Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

12x

Tablet Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver - Apple A10 Fusion 2.34 GHz, 2 GB, 32 GB, 9.7 palců 2048 x 1536 px, iPadOS 17, 4G (LTE), GPS, Bluetooth, Čtečka otisků prstů

4 990,-Cena s DPH
4 123,97Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad skladem 1 ks
Brno / O. Ševčíka do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:Apple
Kód:1500910
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
  • B-kategorie
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Tablet Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

    Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

     

    Repasovaný Apple iPad 6

    Nová generace tabletu Apple iPad je tu. Výkonnější, intuitivnější a dostupnější. Podporuje Apple Pencil a nabízí mnohem více možností v oblast rozšířené reality. iPad je nyní daleko všestrannější.

    • Řada předinstalovaných aplikací
    • Obrovský výběr aplikací v App Store
    • Podpora rychlé WiFi
    • S Bluetooth klávesnicí použijete iPad jako notebook

    Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

    Výkon nade vše

    Díky platformě A10 Fusion s 64bitovou architekturou, 4 jádry a koprocesorem M10 vám iPad dopřeje užít si 4K videa, vytvářet komplexní dokumenty a prezentace a mnohem víc! 4K video můžete bez problémů také střihat, hrát graficky náročné hry, využívat více aplikací současně nebo se ponořit do rozšířené reality. I přes vysoký výkon je výdrž tabletu na baterii úctyhodných 10 hodin.

    Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

    Apple Pencil

    Potřebujete větší přesnost při ovládání tabletu Apple iPad? Pak je tu pro špičkové řešení v podobě stylusu Apple Pencil. Poskytuje nové možnosti ovládání a podpoří vaši kreativitu. Apple Pencil je navržen tak, aby se stal dokonalým partnerem tabletu iPad a prodloužením vaší ruky. Stylus Apple Pencil si okamžitě zamilujete a budete hned vědět jak ho používat. Proč? Protože se chová jako obyčejná tužka, kterou dobře znáte. Od první chvíle dělá to, co očekáváte. Ať už kreslíte jednoduchou skicu, malujete akvarel, nebo jen tak píšete poznámky, vše je jednoduché, jako když píšete tužkou (Apple Pencil se prodává samostatně).

    Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

    Vysoké rozlišení plné detailů

    Retina displej se na 9.7“ IPS obrazovce může pochlubit obrovským rozlišením 2048 x 1536 bodů s hustotou 264 bodů na palec (ppi). Přináší velmi ostrý obraz se skvělými úhly pohledu pro střih 4K videa, přípravu prezentací, řízení firmy, hraní her i multimediální zábavu. Navíc je vybaven oleofobní povrchovou úpravou, která je odolná proti otiskům prstů a navíc podporuje Apple Pencil.

    Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

    Dvě úžasné kamery

    Tablet je vybaven zadní kamerou s vylepšeným snímačem 8MP a objektivem se světelností f/2.4, která společně s výkonným procesorem umožňuje používat funkce, jako jsou panorama, FullHD video, slo-mo zpomalené video 120fps, časosběrná videa, nebo například režim samospouště. Přední strana je vybavena FaceTime HD kamerou se snímačem 1.2MP a f/2.2, která umožňuje dosahovat lepších výkonů při nízkém osvětlení. Díky tomu budou vaše video konverzace nebo fotografie selfie vypadat naprosto neuvěřitelně. Přední a zadní fotoaparáty iPadu využijete také na skenování dokumentů, nebo třeba projektování interiéru v rozšířené realitě.

    Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

    Tenký pouze 7.5 mm

    S tabletem získáte vše, co máte rádi na iPadu v neuvěřitelně elegantním a přenosném provedení. iPad má jen 469/478 gramů (WiFi/LTE varianta) a je 7,5 mm tenký, takže si ho můžete brát všude s sebou a přesvědčí i svou odolností.Takže si můžete vychutnat intuitivní operační systém, skvělé aplikace, vynikající výkon, nebo FaceTime hovory kdekoli a kdykoli budete chtít.

    Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

    Kvalitní zabezpečení

    Dejte sbohem klasickému spojování bodů na obrazovce nebo dalších bezpečnostních prvků, které nemusí být vždy zcela bezpečné, pokud někdo zjistí klíč k odemknutí přístroje. Pro tyto případy vybavila společnost Apple nový tablet nejdokonalejším heslem, které nám darovala samotná příroda. Jedná se o čtečku otisků prstů, kde můžete jediným dotykem přístroj odemknout nebo bezpečně nakupovat na serverech iTunes, iBooks a App Store.

    Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

    Nový systém iPadOS

    iPadOS posouvá možnosti iPadu ještě dál díky intuitivnějšímu multitaskingu na velké obrazovce. Obsahuje šikovné funkce a výchozí aplikace navržené tak, aby využívaly jedinečné možnosti iPadu. S velkou obrazovkou iPadu, která se skvěle hodí na práci s několika aplikacemi najednou, se produktivita dostane na úplně novou úroveň.

     Apple iPad 6 32GB WiFi + Cellular Silver

    Obsah balení:
    Tablet
    Kompatibilní nabíjecí adaptér
    Nabíjecí a datový kabel

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Apple A10 Fusion 2.34 GHz 
    Operační paměť 
    2 GB 
    Pevný disk 
    32 GB 
    Displej 
    9.7" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
    Operační systém 
    iPadOS 17 
    Rozhraní 
    1xLightning, 1x Jack 3,5mm 
    Výbava 
    Zadní fotoaparát, Přední fotoaparát, Čtečka otisků prstů, 4G (LTE), GPS, Bluetooth, WiFi 
    Barva 
    bílá 
    Typ karty 
    bez podpory paměťových karet 
    B-kategorie
    může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
    Rozměry zboží
    169.5 × 240 × 7.5 (mm)
    Hmotnost
    478 g