Samsung Chromebook 550C

0x

Notebook Samsung Chromebook 550C - Intel Core i5 2467M 1.6 GHz, 4 GB, 16 GB SSD, Intel HD Graphics 3000, 12.1 palců 1280 x 800 px, Chrome OS

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Samsung
Kód:983391
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Samsung Chromebook 550C
      Notebook Samsung Chromebook 550C - Fotka 1/6Notebook Samsung Chromebook 550C - Fotka 2/6Notebook Samsung Chromebook 550C - Fotka 3/6Notebook Samsung Chromebook 550C - Fotka 4/6Notebook Samsung Chromebook 550C - Fotka 5/6Notebook Samsung Chromebook 550C - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      (Vždy) Nový počítač
      Chromebooky jsou rychlé k použití, a neztrácí čas. Mají vestavěné zabezpečení, takže jste chráněni proti virům a malware. Přicházejí s aplikacemi pro všechny vaše každodenní potřeby, a aby vaše soubory byly bezpečně zálohované v Cloudu. S automatickými aktualizacemi zdarma bude váš Chromebook stále lepší a lepší.

      Samsung Chromebook 550C

      Automatické aktualizace
      Chromebooky automaticky aktualizují všechno sami: všechny aplikace budou v nejnovější verzi, a také dostanete nejnovější verzi operačního systému, aniž bys o tom věděli.

      Žádná modrá obrazovka
      Chromebooky jsou postaveny na technologii pro cestování, takže neuvidíte žádné modré obrazovky a pády systému. Stejně tak se můžete rozloučit s instalací oprav a záplat.

      Vestavěné antivirová ochrana
      Není potřeba instalovat anti-virus software, jelikož Chromebooky jsou navrženy tak, aby se bránili před malwarem a viry přímo.

      Samsung Chromebook 550C

      Připraven k použití během sekundy
      Dostaňte se k věcem, které potřebujete, snadno a rychle. Chromebooky se spustí během několika sekund, a můžete tak používat nejnovější webové technologie pro načtení webové stránky se skvělou rychlostí. Přístup ke všem vašim oblíbeným aplikacím máte okamžitě na jedno kliknutí. Na rozdíl od tradičních počítačů, Chromebook zůstane vždy stejně rychlý jako v den, kdy jste jej poprvé koupili.

      Rychlý start - Nejrychlejší bootování - Chromebook se spustí za pouhých 7 sekund.
      Rychlé probuzení – probuďte jej ze spánku během 1 sekundy. Není nutné stisknout tlačítko napájení - jednoduše otevřte víko a jste připraveni!

      Vyšší produktivita
      Nyní můžete dělat více věcí najednou s lehkostí a získat ještě více z pracovního výkonu. Výkonné procesory Intel Sandy Bridge s minimálně 2 GB RAM zajistí, že můžete současně otevřít dvakrát tolik oken prohlížeče jako na Chromeboocích postavené procesorech Intel Atom.

      Pro vaše data je připraven disk typu SSD se 16GB. Pevný State Drive (SSD) poskytuje podstatně rychlejší start a kratší čas pro přístup k datům ve srovnání s klasickým pevným diskem.

      Samsung Chromebook 550C

      Dělejte každodenní věci. Dělejte úžasné věci.
      Chromebooky jsou vybaveny vestavěnými aplikacemi pro úpravy fotografií, vytváření dokumentů a prezentací a video chat, takže můžete každodenní úkony provádět hned po vybalení z krabice.

      Spolupráce na dokumentech
      Vytvářejte dokumenty, tabulky, prezentace a kresby s aplikacemi, jako jsou Dokumenty Google, Zoho a SlideRocket. S aplikacemi produktivity, můžete na dokumentech spolupracovat v reálném čase s ostatními uživateli, přistupovat ke svým dokumentům z libovolného počítače, a mít vaše soubory automaticky zálohovány.

      Tisíce aplikací
      Prohlédněte si tisíce aplikací v internetovém obchodě Chrome. Offline aplikace jako Gmail vás udrží produktivní, i když nejste připojeni k internetu.

      Synchronizujte
      Soubory, záložky a aplikace, které změníte v Chromebooku okamžitě aktualizujete i v ostatních zařízeních s prohlížečem Chrome.

      Samsung Chromebook 550C

      Plnohodnotná klávesnice navržena pro Chrome
      Klávesnice je optimalizován pro Chrome se speciálním vyhledávací klávesou. Klávesnice má pohodlné klávesy a rozložení plné velikosti. Nemáte tak křeče v prstech, takže se můžete více soustředit na práci.

      Nadrozměrný, více-dotykový ClickPad
      Můžete se těšit z lepší kontroly použitím velkého více-dotekového ClickPadu. Snímačem se skleněným povrchem poskytuje stylový a pohodlný způsob, jak používat Chromebook.

      Vezměte si jej všude sebou
      S dlouhou výdrží baterie, vážící jen něco málo přes 1.37kg a tenkým méně než 21.1mm, je Samsung Chromebook Series 5 550C ideálním zařízením, ať jste kdekoli.

      Samsung Chromebook 550C

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2467M 1.6 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      16 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 3000 
      Displej 
      12.1" LCD WXGA s rozlišením 1 280 x 800 - matný 
      Operační systém 
      Chrome OS 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, DisplayPort, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení