Nikon Coolpix S9100 Black

0x

Fotoaparát Nikon Coolpix S9100 Black - Kompaktní fotoaparát s velkým rozsahem zoomu pro vynikající snímky v libovolné situaci.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Nikon
Kód:964806
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Nikon Coolpix S9100 Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      COOLPIX S9100 – štíhlý fotoaparát s velkým rozsahem zoomu pro vynikající snímky v libovolné situaci.
      COOLPIX S9100 s ohromným 18× zoomem v neuvěřitelně štíhlém těle vám umožní stylové přiblížení ke všem fotografovaným objektům. Všestranný objektiv NIKKOR nabízí ohniskové vzdálenosti od širokoúhlého objektivu až po superteleobjektiv, zatímco kompaktní rozměry fotoaparátu přispívají k jeho velmi snadnému přenášení.

      Vysoce citlivý obrazový snímač CMOS s technologií osvětlení ze zadní strany zachytí každý fotografovaný motiv právě tak, jek jej vidíte – bez ohledu na to, za jakého osvětlení budete fotografovat. A redukce vibrací pohybem obrazového snímače zaručuje ostré snímky a videosekvence i při použití nejdelší ohniskové vzdálenosti objektivu.

      Nikon Coolpix S9100 Black

      Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 18× zoomem pro vynikající přesnost a vysoké rozlišení (ekvivalentní ohniskové vzdálenosti u kinofilmu: 25-450 mm).

      Obrazový snímač CMOS s 12,1 milionů pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany nabízí vyšší světelnou účinnost jednotlivých pixelů, lepší citlivost a sníženou úroveň šumu pro vynikající snímky v libovolném osvětlení.

      Sedm systémů pro snížení rizika rozmazání snímků automaticky potlačujících výskyt rozmazaných snímků s využitím sedmi různých technologií. Hybridní redukce vibrací (pohybem obrazového snímače+elektronická) snižuje pro maximální účinnost kombinovaně účinky chvění fotoaparátu. Vysoká citlivost k působení světla (až ISO 3200) snižuje riziko rozmazání snímků při fotografování rychle se pohybujících objektů a/nebo při fotografování za nízké hladiny osvětlení. Detekce pohybu kompenzuje účinky pohybu fotoaparátu a objektu. Funkce výběru nejlepšího snímku (BSS) automaticky vybírá nejostřejší snímek ze série až 10 pořízených snímků. Speciální režimy pro nízkou hladinu osvětlení: záruka vynikajících výsledků v libovolném osvětlení, i bez použití stativu: Motivový program Noční portrét poskytuje překrásně detailní noční motivy a portréty v interiérech. Motivový program Noční krajina umožňuje pořizovat ostré snímky při použití nízkých citlivostí ISO.  Motivový program Protisvětlo HDR nabízí v libovolné situaci maximální množství barevných odstínů.

      Videosekvence Full HD 1080p se stereofonním zvukem: samostatné tlačítko záznamu videosekvence usnadňující zahájení filmování. Možnost použití optického zoomu a automatického zaostřování během záznamu videosekvence; možnost pořizování statických snímků během záznamu videosekvence. Možnost zpomaleného a zrychleného záznamu s využitím snímacích frekvencí až do 240 obr./s (QVGA). Vestavěný konektor HDMI s podporou standardu HDMI-CEC umožňující přehrávat pořízené záznamy na televizoru HDTV.

      Velký 7,5cm (3“) LCD monitor s 921 000 pixely pro živé barvy a ostrý obraz s vysokým jasem a kontrastem. Monitor využívá technologii Nikon Clear Color Display snižující spotřebu energie a minimalizující reflexy i za jasného slunečního osvětlení.

      Systém zpracování obrazu EXPEED C2 pro vylepšený záznam videosekvencí, vysokou citlivost a maximální kvalitu obrazu.

      Zjednodušený panoramatický režim 360°/180°: pro možnost vertikálního a horizontálního panorámování pro tvorbu dynamických panoramat.

      Speciální efekty: snadné pořizování tvůrčích snímků a videosekvencí za pomoci speciálních efektů. Široká nabídka efektů včetně vysoce kontrastních monochromatických snímků, filtru Nostalgie se sépiovým zbarvením a funkce Selektivní barva pro možnost zdůraznění zvolené barvy a převedení ostatních barev na monochromatický snímek. Možnost kontroly zvoleného efektu na LCD monitoru ještě před zahájením fotografování.

      Rozsáhlé retušovací funkce pro vylepšování snímků bez nutnosti použití počítače. Menu Retušování s nabídkou množství filtrových efektů a Kreativní posuvník usnadňují úpravy jasu, sytosti barev a barevného podání snímků.

      Inteligentní portrétní systém: pokročilé automatické funkce pro perfektní portrétní snímky. Samospoušť detekující úsměv pro pořízení snímků v okamžiku detekování úsměvu fotografované osoby. Kontrola mrknutí informující o detekování zavřených očí fotografované osoby. Funkce Změkčení pleti upravující nerovnoměrné odstíny pleti ve tvářích fotografovaných osob pro příznivější vzhled pleti. Redukce efektu červených očí ve fotoaparátu pro korekci nesprávného zbarvení očí vzniklého v důsledku použití blesku při expozici.

       

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      70 GB
      Rozhraní 
      USB, MiniHDMI 
      Výbava 
      Mikrofon 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      18.00 ×
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      12.1 Mpx

      Fotoaparát Nikon Coolpix S9100 Black je zařazen také v těchto kategorií: