Panasonic Lumix DMC-SZ1 Black

0x

Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-SZ1 Black - Praktický kompaktní fotoaparát s HD záznamem.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Panasonic
Kód:969124
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-SZ1 Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      Výkonný objektiv LEICA DC s desetinásobným optickým zoomem ve štíhlém, kompaktním provedení.
      Model DMC-SZ1 je vybavený objektivem LEICA DC s desetinásobným optickým zoomem od 25mm ultra širokého úhlu záběru, který je přiměřený jeho štíhlému, kompaktnímu tělu (přepočet na kinofilm: 25-250mm). Nový systém objektivu má celkově nízkou stavbu, která odpovídá štíhlému tělu přístroje, přestože poskytuje široké rozpětí zoomu od ultra širokého po telefoto. Desetinásobný optický zoom zvyšuje svůj výkon na ekvivalent 20x při použití funkce inteligentního zoomu. Jedná se o funkci rozšířeného zvětšení pomocí digitálního zoomu s minimálním zhoršením kvality snímku díky technologii inteligentního rozlišení.

      S modelem DMC-SZ1 existují dvě možnosti, jak zachytit prchavý okamžik – vysoce kvalitní fotografie 16,1 megapixelu a HD videa. Při pořizování statických snímků pomůže automatika Sonic Speed AF zachytit i ty nejprchavější příležitosti. Při záznamu videa DMC-SZ1 nahrává v HD rozlišení (1280 x 720) ve formátu MP4. Formát MP4 je vhodnější pro přehrávání na počítačích. Samostatné tlačítko dovoluje okamžitě spustit záznam videa bez nutnosti něco nastavovat. Optický zoom 10x je k dispozici i při záznamu videa.

      Funkce MEGA O.I.S. (optický stabilizátor obrazu) zabraňuje rozmazání způsobenému chvěním rukou. I nepatrné zachvění ruky bude přesně detekováno prostřednictvím vzorkovací frekvence 4000 kmitů za vteřinu a kompenzováno, takže snímky budou čisté a ostré. Řídicí systéme Venus ovládá pohyby čoček, které zabraňují rozmazání a tím ještě více zpřesňuje efekt detekce a korekce stabilizátoru MEGA O.I.S. Uplatňuje se při pořizování snímků se zoomem a makro snímků, které jsou zvlášť citlivé na chvění ruky a dovolí vám fotografovat i v místnostech s tlumeným osvětlením, aniž by snímky ztratily příslušnou náladu.

      Model DMC-SZ1 používá CCD snímač 16,1 megapixelu s vysokým rozlišením. 16,1 megapixelový CCD snímač doplněný o řídicí systém Venus umožňuje pořízení nádherných fotografií a videosekvencí ve vysokém rozlišení s kvalitním zpracováním obrazového signálu.

      Režim Miniature Effect, při němž se rozostří okolí objektu, zatímco se zdůrazní sytost a kontrast, vytvoří obrázek připomínající diorama. Video nahrané v tomto režimu se přehrává 10x vyšší rychlostí, aby působilo komicky. Panoramatická fotografie ve scénickém režimu umožňuje vytvořit horizontální nebo vertikální panorama překrytím několika následně exponovaných snímků. Funkce automatické retuše upravuje jas a kontrast, aby fotografie dostala odlišný výraz prostým stisknutím tlačítka.

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      70 GB
      Rozhraní 
      USB 
      Výbava 
      Mikrofon 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      10.00 ×
      Rozlišení videa 
      HD s rozlišením 1280 x 720 px
      Rozlišení fotek 
      16.1 Mpx

      Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-SZ1 Black je zařazen také v těchto kategorií: