Nikon Coolpix S6800 Black

0x

Fotoaparát Nikon Coolpix S6800 Black - Důležité okamžiky jsou jako stvořené pro sdílení a fotoaparát COOLPIX S6800 s 16 miliony pixelů jejich sdílení usnadňuje pomocí vestavěného připojení Wi-Fi

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Nikon
Kód:967094
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Nikon Coolpix S6800 Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      Získejte štíhlý fotoaparát s elegantním stylem a možností sdílení – COOLPIX S6800.
      Důležité okamžiky jsou jako stvořené pro sdílení a fotoaparát COOLPIX S6800 s 16 miliony pixelů jejich sdílení usnadňuje pomocí vestavěného připojení Wi-Fi, které přenáší snímky ihned po jejich pořízení do chytrého zařízení¹. Štíhlé tělo tohoto krásně provedeného fotoaparátu skrývá výkonný objektiv s 12násobným optickým zoomem a až 24násobným zoomem s využitím funkce Dynamic Fine Zoom², takže se přiblížíte ke každé akci.

      Velký obrazový snímač zachycující všechny detaily umožňuje snadno získat výjimečné snímky a samostatné tlačítko záznamu videosekvence umožňuje zaznamenávat Full HD videosekvence. Jednoduché ovládání znamená, že jste v libovolném okamžiku připraveni zachytit život v pohybu, a s pomocí pokročilých funkcí vylepšení vzhledu se vaše vynikající portréty stanou perfektními.

       

      Vestavěné připojení Wi-Fi
      S vestavěným připojením Wi-Fi přenášejícím snímky přímo do chytrého zařízení lze snadno a rychle sdílet snímky s rodinou a přáteli na sociálních médiích.

      Nikon Coolpix S6800 Black

      Obrazový snímač CMOS s technologií přímého osvětlení fotodiod a 16 miliony pixelů
      Vysoce účinný obrazový snímač produkuje brilantní snímky s vysokou úrovní detailů i za nízké hladiny osvětlení – perfektní pro zvětšování a tisk až ve velikosti plakátů.

      Nikon Coolpix S6800 Black

      Objektiv NIKKOR s 12× optickým zoomem
      Objektiv nabízí velký rozsah zoomu začínající širokoúhlou ohniskovou vzdáleností (25–300 mm) pro fotografování blízkých objektů a skupinových snímků a s funkcí Dynamic Fine Zoom poskytuje až 24násobný rozsah zoomu pro zachycení veškerých akcí.

      Nikon Coolpix S6800 Black

      Hybridní redukce vibrací (VR)
      Optická redukce vibrací potlačuje účinky chvění fotoaparátu pro získání stabilnějších snímků a pracuje v tandemu s elektronickou redukcí vibrací stabilizující obraz při filmování.

      Nikon Coolpix S6800 Black

      Videosekvence Full HD
      Díky možnosti přepnout stisknutím tlačítka na záznam Full HD videosekvencí (1080p/60i), během kterého lze používat zoomu fotoaparátu, nikdy nezmeškáte žádný zábavný okamžik.

      Nikon Coolpix S6800 Black

      7,5cm/3“ monitor LCD s 461 000 pixely
      Velký a jasný monitor umožňuje snadnou tvorbu kompozice snímků a díky technologii Nikon Clear Color Display zaručuje dobře čitelný obraz na jasném slunečním světle i za nízké hladiny osvětlení.

      Nikon Coolpix S6800 Black

      Elegantní štíhlý design: Styl a hmota se spojují v krásné štíhlé tělo fotoaparátu, které se snadno drží, je vybavené vynikajícími funkcemi a dodává se v množství módních barevných provedení.

      Automatický režim HDR: Fotoaparát umožňuje snadno pořizovat snímky s působivými tonálními detaily v libovolné situaci zkombinováním dvou snímků s různou expozicí a vytvořením jediného snímku s širokým dynamickým rozsahem a bohatou barevnou gradací.

      Jednoduché panoráma 360 °/180 °: Nalezli jste působivý výhled, který si chcete uchovat? Pro získání výjimečných, dynamických panoramatických snímků stačí jen svisle nebo vodorovně panorámovat fotoaparátem.

      Dálkové ovládání a automatický přenos: Vestavěné připojení Wi-Fi umožňuje používat chytré zařízení1 jako dálkové ovládání fotoaparátu a extrémně snadno pořizovat autoportréty. Automatický přenos umožňuje rovněž ukládat snímky do chytrého zařízení pro snadné sdílení.

      Rychlé sériové snímání: Díky možnosti pořídit až 7 snímků v sérii rychlou frekvencí 8,4 obr./s zachytíte vše bez ohledu na fotografovanou akci – a dosáhnete vynikajících výsledků.

      Inteligentní portrét: Fotoaparát ví, jak zajistit, aby každá osoba vypadala na snímku co nejlépe: Samospoušť detekující úsměv automaticky pořídí snímek v okamžiku, kdy se vybraný objekt usměje, Kontrola mrknutí varuje v případě, kdy detekuje mrknutí fotografované osoby v okamžiku expozice snímku, a Redukce efektu červených očí koriguje chybné zbarvení očí v důsledku použití blesku.

      Pokročilé funkce vylepšení vzhledu: Pomocí 12 různých efektů budou vaše portréty vypadat lépe než kdy dříve: k dispozici jsou efekty změkčení pleti či vybělení zubů, rovněž můžete přidat řasenku, rtěnku nebo oční stíny.

      Menu retušování: Buďte tvořiví a využijte 32 filtrových efektů za pomoci funkce Rychlé efekty v režimu přehrávání. Vyzkoušejte efekt Selektivní barva, který přidá barvu monochromatickému snímku, nebo efekt Filtr typu hvězda, který dodá bodovým zdrojům světla hvězdicové reflexy.

      18 motivových programů: Odstraňte záhady z nastavování fotoaparátu za pomoci motivových programů optimalizujících automaticky nastavení přístroje pro oblíbené fotografické styly a efekty. Vynikajících výsledků lze dosáhnout pouhým výběrem motivového programu odpovídajícího nejlépe aktuálním snímacím podmínkám.

      Zaostřování s vyhledáním hlavního objektu: Rychlé a přesné automatické zaostřování fotoaparátu rozpozná a zaostří fotografovaný objekt a zajistí vysokou brilanci a ostrost snímků – můžete se tak soustředit na získání perfektní kompozice snímků.

      Rychlé nabíjení prostřednictvím USB: Díky rychlému nabíjení prostřednictvím rozhraní USB vašeho notebooku nebo počítače budete mít plně nabitou baterii vždy, když ji budete nejvíce potřebovat.

      EXPEED C2: Rychlý a výkonný systém zpracování obrazu Nikon, který zaručuje rychlý provoz, vysokou citlivost ISO a výjimečnou kvalitu obrazu.

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      20 GB
      Rozhraní 
      USB, MikroHDMI 
      Výbava 
      Mikrofon, WiFi 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      12.00 ×
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      16 Mpx

      Fotoaparát Nikon Coolpix S6800 Black je zařazen také v těchto kategorií: