Lenovo ThinkPad Helix

0x

Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Intel Core M 5Y10C 0.8 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 5300, 11.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:998094
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad Helix
      Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad Helix - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad Helix

      Nejvšestrannější firemní 2v1 počítač
      11,6" ThinkPad Helix se vyznačuje praktickou konstrukcí, ověřenou kvalitou a řadou skvělých inovací, které od počítače ThinkPad očekáváte. Toto všestranné zařízení představuje nové měřítko v oblasti počítačů 2 v 1. S hmotností od 795 g (pouze tablet) do 1,7 kg (tablet s klávesnicí Ultrabook Pro) a tloušťkou pouhých 9,6 mm (tablet) až 25,4 mm (tablet s klávesnicí Ultrabook) je Helix perfektně přenosným zařízením v jakékoli konfiguraci. Dokonalý společník pro práci na cestách. Zárukou špičkové odolnosti jsou nejen použité materiály, např. hliník nebo odolné krycí sklo Gorilla Glass, ale také osm testů podle armádních specifikací MIL-SPEC.

      Provedení 2 v 1 s pěti režimy použití
      Svůj Helix můžete používat jako tablet, nebo jej vložit do externí klávesnice a používat ho jako plnohodnotný notebook. Nebo ho chcete používat jako stolní počítač? Stačí propojit dokovací stanici s větším monitorem, plnohodnotnou klávesnicí, myší atd. Jde o výjimečně přizpůsobivé zařízení.

       Lenovo ThinkPad Helix

      Procesory Intel® Core™ M a Intel® Core™ M vPro™
      Tyto procesory zaručují výkon, který zvýší produktivitu vašeho podnikání. Zařízení se spouští během okamžiku a jsou ihned připravena k použití. Bez potíží můžete provádět více úloh najednou, rychle se přesouvat mezi jednotlivými aplikacemi a bezdrátově spolupracovat s ostatními uživateli prostřednictvím vysoce kvalitních videokonferencí – to vše s delší výdrží baterie. Díky vestavěným funkcím zabezpečení vám nikdo nezcizí identitu a přístup k síti bude vždy naprosto bezpečný. Je jen jediná věc, která je ještě zajímavější než počítač s procesorem Intel Core, a sice to, co s ním dokážete.

      Full HD (1 920 × 1 080), displej s technologií IPS a jasem 400 nitů
      Překrásný displej zařízení Helix využívá technologii IPS (in-plane switching), a nabízí tak vyšší jas, sytější barvy a široké pozorovací úhly téměř 180 stupňů.

      Lenovo ThinkPad Helix

      Možnosti konektivity
      Díky technologiím 802.11 a/c WiFi budete online prakticky kdekoli. Ultrabook Helix si skvěle rozumí také s ostatními zařízeními, je totiž vybaven technologií NFC (Near Field Communications) a podporou technologie WiDi (Wireless Display) pro bezdrátový přenos obrazu.

      Podpora elektronického pera
      Vybrané modely jsou vybaveny elektronickým perem, díky němuž ThinkPad Helix nabízí maximální produktivitu. Ve všech pěti režimech použití můžete s elektronickým perem provádět různé funkce na kapacitní dotykové obrazovce – pohyb, přetažení, otevření, klepnutí, včetně funkcí pravého tlačítka myši – a převést ručně psaný text do digitální podoby. Elektronické pero umožňuje přirozené a plynulé psaní poznámek, podepisování dokumentů, vkládání poznámek do souborů PDF a mnoho dalšího.

      Lenovo ThinkPad Helix

      Dva fotoaparáty
      Přední HD webkamera s rozlišením 2 Mpx je ideální pro video konference; zadní HD fotoaparát s rozlišením 5 Mpx pak nabízí automatické ostření a možnost natáčet video s 30 snímky za sekundu.

      Pokročilé funkce zabezpečení a správy
      Zásluhou technologie Intel® vPro™ je správa na podnikové úrovni ještě pohodlnější a cenově dostupnější – firemní notebooky můžete spravovat, chránit, opravovat nebo lokalizovat z kteréhokoli místa na světě. Také díky dalším funkcím a technologiím, jako je softwarové i hardwarové zabezpečení TPM, čtečka otisků prstů a podpora karet SmartCard, je ultrabook Helix bezpečným zařízením vhodným pro podnikové využití.

      Dlouhá výdrž baterie
      Na jediné nabití zvládne pracovní den i nějakou tu zábavu. Vydrž baterie zařízení Helix činí až 8 hodin v režimu tablet a až 12 hodin při připojení ke klávesnici.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core M 5Y10C 0.8 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5300 
      Displej 
      11.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      černá