HP Z8 G4 Workstation

25x

Počítač HP Z8 G4 Workstation - Intel Xeon Gold 2x 6134 3.2 GHz, 192 GB, 3512 GB Kombinované, nVidia Quadro P4000, Windows 11 Pro

43 990,-Cena s DPH
36 355,37Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1493087
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
  • B-kategorie
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Počítač HP Z8 G4 Workstation
    Počítač HP Z8 G4 Workstation - Fotka 1/4Počítač HP Z8 G4 Workstation - Fotka 2/4Počítač HP Z8 G4 Workstation - Fotka 3/4Počítač HP Z8 G4 Workstation - Fotka 4/4
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

    HP Z8 G4 Workstation

     

    Pracovní stanice HP Z8 G4 Desktop PC

    Při práci s nejsložitějšími simulacemi, střihem videa nebo špičkovými VFX vám postačí pouze naše vlajková pracovní stanice Z a nejvýkonnější počítač.

    https://www.youtube.com/shorts/Rzv3c203tS0

    Bez škrcení, v reálném čase - Výkon

    Zapomeňte na klikání a čekání. Díky až ohromujícím 56 jádrům (dle konfigurace), až 1,5 TB vysokorychlostní paměti (dle konfigurace) a certifikaci pro náročné aplikace získáte z počítače Z8 workstation PC vždy optimální výkon.

    Škálování - Váš systém

    Posuňte hranice produktivity. S až 56 jádry se dvěma procesory Intel® Xeon® (dle konfigurace), duální profesionální grafikou (dle konfigurace), 1,5 TB vysokorychlostní paměti (dle konfigurace), 56 TB úložištěm (dle konfigurace) a 7 sloty pro karty PCIe14- můžete neustále rozšiřovat své možnosti podle toho, jak se vyvíjí vaše práce.

     

    Špičkové - Teploty a akustika

    Naši inženýři se zevnitř vypotili s každým detailem. Strategicky rozmístěné kanály a ventilátory usměrňují několik kanálů proudění vzduchu a udržují součásti chladné a tiché. Přístup bez použití nářadí umožňuje rychlou a snadnou modernizaci komponent.

    Chlazení se změnou fáze - Chlazení procesoru se změnou fáze optimalizuje přenos tepla, což umožňuje lepší výkon a vyšší spolehlivost než tradiční řešení kapalinového chlazení.

    Ventilátory a odvětrávání - Senzory a patentované algoritmy detekují, kdy se systém začne zahřívat, a aktivují ventilátory, aby zabránily přehřátí během nejnáročnějších projektů.

    Nezkrácený výkon - Tepelná technologie Z udržuje procesor a grafickou kartu trvale chladné, takže mohou běžet na maximální výkon bez škrcení.

     

    Podle vašich potřeb

    Široké možnosti rozšíření Vám umožní sestavit pracovního pomocníka přesně podle vašich potřeb. Velkou výhodou je konektivita, kterou řada nových stanic dominuje. Ať už jste projektant, návrhář, grafik nebo střihač, vaše práce vyžaduje dokonalý hardware. Procesor s vysokým kmitočtem je schopen plně zvládnout požadavky na 3D CAD a BIM software, takže si můžete představit svojí vizualizaci kdykoliv během procesu. Interakce v reálném čase, nízká latence a špičková bezpečnost, pracovní stanice jsou jednoduše tvůrcem tohoto světa. HP spolupracuje s partnery, jako jsou Adobe®, Autodesk a Avid, aby zajistili optimalizaci hardwaru pro software, na který se spoléháte.

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    2x Intel Xeon Gold 6134 3.2 GHz Skylake 
    Operační paměť 
    192 GB DDR4 
    Pevný disk 
    512 GB SSD + 3000 GB HDD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    nVidia Quadro P4000 8 GB 
    Operační systém 
    Windows 11 Pro 
    Rozhraní 
    10xUSB 3.0, 4xDisplayPort, COM, 2xLAN 
    Výbava 
    bez výbavy 
    Velikost 
    Big Tower 
    B-kategorie
    může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
    Rozměry zboží
    216 × 445 × 555 (mm)
    Hmotnost
    24.0 kg