Canon IXUS 230 Purple

0x

Fotoaparát Canon IXUS 230 Purple - Kompaktní fotoaparát v elegantním fialovém provedení s FullHD záznamem.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Canon
Kód:967053
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Canon IXUS 230 Purple
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.

       

      Stylově tenký fotoaparát IXUS 230 HS je díky objektivu s 8× zoomem, rozlišení Full HD a schopnostem systému HS System za slabého osvětlení skvělým partnerem pro noční záběry.

      Stylově tenký fotoaparát IXUS 230 HS je díky objektivu s 8× zoomem, rozlišení Full HD a schopnostem systému HS System za slabého osvětlení skvělým partnerem pro noční záběry. Režim Smart Auto vám umožní naplno se zaměřit na život.



      Vlastnosti:

      • Širokoúhlý 28mm objektiv s 8× zoomem. Inteligentní IS
      • Systém HS System (12,1 megapixelu)
      • Elegantní a tenké kovové tělo
      • 7,5cm LCD PureColor II G
      • Rozlišení Full HD, Zesílený IS
      • Režim Smart Auto (32 scén)
      • Rychlé souvislé fotografování a Film s velmi pomalým pohybem
      • Film iFrame. Krátký film
      • Kreativní režimy
      • Rady a tipy


      Přibližte si život - Ostrý, univerzální, inteligentní
      Výkonný 8× optický zoom umožňuje zaměřit se na detaily vzdálených objektů nebo díky 28mm širokoúhlému objektivu fotografovat kompozice s širším záběrem, což je vhodné pro snímky velkých skupin či krajin. Funkce Inteligentní IS automaticky přizpůsobí výběrem ze 7 režimů optický stabilizátor obrazu scéně – zabrání tak rozmazání a nabídne ostré a detailní fotografie a videa.

      Systém HS System
      Funkce HS System vynikne zejména za slabého osvětlení a umožní zachytit skutečnou atmosféru okamžiku bez blesku nebo stativu. Vysoce výkonný procesor DIGIC 4 a vysoce citlivý snímač poskytují vynikající kvalitu obrazu za všech situací.

      Chytrý a kompaktní
      Fotoaparát IXUS 230 HS je jedním z nejtenčích fotoaparátů s 8× zoomem vyznačující se kompaktním a elegantním kovovým tělem, které je tak malé, že se vejde i do kapsy. 7,5cm LCD PureColor II G

      Velký, vysoce kvalitní displej LCD s rozlišením 460 000 bodů umožňuje snadné nastavení kompozice a prohlížení snímků z jakéhokoliv úhlu a bezproblémovou navigaci v nabídkách. Vnější vrstva z tvrzeného skla poskytuje vynikající odolnost.

      Filmy v rozlišení Full HD, Zesílený IS
      Vytvářejte filmy v rozlišení Full HD (1080p) se stereofonním zvukem, které budete s hrdostí sdílet. Optický zoom umožňuje maximální přiblížení a optický Image Stabilizer udržuje stabilitu filmů. Pomocí jednoúčelového tlačítka filmu se okamžitě přepnete z režimu fotografování do režimu snímání filmu. Konektor HDMI-CEC umožňuje jednoduché přehrávání na zařízení HDTV.

      Režim Smart Auto
      Snímejte pohodlně vysoce kvalitní fotografie nebo videozáznamy s režimem Smart Auto, který detekuje scénu a zvolí dokonalé nastavení z 32 možností (21 pro videozáznam). Vše, co musíte udělat, je zamířit a stisknout spoušť.

      Rychlé souvislé fotografování. Film s velmi pomalým pohybem
      S režimem Rychlého souvislého fotografování se 8,7 snímky za sekundu (při rozlišení 3,0 MP) nepřijdete ani o jediný okamžik. Režim Filmu s velmi pomalým pohybem zpomalí rychle se měnící akční scénu až na 1/8 skutečné rychlosti.

      Film iFrame (720p). Krátký film
      Pořizujte filmy HD (720p) kompatibilní s PC a Mac v optimalizovaném formátu Apple iFrame pro rychlý import, snadné úpravy a jednoduché sdílení. Režim Krátký film zaznamená před každou fotografií až 4 sekundy akce a spojí videozáznamy daného dne do jednoho bonusového videozáznamu VGA.

      Kreativní režimy
      Rozviňte svou kreativitu se zábavnými režimy fotografování. Mezi režimy patří Efekt levného fotoaparátu pro vzhled fotografií jako ze staršího fotoaparátu, Miniatura pro převod scény fotografie nebo filmu na model miniatury a Monochromatický.

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      -
      Rozhraní 
      USB, MiniHDMI 
      Výbava 
      Mikrofon 
      Barva 
      fialová 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      8.00 ×
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      12.1 Mpx

      Fotoaparát Canon IXUS 230 Purple je zařazen také v těchto kategorií: