidia GeForce RTX 4080 12 GB 
Displej 
17.3" LCD WQHD s rozlišením 2560 x 1440 - matný 
Operační systém 
Windows 11 Home 
Rozhraní 
3xUSB 3.0, 1xThunderbolt 4, miniDisplayPort, HDMI, LAN 
Výbava 
Webkamera, WiFi, čtečka karet, podsvícená klávesnice 
Barva 
černá 
Rozměry zboží
397.1 × 27 × 262 (mm)
Hmotnost
2.78 kg