Lenovo ThinkCentre M920q 10RR Tiny

22x

Počítač Lenovo ThinkCentre M920q 10RR Tiny - Intel Core i7 8700 3.2 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics 630, Windows 11 Pro

9 980,-Cena s DPH
8 247,93Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha skladem 1 ks
Značka:Lenovo
Kód:1487033
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Počítač Lenovo ThinkCentre M920q 10RR Tiny
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    Lenovo ThinkCentre M920q 10RR Tiny

     

    Malý, ale výkonný počítač

    Kompaktní ThinkCentre M920 Tiny zvládne i náročné úkoly, a vy tak budete o krok napřed. Je testován dle armádních norem MIL-SPEC pro odolnosti a spolehlivost, je poháněn osmou generací procesorů Intel®, přichází s pamětí s vynikající odezvou a možností rychlého úložiště. Díky své velikosti a všestrannosti uvolní i místo na vašem stole.

     

    Perfektní pro uživatele a ještě lepší pro IT manažery

    Zařízení ThinkCentre řady M, mezi která patří provedení tower, SFF a Thin Client, jsou perfektní volbou pro progresivní IT manažery, kteří hledají vysoce výkonné, spolehlivé a zabezpečené počítače. Jsou snadno nastavitelné, zapojitelné a spravovatelné v jakémkoliv kancelářském prostředí. Disponují vysoce výkonnými procesory, pamětí a technologií úložiště a možností velké kapacity úložiště. Navíc přicházejí se skvělým zabezpečením pro ochranu citlivých dat a jsou velmi spolehlivé.

    Lenovo ThinkCentre M920q 10RR Tiny

    Pro skutečné výsledky potřebujete vysoký výkon

    S nejnovější generací procesorů Intel®, nejmodernější pamětí DDR4 a možností SSD úložiště je kompaktní ThinkCentre M920 Tiny stejně výkonný a rychlý jako tradiční počítač. Umožňuje vám dokončit práci rychleji a efektivněji.

    Na co čekáte?

    Pro ještě rychlejší a plynulejší používání zvolte pevný disk typu SSD. Tato chytrá technologie rozpozná způsob vaší práce a zrychlí všechny procesy - od spouštění a otvírání aplikací přes vyhledávání složek až po snadný multitasking.

    Lenovo ThinkCentre M920q 10RR Tiny

    Skvělé připojení

    Pokud jde o porty, ThinkCentre M920 Tiny jich má spoustu. Mezi ně patří USB 3.1 2. gen. pro rychlé nabíjení a přenos dat i v režimu spánku nebo při vypnutí. Porty jsou pohodlně umístěny a umožňují vám připojit externí disk nebo monitor během pár vteřin.

    Vejde se kamkoliv

    Na poličku, za monitor, pod stůl - ThinkCentre M920 Tiny se vejde kamkoliv. Navíc prošel přísnými testy dle MIL-SPEC, aby vydržel pracovat v téměř jakémkoliv prostředí - v arktické zimě, v poušti a všude mezitím.

    Lenovo ThinkCentre M920q 10RR Tiny

    Snadno použitelný, nastavitelný a se snadným upgradem

    Pokud je počítač mírně z dosahu, můžete ho vypnout na dálku pomocí jednoduché zkratky na klávesnici, Alt+P. ThinkCenter M920 v provedení Tiny má také několik rozšiřujících slotů, aby se přizpůsobil potřebám vašeho podnikání. Navíc můžete snadno vyměnit komponenty bez použití nástrojů - stačí odejmout boční panel.

    Ekologická volba

    S certifikáty Energy Star™ 7.0 a EPEAT™ Gold je ThinkCenter M920 v provedení Tiny prokazatelně výjimečně energeticky efektivní a ušetří vám náklady. Navíc je také výjimečně tichý a byl oceněn prvním certifikátem Ultra Low Noise Certificate od TUV Rheinland na světě.

    Lenovo ThinkCentre M920q 10RR Tiny

    A vy máte o starost méně

    ThinkCentre M920 Tiny chrání vaše data pomocí technologie Smart USB Protection. Umožní vám zakázat přístup USB zařízením do počítače a zabrání vniknutí škodlivého softwaru do systému nebo do sítě prostřednictvím portů USB. Navíc je tu TPM, neboli Trusted Platform Module, což vám umožňuje chránit váš hardware včetně generování a ukládání šifrovacích kódů a port pro zámek Kensington vám umožní fyzicky uzamknout vaše zařízení Tiny.

    https://data.gigacomputer.cz/Lenovo/ThinkCentre%20M920q%20Tiny/lenovo-thinkcentre-m920x-tiny-feature-4.jpg

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core i7 8700 3.2 GHz Coffee Lake 
    Operační paměť 
    16 GB DDR4 
    Pevný disk 
    512 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    Intel UHD Graphics 630 
    Operační systém 
    Windows 11 Pro 
    Rozhraní 
    5xUSB 3.0, 1xUSB Type-C, DisplayPort, HDMI, COM, LAN 
    Výbava 
    bez výbavy 
    Velikost 
    Mini PC 
    Rozměry zboží
    179 × 36.5 × 182.9 (mm)
    Hmotnost
    1.32 kg