ASUS TAICHI 21-CW002H

0x

Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Intel Core i5 3317U 1.7 GHz, 4 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 4000, 11.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:971933
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H
      Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 1/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 2/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 3/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 4/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 5/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 6/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 7/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 8/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 9/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 10/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 11/12Notebook ASUS TAICHI 21-CW002H - Fotka 12/12
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Notebook nemá funkční externí displej. Lze jej však používat jako standardní notebook.

      ASUS TAICHI 21-CW002H

      11,6” konvertibilní Ultrabook™ s dvojicí Full HD obrazovek

      • Windows 8
      • Vysoký výkon díky procesorům 3. generace Intel® Core™ i
      • První zařízení se dvěma displeji na světě, které je kombinací notebooku a tabletu
      • Mezi režimem notebooku a tabletu lze přepínat jedním pohybem prstu
      • Neuvěřitelně lehký, tenký a skvěle přenosný

      Jedno zařízení TAICHI, dva displeje – Neomezená flexibilita
      ASUS TAICHI™ je úžasnou kombinací notebooku a tabletu zaručující mobilní flexibilitu, jaká nemá obdoby. V otevřeném stavu je TAICHI výkonným notebookem s křišťálově čistým Full HD displejem, procesorem Intel® Core™ a podsvícenou klávesnicí. Jakmile jej zavřete, promění se TAICHI v lehký a štíhlý tablet s multidotykovým Full HD displejem podporujícím intuitivní dotykové ovládání systému Windows 8.

      ASUS TAICHI 21-CW002H

      ČTYŘI REŽIMY PRO BEZPROBLÉMOVOU INTERAKCI A SDÍLENÍ
      1. Režim notebooku

      Jediným plynulým pohybem otevřete víko displeje a ze zařízení TAICHI se stane plně vybavený notebook. 11,6" displej s rozlišením Full HD je vybaven technologií IPS, která je zárukou věrného obrazu se širokými pozorovacími úhly. Díky podsvícené klávesnici s čidlem okolního osvětlení a velkému multidotykovému touchpadu je notebook vhodný i pro práci.

      2. Režim tabletu
      Pokud zavřete víko displeje zařízení TAICHI, okamžitě se promění v tablet s 11,6" Full HD displejem. Desetibodová kapacitní multidotyková obrazovka umožňuje ovládání tabletu prsty. Díky technologii IPS je obraz vždy jasný a čistý. Zásluhou vestavěných pohybových senzorů je zařízení TAICHI™ ideální volbou také pro mobilní hraní. S dvoupásmovým Wi-Fi připojením a technologií Bluetooth 4.0 se budete moci připojit k nejmodernějším bezdrátovým zařízením.

      3. Zrcadlený režim
      TAICHI je víc než jen obyčejný tablet nebo notebook – zrcadlený režim nabízí jedinečný způsob sdílení informací. Zrcadlený režim totiž zobrazuje tentýž obraz na obou displejích najednou, takže je ideální pro promítání prezentací – od teď už nebudete potřebovat rozměrný projektor či nepraktický externí monitor – nebo sledování videa, protože bude jedno, kde bude kdo sedět. Technologie IPS nabízí široké 178° pozorovací úhly, takže na displej bude perfektně vidět odkudkoli.

      4. Režim dvou obrazovek
      V režimu dvou obrazovek se z jednoho zařízení TAICHI stávají dva počítače! Každý z displejů lze použít samostatně ve spojení s různými aplikacemi: jeden lze ovládat klávesnicí a multidotykovým touchpadem a druhý multidotykovou obrazovkou a nástrojem stylus. Režim dvou obrazovek je ideální rovněž pro prezentace, protože s dodanou aplikací Screen Share může přednášející využít jeden displej pro poznámky, zatímco publikum sleduje výsledné snímky na druhém.

      ASUS TAICHI 21-CW002H

      Snadné sdílení
      Jedinečný systém dvou displejů nabízí úžasné nové možnosti práce a sdílení informací. Zařízení TAICHI lze bez problémů přepínat mezi plně vybaveným notebookem a multidotykovým tabletem, ale jeho dva displeje lze použít i zároveň či nezávisle na sobě, což dále zvyšuje už tak fantastickou flexibilitu. Můžete promítat tutéž prezentaci nebo film na obou displejích, takže je bude moci pohodlně sledovat větší množství lidí. Také je možné na každém displeji používat jinou aplikaci – zařízení TAICHI tak budou moci bez problémů využívat dva lidé současně.

      ASUS TAICHI 21-CW002H

      Dvojice HD displejů
      Díky dvěma Full HD displejům podporujícím rozlišení 1080p budou na zařízení TAICHI vypadat aplikace, hry i filmy naprosto fantasticky. Technologie IPS je zárukou vynikajícího obrazu s přesným podáním barev a vysokým kontrastem, zatímco zásluhou širokých 178° pozorovacích úhlů bude obraz na každém displeji křišťálově čistý, ať už se na něj budete dívat odkudkoli. Se zařízením TAICHI lze navíc pořizovat i nádherné snímky, protože v režimu notebooku i tabletu můžete využít špičkový HD fotoaparát.

      ASUS TAICHI 21-CW002H

      Kvalita zvuku jako v kině
      Zařízení TAICHI je vybaveno zvukovou technologií ASUS SonicMaster vyvinutou renomovanou společností Bang & Olufsen ICEpower®. Technologie SonicMaster posouvá kvalitu zvuku na zcela novou úroveň. Výsledkem je širší frekvenční rozsah, čistší vokály a bohaté basy. S výkonnými mikrofony s funkcí určování pozice zdroje zvuku a tlumení ruchu v pozadí se můžete spolehnout na to, že vaše konverzace bude vždy naprosto srozumitelná.

      Výhody směrového mikrofonu:

      • Tlumení ruchů
      • Potlačení akustické ozvěny
      • Funkce „beamforming“

      ASUS TAICHI 21-CW002H

      Intuitivní ovládání
      Zařízení TAICHI je navrženo pro dotykové ovládání. V režimu tabletu desetibodový kapacitní multidotykový displej nabízí rychlou a citlivou odezvu na ovládání prsty, zatímco v režimu notebooku se o intuitivní ovládání aplikací stará touchpad s technologií Smart Gesture. Když dojde na kreativitu, podporuje zařízení TAICHI rovněž použití volitelného nástroje stylus. Ten slouží k ještě přesnějšímu ovládání a k zapisování poznámek.

      ASUS TAICHI 21-CW002H

      Ohromující design i fantastický výkon
      Zařízení TAICHI se pyšní nádhernou černou povrchovou úpravou, nízkou hmotností pouze 1,25 kg a elegantním tělem, které se postupně zeštíhluje až na neuvěřitelné 3 mm. Zařízení TAICHI vyniká nejen překrásným designem, ale také skvělým výkonem – na výběr jsou procesory Intel® Core™ i5 nebo i7, které jsou zárukou vysokého výkonu, efektivního multitaskingu i plynulého přehrávání multimédií. O bleskurychlé přenosy dat mezi zařízením a externím úložištěm se stará rozhraní USB 3.0, které podporuje také rychlejší nabíjení mobilních zařízení. Zařízení TAICHI je vybaveno dvoupásmovým připojením Wi-Fi a podporuje rychlé 5GHz sítě.

      ASUS TAICHI 21-CW002H

       


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 3317U 1.7 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      11.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení