22" LCD Philips Brilliance 221P3L Silver

0x

Monitor 22" LCD Philips Brilliance 221P3L Silver - 22 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:986539
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 22" LCD Philips Brilliance 221P3L Silver
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Inovativní displej s tech. PowerSensor šetří účty za energii


      PowerSensor: zaručuje nižší provozní náklady díky úspoře energie
      PowerSensor je vestavěný senzor „osob“, který vysíláním a přijímáním neškodných infračervených signálů zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu. Tím snižuje účty za energii až o 80 % a prodlužuje životnost monitoru.

      SmartImage: zážitek z optimalizovaného a uživatelsky přívětivého zobrazení
      SmartImage je exkluzivní špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení. Uživatelsky příjemné rozhraní umožňuje nastavit různé režimy, např. Kancelář, Obrázky, Zábava, Ekonomický atd., tak aby odpovídaly používané aplikaci. Na základě výběru technologie SmartImage dynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí a výsledkem je dokonalý výkon zobrazení. Ekonomický režim nabízí značné úspory energie. Vše v reálném čase a stisknutím jediného tlačítka!

       

      • LED technologie zaručuje přirozené barvy
        Bílé LED diody jsou polovodičová zařízení, která se rychle rozsvítí na plný a rovnoměrný jas, čímž zkracují dobu přípravy na provoz. LED diody neobsahují rtuť, což umožňuje ekologicky šetrný proces recyklace a likvidace. LED diody umožňují lepší ovládání stmívání LCD podsvícení a výsledkem je mimořádně vysoký kontrastní poměr. Díky stálé úrovni jasu na celé obrazovce také nabízejí dokonalou reprodukci barev.

      • DisplayPort přenáší digitální signály jedním kabelem
        DisplayPort je rozhraní pro digitální propojení s přímým řízením a obousměrnou komunikací z počítače do monitoru bez jakéhokoli převodu. Je výkonnější než standard DVI a plně podporuje kabely o délce až 15 metrů a přenos dat rychlostí 10,8 Gb/s. Zásluhou tohoto vysokého výkonu a nulového zpoždění získáte nejrychlejší zpracování obrazu a obnovovací frekvence, což činí z rozhraní DisplayPort nejlepší volbu nejenom pro běžné použití v kancelářích a domácnostech, ale také pro náročné 3D hry a filmy, střih videa a další aplikace. Umožňuje také zajistit součinnost prostřednictvím použití různých adaptérů.

      • EPEAT Gold zaručuje nejnižší dopad na životní prostředí
        Monitory společnosti Philips s certifikací EPEAT GOLD zaručují ochranu lidského zdraví a životního prostředí. Jsou energeticky vysoce účinné a zaručují nižší emise plynů, které mění klima. Program EPEAT pomáhá kupujícím ohodnotit, porovnávat a vybírat monitory podle 51 kritérií podporovaných organizací US EPA. Certifikace GOLD zaručuje, že nejméně 30 % použitých plastů tvoří po-spotřebitelské recyklované materiály, které zaručují snížené použití toxických materiálů a nebezpečných materiálů. Certifikace EPEAT Gold je platná pouze v zemích, ve kterých má společnost Philips svůj výrobek zaregistrován. Stav registrace pro svou zemi naleznete na webové stránce www.epeat.net.

      • Vypínač ZeroWatt znamená 100% úsporu energie
        V souladu se závazkem společnosti Philips „Sense and Simplicity“ vám umožňujeme učinit zodpovědné rozhodnutí VYPNOUT monitor v libovolnou nastavenou dobu. Po stisknutí jediného tlačítka ON/OFF, které je vhodně umístěno na zadní straně monitoru, je spotřeba monitoru snížena na nulu. V režimu OFF (vypnuto) je monitor zcela odpojen od napájení a vaše uhlíková stopa je tak ještě nižší.

      • Možnost otáčení obrazovky o 90 ° a inteligentní systém kabeláže
        Otočný čep obrazovky umožňuje používat monitor v režimu zobrazení na výšku a na šířku; pro změnu orientace a lepší náhled na zvolený dokument nebo obrázek se monitor otočí v požadovaném směru.

      • Nastavení výšky o 130 mm pro ideální polohu při sezení
        Základna Super Ergo Base je „uživatelsky přívětivá“ základna monitoru Philips, která umožňuje nejen měnit náklon a natočení, ale i výšku a otočení až o 90 stupňů, aby si každý uživatel mohl nastavit monitor tak, aby dosáhl maximálního pohodlí při prohlížení a efektivitu práce.

      • USB hub se 4 porty pro snadné připojení
        USB hub umožňuje uživateli pohodlně připojit multimediální zařízení plug and play, např. paměťová zařízení USB, fotoaparát, přenosný pevný disk, webovou kameru, PDA, tiskárnu a mnoho jiných zařízení podporujících připojení USB. Pohodlně umístěný USB hub 2.0 na monitoru umožňuje signálům USB 2.0 procházet do počítače. Upozorňujeme, že mnoho zařízení typu fotoaparát nebo pevný disk je třeba napájet samostatně, neboť mají vyšší nároky na napájení, než kolik může poskytnout USB hub monitoru.

      • Ekologicky šetrný displej bez rtuti
        Monitory Philips s LED podsvícením neobsahují rtuť, jednu z nejjedovatějších přírodních látek, která škodí lidem i zvířatům. Díky tomu je snížen dopad na životní prostředí po celou dobu životního cyklu displeje od výroby až po likvidaci.

      • Zabudované reproduktory pro výstup zvuku bez obsazení pracovní plochy
        Dva stereofonní reproduktory zabudované do displeje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      22" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 
      Rozhraní 
      DisplayPort, DVI, VGA, 4xUSB 3.0 
      Barva 
      stříbrná 

      Monitor 22" LCD Philips Brilliance 221P3L Silver je zařazen také v těchto kategorií: