Samsung Smart Camera WB201F White

0x

Fotoaparát Samsung Smart Camera WB201F White - Chytrý kompaktní fotoaparát v elegantním bílém provedení s vestavěným modulem WiFi.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Samsung
Kód:968961
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Samsung Smart Camera WB201F White
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      Fotoaparát Samsung SMART CAMERA WB201F, elegantně navržený inteligentní fotoaparát, který zjednodušuje sdílení fotografií pomocí zdokonaleného připojení Wi-Fi a hybridního dotykového uživatelského rozhraní. Díky 18násobnému zoomu a širokoúhlému objektivu s ohniskovou vzdáleností 24 mm umožňuje také pořizovat vysoce kvalitní záběry zblízka, momentky a panorámata

      Sdílení fotografií je nyní automatické, pohodlné a jednoduché. Díky zdokonalenému připojení Wi-Fi fotoaparát Samsung SMART CAMERA WB201F, který je ovlivněný klasickými fotoaparáty, přenáší snímky do vašeho inteligentního telefonu a současně také vaší rodině a přátelům. Hybridní dotykové uživatelské rozhraní usnadňuje sdílení a širokoúhlý objektiv s 18násobným zoomem a ohniskovou vzdáleností 24 mm a funkce Nejlepší tvář vám pomohou vytvářet úchvatné fotografie, o které stojí za to se podělit.

       

      Připojení Wi-Fi s tlačítkem přímého připojení
      Poznejte výhody bezdrátového připojení Wi-Fi fotoaparátu SMART CAMERA a jeho skutečně inteligentní funkce. Vyhrazené tlačítko přímého připojení vám pomůže rychle se připojovat k sítím Wi-Fi, zatímco funkce AutoShare, sdílení v sociálních sítích, cloud, e-mail, AllShare Play a automatické zálohování do počítače vám umožní sdílet vaše vzpomínky s přáteli a rodinou po celém světě. Pomocí dalších funkcí, jako je oznamování aktualizací softwaru, aplikace Samsung SMART CAMERA, funkce MobileLink a vzdálený hledáček, se snadno připojíte ke svému inteligentnímu telefonu nebo tabletu.

      Hybridní dotykové uživatelské rozhraní 3" hVGA
      Představujeme uživatelské rozhraní s dvojnásobným množstvím výhod. Hybridní dotykové uživatelské rozhraní nabízí dvě možnosti: Pomocí pětisměrného tlačítka se můžete intuitivně pohybovat v nabídce prostřednictvím rychlého přesouvání kurzoru nahoru, dolů, doleva a doprava a vybírat položky na obrazovce 3" hVGA. Chcete-li zadat text, jako například e-mailovou adresu při sdílení fotografií, stačí zadat znaky na dotykové obrazovce, podobně jako na inteligentním telefonu. Používání ovládacích prvků a sdílení fotografií již nemůže být jednodušší.

      24 mm, 18násobný zoom, snímač CCD s rozlišením 14 megapixelů
      Pořizujte čisté a ostře vykreslené snímky bez ohledu na to, kde se nacházíte a jaká je denní hodina. S 18násobným optickým zoomem můžete vytvářet ohromující detailní záběry z velké dálky, zatímco s 24mm širokoúhlým objektivem zachytíte úchvatná panorámata včetně tak širokých, že je neobsáhnete pouhým okem. A pokud světelné podmínky nejsou zcela optimální, citlivý snímač CCD s rozlišením 14 megapixelů zajistí vysoce kvalitní obraz s nízkým šumem.

      Stylový a klasický design
      Nenápadně krásný fotoaparát SMART CAMERA přetváří klasický profesionální fotoaparát a přináší ho do digitální éry. Design štíhlého těla zvýrazňuje moderní vlastnosti fotoaparátu prostřednictvím náznaků nadčasové elegance. Dokonce i nenápadné tlačítko přímého připojení zachovává elegantní vzhled. Působivý širokoúhlý objektiv pomáhá přimět fotografované osoby k úsměvu, zatímco vyklápěcí blesk je překvapí a potěší.

      Inteligentní režim
      Přestaňte žárlit na profesionály s jejich velkými fotoaparáty a začněte pořizovat skvělé záběry. Pouhým rychlým klepnutím na tlačítko Smart Mode na displeji zobrazíte nabídku různých speciálních režimů. Zachyťte dokonalé světelné stopy na rušné noční křižovatce plné červených koncových světel aut nebo nasnímejte rychle se pohybující scénu pomocí funkce Znehybnění akce. Pomocí funkce Bohaté odstíny vytvářejte mimořádně surrealistické snímky s výraznými barvami, kterými vyjádříte svou kreativní stránku. Stačí jen vybrat požadovaný režim a můžete začít vytvářet dokonalé záběry.

      Nejlepší tvář
      Nestihli jste ten pravý okamžik? S funkcí Nejlepší tvář se vám to již nestane. Pomocí této funkce se můžete vrátit v čase po pořízení snímku a nahradit tváře obrazem z dokonalého okamžiku. Můžete otevřít oči, vyměnit úsměv nebo najít dokonalý výraz. Díky kombinaci bleskurychlého dávkového snímání a rozpoznávání tváří stačí jen klepnout na tvář, která se dívá nesprávným směrem, a dalším klepnutím ji nahradit výrazem, který byl pořízený několik okamžiků před daným snímkem. Je to skutečně magické.

      Plně manuální režim (A / S / M)
      Plně manuální režim (A / S / M) vám poskytuje naprostou kreativní kontrolu. Pomocí nastavení priority clony a závěrky můžete experimentovat s rychlostí závěrky a hloubkou ostrosti, například při fotografování rychle se pohybujících objektů v nedostatečných světelných podmínkách. Pomocí fotoaparátů Samsung pořídíte přesně takové fotografie, jaké chcete.

      Fotografie v pohybu
      Pomocí funkce fotografie v pohybu můžete znehybnit dění kolem pohybujícího se subjektu a vytvořit tak zábavnou scénu. Zachyťte tančící přítelkyni – a všechny kolem ní nechte stát jako sochy. Stačí jednoduše pořídit záběr a potom na displeji vybrat oblast, ve které se má zachovat pohyb. Všechno okolo se zastaví – není to hračka?

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      9 GB
      Rozhraní 
      USB 
      Výbava 
      Mikrofon, WiFi 
      Barva 
      bílá 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      18.00 ×
      Rozlišení videa 
      HD s rozlišením 1280 x 720 px
      Rozlišení fotek 
      14.2 Mpx

      Fotoaparát Samsung Smart Camera WB201F White je zařazen také v těchto kategorií: