HP All-in-one 24-cr0008nx Touch

3x

Počítač HP All-in-one 24-cr0008nx Touch - Intel Core i5 1335U 1.3 GHz, 8 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics, 24 palců 1920 x 1080 px, Windows 11 Home

13 990,-Cena s DPH
11 561,98Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1515442
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Dotykový displej
    Počítač HP All-in-one 24-cr0008nx Touch
    Počítač HP All-in-one 24-cr0008nx Touch - Fotka 1/3Počítač HP All-in-one 24-cr0008nx Touch - Fotka 2/3Počítač HP All-in-one 24-cr0008nx Touch - Fotka 3/3
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    HP All-in-one 24-cr0008nx Touch

    HP All-in-One 24

    Objev spolehlivé počítače, které si okamžitě zamiluješ. Počítače HP disponují spolehlivými technologiemi, skvělou výdrží baterie a výjimečným výkonem, které ti pomohou splnit všechny úkoly.

     

    Snižuje dopad na životní prostředí - První počítač na světě s recyklovanou kávovou sedlinou obsahuje recyklované plasty od spotřebitelů a plasty končící v oceánech.

    Udrží tě ve spojení s ostatními - Zařízení umožňuje skutečnou spolupráci díky sklopné, výsuvné kameře pro ochranu soukromí 5, dvěma mikrofonům a pokročilé redukci šumu.

    Zvládá hravě každodenní práci - Spolehlivý procesor Intel® 6, rozsáhlé úložiště, rychlé připojení a dostatek paměti ti umožní fungovat každý den bez omezení.

     

    Důmyslně navržené zařízení s ohledem na planetu

    • Nový úhel pohledu - Windows 11 je místem, kde můžeš přemýšlet, vyjadřovat se a tvořit přirozeným způsobem. Nabízí přepracovanou nabídku Start, nové způsoby spojení s oblíbenými lidmi, zprávy, hry a další obsah.
    • Získejte potřebný výkon a možnosti, se kterými váš počítač zvládne hravě každý úkol - Nabízí víc než jen výkon. Procesory Intel® Core™ 13. generace přináší pokrok v oblasti reálných výpočtů a mimořádně efektivní multitasking.
    • Displej FHD IPS - Spolehněte se na křišťálově čistý obraz z jakéhokoli úhlu. S širokými pozorovacími úhly 178° a ostrým rozlišením 1 920 x 1 080 budete mít vždy skvělý pohled na svůj oblíbený obsah.
    • Antireflexní panel - Užívejte si sluníčko a svůj oblíbený obsah s panelem vybaveným antireflexním filtrem. Neodrazivý panel s nízkou úrovní lesku zajistí lepší zobrazení ve venkovním prostředí.
    • Potlačení blikání - S technologií DC Dimming, která umožňuje ovládání jasu úpravou stejnosměrného proudu místo podsvícení, můžeme eliminovat blikání obrazovky a nabídnout tak příjemnější obraz.
    • Udržitelný design - I maličkosti mají velký význam. Tento notebook je vyroben z udržitelných materiálů, jako jsou plasty končící v oceánech a recyklované plasty od spotřebitelů.
    • Úložiště SSD PCIe - Díky až 1TB bleskovému úložišti PCIe SSD spustíš systém během několika sekund.
    • Dvoukanálová paměť - Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezi paměťovým ovladačem a pamětí RAM.
    • Infračervená kamera HP True Vision FHD - Bezpečně se přihlaste pomocí funkce Windows Hello s infračerveným senzorem. S 88° širokoúhlým zorným polem můžete videochatovat s celou rodinou nebo skupinou přátel v úžasných detailech.
    • Port sítě Ethernet - Pokud máte k dispozici přerušované bezdrátové připojení, můžete rychle zapojit kabel Ethernet a spolehlivě se připojit k internetu a zapomenout na potíže s Wi-Fi připojením.

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core i5 1335U 1.3 GHz Raptor Lake 
    Operační paměť 
    8 GB DDR4 
    Pevný disk 
    512 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    Intel UHD Graphics 
    Displej 
    24" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - dotykový 
    Operační systém 
    Windows 11 Home 
    Rozhraní 
    2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
    Výbava 
    WiFi, Webkamera 
    Velikost 
    All In One 
    Rozměry zboží
    540.5 × 409 × 186.2 (mm)
    Hmotnost
    5.3 kg