Nikon Coolpix S5200 Black

0x

Fotoaparát Nikon Coolpix S5200 Black - Kompaktní fotoaparát s Wi-Fi modulem pro moderní použití fotoapártu.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Nikon
Kód:967090
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Nikon Coolpix S5200 Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      COOLPIX S5200 – elegantní nástroj umožňující sdílení.
      Fotoaparát COOLPIX S5200 s kapesními rozměry, 16 miliony pixelů a vestavěným připojením Wi-Fi vám umožní snadno zachytit a sdílet všechny magické okamžiky.

      7,5cm (3“) monitor LCD s vysokým rozlišením nabízí kontrastní a brilantní obraz a obrazový snímač CMOS s 16 miliony pixelů poskytuje výjimečně kvalitní snímky za nízké hladiny osvětlení. Objektiv NIKKOR s 6× optickým zoomem snadno zachytí skupinové snímky i makrosnímky a optická redukce vibrací potlačuje v reálném čase účinky chvění fotoaparátu a produkuje ostré snímky a videosekvence v libovolné situaci.

      A když si situace vyžádá filmování, můžete pomocí samostatného tlačítka okamžitě přepnout na záznam brilantních Full HD videosekvencí.

       

      Vestavěné připojení Wi-Fi
      Dovoluje přenášet vysoce kvalitní snímky a videosekvence přímo na chytrá zařízení¹ a z těchto zařízení dále na oblíbená sociální média. Chytré zařízení lze navíc využívat jako dálkové ovládání fotoaparátu – praktické řešení pro autoportréty.

      Nikon Coolpix S5200 Black

      Obrazový snímač CMOS s technologií přímého osvětlení fotodiod a 16 miliony pixelů
      Vysoce citlivý obrazový snímač, který nabízí vyšší světelnou účinnost jednotlivých pixelů a společně se systémem zpracování obrazu EXPEED C2 dovoluje získat brilantní snímky ve všech světelných podmínkách.

      Nikon Coolpix S5200 Black

      7,5cm (3“) monitor LCD (460 000 pixelů): ať již budete fotografovat za jasného slunečního světla nebo za nízké hladiny osvětlení, tento rozměrný monitor s technologií Nikon Clear Color Display vždy nabídne jasný a kontrastní obraz.

      Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 6× optickým zoomem (26–156 mm): nabízí vynikající přesnost a vysokou ostrost obrazu při pořizování skupinových snímků i makrosnímků a umožňuje tak snadno zachytit každý okamžik.

      Optická redukce vibrací (VR): technologie automatické redukce vibrací Nikon, která potlačuje v reálném čase účinky chvění fotoaparátu a umožňuje snadno získat ostré snímky a videosekvence.

      Záznam videosekvencí Full HD (1080p): samostatné tlačítko záznamu videosekvence usnadňuje pořízení živých Full HD videosekvencí se stereofonním zvukem.

      Inteligentní portrétní systém: pořizuje perfektní portrétní snímky za všech okolností. Samospoušť s detekcí úsměvu automaticky pořídí snímek v okamžiku, kdy se vybraný objekt usměje, Kontrola mrknutí varuje v případě, že detekuje mrknutí fotografované osoby v okamžiku expozice snímku, a funkce Vylepšení vzhledu napomáhá dosažení příznivěji působících portrétních snímků.

      Rychlé sériové snímání: pořizuje ostré snímky rychle probíhajících akcí. Fotoaparát je schopen pořizovat série až sedmi snímků rychlou frekvencí 10 obr./s.

      19 motivových programů: motivové programy automaticky optimalizují nastavení fotoaparátu pro nejběžnější motivy a efekty. Vynikajících výsledků lze snadno dosáhnout pouhým výběrem motivového programu nejlépe odpovídajícího aktuálním snímacím podmínkám.

      Sledování objektu: pořizuje ostré snímky pohybujících se objektů. Zaostřování se sledováním objektu zajistí perfektní zaostření zvoleného objektu i v případě, že se objekt stále pohybuje.

      Menu retušování: umožňuje vylepšovat snímky přímo na místě jejich pořízení s využitím množství filtrových efektů včetně režimu rychlých efektů při přehrávání. K dispozici je široká nabídka možností, například filtr Selektivní barva, který snímek převede na monochromatický a poté barevně zvýrazní jeho vybranou část, nebo Filtr typu hvězda, který k bodovým zdrojům světla dodá hvězdicové reflexy.

      EXPEED C2: rychlý a výkonný systém zpracování obrazu Nikon, který nabízí rychlý provoz, vylepšený záznam videosekvencí, vyšší citlivost a maximální kvalitu obrazu.

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      20 GB
      Rozhraní 
      USB, MikroHDMI 
      Výbava 
      Mikrofon, WiFi 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      6.00 ×
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      16 Mpx

      Fotoaparát Nikon Coolpix S5200 Black je zařazen také v těchto kategorií: