ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey

0x

ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey - 4000 MB, 1.5 palců 128 x 128 px, 18 g

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Archos
Kód:975741
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
       ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey
       ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey - Fotka 1/3 ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey - Fotka 2/3 ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Informace o produktu:

      • Neuvěřitelně lehký a tenký: Nebudete ani vědět, že jej máte v kapse
      • Plně dotykové rozhraní: Žádné nezbytné tlačítka, snadná ovladatelnost.
      • Vnitřní paměť 4 GB: Uchovejte si až 2000 písní
      • FM Radio: Poslouchejte své oblíbené stanice
      • Záznamník: možnost nahrávání vlastních mluvených poznámek
      • Fotografie a videa: Sdílejte své oblíbené vzpomínky
      • Životnost baterie: 10 hodin přehrávání hudby


      Elegantní, ultra přenosný MP3 přehrávač
      Už jste někdy viděli takový malý, tenký MP3 přehrávač? Se svou šířkou pouhých 6 mm a hmotností pouhých 18 gramů (0,6 unce), Archos 1,5 Vision MP3/MP4 přehrávač je stejně tenký jako paměťová karta typu CompactFlash. Díky tenkému a lehkému designu si vždy najde pohodlné místo v každé kapsy u košile nebo kalhot a nebudete o něm ani vědět, že tam je. ARCHOS 1,5 Vision má barevný displej 1,5" TFT. To je ta správná velikost pro procházení hudebních souborů, prohlížení fotek, nebo dokonce pro sdílení krátkých videí se svými přáteli.

       

      Inovativní dotykové klávesy a intuitivní rozhraní
      ARCHOS 1,5 Vistion je vybaven dokonale rovnou plochy ovládnou dotykovými klávesami. S jedním prstem se můžete pohybovat hladce a rychle procházet nabídky a souborů a snadno tak přistupovat k hudbě, fotografiím a video obsahu. V kombinaci s jeho intuitivním rozhraním ARCHOS, nebudete nikdy muset opustit dům bez vašeho Archos 15 Vision zastrčeným v jedné ze svých kapes.

       

      Poslouchejte hudbu
      ARCHOS 1,5 Vision je všestranný 4 GB MP3 přehrávač, který přehraje standardní formáty hudebních souborů jako jsou MP3, WMA a WAV, stejně jako exotické typy souborů FLAC a APE. S takovou obrovskou kapacitu, můžete uložit až 2000 písniček v jednom z nejmenších MP3/MP4 přehrávačů na trhu. Můžete si vybrat hudbu podle názvu, interpreta nebo alba. Můžete si také vytvořit vlastní seznam oblíbených písní a přehrát si je kdykoliv. Chcete-li přidat hudbu do svého ARCHOS 1,5 Vision, není nic jednoduššího - stačí jej připojit k počítači (PC, Mac nebo Linux) a kopírovat/vkládat své oblíbené skladby do složky "Music" v přístroji ARCHOS.

      ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey

      Poslech a záznam FM rádia:
      Pokud jste unaveni z vašich vlastních hudebních souborů, můžete vždy poslouchat FM rádio. S několika jednoduchých tahy na dotykových tlačítkách, přejděte na volbu "Radio" a vychutnejte si poslech nejnovějších programů hity, zprávy nebo FM rádio. Můžete rychle skenovat a předvolit své oblíbené FM stanice. Navíc, v každém okamžiku, můžete nahrávat cokoli hraje v rádiu a uložit jej jako hudební soubor. Potom, kdykoli budete chtít, můžete si jej přehrát nebo přenést do počítače nebo MP3 přehrávače kamaráda. Skvělý způsob, jak držet krok s nejnovějšími hity od vašich oblíbených umělců - to vše z pohodlí super tenkého MP3 přehrávače.

      ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey

      Podívejte se na malá videa:
      Pokud jste fanoušky hudebních videí nebo těch legračních videí zaslaných e-mailem, a pak jej můžete uložit ARCHOS 1.5 Vision a sdílet je se svými přáteli - bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Uložte si pár desítek videosouborů na 4 GB MP3 přehrávač.

      ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey

      Prohlížejte fotky:
      Je vždy hezké mít své fotografie sebou abyste je mohli ukázat komukoli a kdykoli. Uložte si JPEG nebo BMP naformátované fotografie do ultra přenosného MP3 přehrávače. Přístroj ARCHOS 1,5 Vision se stane vaším malým osobním fotoalbumem. Fotografie si můžete prohlížet jednu po druhém, nebo ve stylu prezentace.

      ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey

      Nahrávat své poznámky:
      Pokud si potřebujete něco zapamatovat a nemáte kus papíru na psaní, proč si nenahrát svůj hlas? Vestavěný mikrofon v ARCHOS 1,5 Vision může nahrávat hlasové poznámky, jako jsou nákupní seznamy, úkoly pro dodělání či jakýkoli jiný nápad, který nechcete zapomenout.

      ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      4000 GB
      Displej 
      1.5" LCD s rozlišením 128 x 128 
      Rozhraní 
      Sluchátka, MiniUSB 
      Výbava 
      Bez výbavy 
      Rozměry 
      72 x 38 x 6 mm 
      Hmotnost 
      18 g
      Typ karty 
      nepodporuje paměťové karty 

      Produkt ARCHOS 15s Vision 4 GB Grey je zařazen také v těchto kategorií: