HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black

5x

Notebook HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black - Intel Core i9 13900HX 3.90 GHz, 32 GB, 2048 GB SSD, nVidia GeForce RTX 4090, 17.3 palců 2560 x 1440 px, Windows 11 Home

69 990,-
59 990,-Cena s DPH
49 578,51Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1488520
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • akce
  • doprava zdarma
  • poslední kus
  • - 10 000 Kč
Notebook HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black
Notebook HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black - Fotka 1/4Notebook HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black - Fotka 2/4Notebook HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black - Fotka 3/4Notebook HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black - Fotka 4/4
Fotografie má ilustrativní charakter.
Na výběr 10 variant
31 990,- až 59 990,-

Předváděcí notebook HP OMEN 17-ck2002na: Výkonná mašina na nejnáročnější hry

Pokud jste vášnivým hráčem a hledáte herní notebook, který vás přenese do nových herních světů, pak je HP OMEN 17-ck2002natou správnou volbou. Tento nadupaný herní stroj je vybaven výkonnými komponenty, které bez jakýchkoliv problémů utáhnou i ty nejnáročnější hry jako jsou Starfield, Baldur's Gate III, Avatar: Frontiers of Pandora, Hogwarts Legacy, Palworld a mnoho dalších. Hlavní síla této předváděcí herní mašiny spočívá v jejím procesoru - Intel Core i9 13900HX s frekvencí 3.90 GHz. Tento špičkový procesor poskytuje neuvěřitelnou výkonovou sílu, která vás vezme na další level hraní. Budete si užívat plynulostí a rychlostí bez jakýchkoliv prodlev. Pokud jde o paměťové kapacity, Notebook HP OMEN 17-ck2002na je vybaven impozantními 32 GB RAM, díky čemuž naprosto snadno zvládne multitasking a spouštění několika náročných aplikací najednou. Navíc je zde záplava úložného prostoru díky 2048 GB SSD disku. S takovým množstvím místa si budete moci ukládat veškeré vaše hry, herní videa, soubory a další data - a to vše s rychlostí blesku. Kromě výkonu je HP OMEN 25L GT15-0017na vybavený vynikajícím grafickým výkonem. S kvalitním grafickým čipem NVIDIA GeForce RTX 4090 se můžete těšit na pohlcující herní zážitky. Realistické vizuály, živé barvy a ostré detaily budou rozhodně vaší každodenní rutinou. A s velkým displejem o velikosti 17.3 palců s antireflexním filtrem a rozlišením 2560 x 1440, budete mít dokonalou vizuální prezentaci za každého osvětlení. Připojení k dalším zařízením není vůbec problém. Notebook HP OMEN 17-ck2002na nabízí širokou konektorovou výbavu, která zahrnuje 1xThunderbolt 4, miniDisplayPort, HDMI, LAN a čtečku karet. Budete tak mít možnost připojit se k dalším monitorům, projektorům, Ethernetu nebo přenesení dat z paměťových karet bez jakýchkoliv obtíží. Podsvícená klávesnice je dalším zdrojem radosti při používání tohoto notebooku, protože vám umožní hrát i ve tmavém prostředí bezzábranně a bezchybně. Každý stisk vás dovede k dokonalé reakci ve hře. Každý váš herní maraton si bude moci užít bez jakýchkoliv obav z přehřátí, díky pokročilé technologii OMEN Tempest Cooling 4. Tato zvláštní ochrana zamezuje přehřívání notebooku a udržuje všechny jeho komponenty v optimální teplotě. Budete tedy mít jistotu, že váš výkonový stroj zůstane spolehlivý až do posledního okamžiku. Nechte se zlákat nejen výkonem, ale také ekologickou konstrukcí tohoto předváděcího notebooku. Je vyroben z recyklovaných plastů, což přispívá k ochraně životního prostředí. Můžete tak hrát své oblíbené hry a zároveň se podílet na udržitelnosti naší planety.

Předváděcí model je skvělou volbou, protože je cenově výhodnější oproti novým modelům. Nejenže získáte prvotřídní výkon a technologii, ale dostanete i dvouletou záruku přímo od výrobce. To je jistota, že váš investiční herní stroj bude dlouho sloužit s maximální spolehlivostí. Vstupte tak do světa úžasné grafiky, ohromujícího výkonu a nekonečných možností při prozkoumávání nových herních světů. Ať už si to užíváte sami nebo s přáteli, tento herní notebook se postará o nezapomenutelné zážitky, které vás budou provázet po celou dobu.

HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black

 

HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black

Výkonné hraní vždy po ruce. - OMEN by HP 17

  • Zůstaňte v chladu i pod tlakem - Technologie OMEN Tempest Cooling 4 chrání před přehřátím i při hraní žhavých novinek.
  • Rychlá obnovovací frekvence v průběhu hraní - Díky 17,3″ displeji s vysokým rozlišením, rychlou obnovovací frekvencí a optickou mechanickou klávesnicí můžeš hrát kdekoli.
  • OMEN Gaming Hub umožňuje maximální přizpůsobení - Váš jediný obchod pro zlepšení herních prožitků – počínaje možnostmi podrobného vyladění výkonu až po nastavení osvětlení, plus mnoho dalších.

 

Stolní počítač už nepotřebuješ, s tímhle zařízením si vystačíš

HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black

Nový úhel pohledu

Windows 11 nabízí neotřelý, příjemný a tvůrčí prostor, ve kterém se můžeš věnovat svým zálibám. Od přepracované nabídky Start, po nové způsoby komunikace s lidmi a získání přístupu ke zprávám, hrám a obsahu – Windows 11 je místo pro přemýšlení, komunikaci a tvůrčí činnost přirozeným způsobem.

Dynamický procesor, ultravýkonná grafická karta, ultrarychlé SSD a RAM

Procesory Intel® Core™ 13. generace přináší výkon tam, kde ho nejvíc potřebuješ – šetří čas a umožňují dělat to, co opravdu chceš. Ultravýkonnou grafiku GeForce RTX™ 4090  ocení každý hráč. Využívá architekturu Ampere, která představuje 2. generaci platformy RTX od společnosti NVIDIA. Vylepšená jádra RT a Tensor, nové streamovací multiprocesory a superrychlá paměť G6X zaručují podmanivý herní zážitek. Díky až 1TB bleskovému úložišti PCIe NVMe™ M.2 SSD spustíš systém během několika sekund. Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.

HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black

Vynikající displej s certifikací Eyesafe®

Zapomeňte na okolní svět díky technologii IPS s rozlišením QHD. Antireflexní filtr zajistí, že se od displeje bude odrážet méně světla, a vás tak nic nebude rušit v příjemném sledování. Displeje s certifikací Eyesafe® splňují požadavky pro tlumení modrého světla TÜV a standardy Eyesafe® pro ochranu očí před škodlivým zářením modrého světla bez jakéhokoli zkreslení. Notebooky s integrovanými displeji Eyesafe® pomáhají snížit únavu očí a umožňují pohodlné a dlouhodobé sledování obrazovky při práci.

Technologie DTS: X® Ultra a bohatý zvukový zážitek

Tato technologie vytváří prostorově přesný 3D zvuk v jakékoli náhlavní soupravě a nabízí speciálně vyladěné zvukové režimy pro různé typy her, které poskytnou maximálně poutavé zážitky při zábavě. Díky dvojici reproduktorů HP, technologii HP Audio Boost a zvuku, který ladili profesionálové z Bang & Olufsen, můžete procítěně vnímat zvuk, se kterým obživne každá zábava. Probuďte své smysly s dokonalým zvukem na počítači.

HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black

Plasty pocházející z oceánů a klávesy z recyklovaného plastu

Notebook byl vyroben s ohledem na životní prostředí. Obsahuje proto udržitelné materiály, jako jsou recyklovaný hliník a plasty končící v oceánech, které se nachází v šasi reproduktoru. Zaměřili jsme se na udržitelnější design našich klávesnic využitím kláves vyrobených z recyklovaných plastů od spotřebitelů.

HP OMEN 17-ck2002na Shadow Black

Parametry a specifikace

Procesor 
Intel Core i9 13900HX 3.90 GHz Raptor Lake 
Operační paměť 
32 GB DDR5 
Pevný disk 
2048 GB SSD 
Optická mechanika 
Grafická karta 
nVidia GeForce RTX 4090 16 GB 
Displej 
17.3" LCD WQHD s rozlišením 2560 x 1440 - matný 
Operační systém 
Windows 11 Home 
Rozhraní 
3xUSB 3.0, 1xThunderbolt 4, miniDisplayPort, HDMI, LAN 
Výbava 
Webkamera, WiFi, čtečka karet, podsvícená klávesnice 
Barva 
šedá 
Rozměry zboží
397.1 × 27 × 262 (mm)
Hmotnost
2.78 kg