Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro

11x

Notebook Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro - Intel Core i5 4200U 1.6 GHz, 4 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics, 13.3 palců 3200 x 1800 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:964268
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Okouzlující 13,3" více režimový ultrabook™
      Představujeme jedinečný více režimový Ultrabook™. Model Yoga 2 Pro inspirovaný technologií společnosti Intel®. je počítač, tablet a mnohem více. Jeho displej se super vysokým rozlišením QHD+ se otáčí o 360 stupňů a nabízí 4 různé režimy použití: Notebook, Tablet, Stojan a Stan. Život má mnoho stránek. Vaše technologie by je měla mít také.

      Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro

      360stupňový design "flip and fold" (otoč a překlop)
      Počítač, když ho potřebujete, tablet, když ho chcete a ještě mnohem více. Jednoduše si vyberte některý ze čtyř režimů - notebook, stojan, tablet a stan - zatímco systém Lenovo Transition automaticky přepne nastavení systému a uzamkne klávesnici. Tajemství: Jedinečný design modelu Yoga 2 Pro a jeho dotykový displej umožňují otočení obrazovky o 360 stupňů. Znamená to, že si můžete vybrat režim podle toho, co se rozhodnete dělat.

       

      Quad HD+ displej
      Displej notebooku Yoga 2 Pro se super vysokým rozlišením QHD+ (3200 x 1800), 10-bodovým vícedotykovým ovládáním a sklem od společnosti Corning poskytuje úžasné vizuální zážitky, zatímco technologie IPS (in - plane switching) zajišťuje zřetelnost obrazu ze širokého pozorovacího úhlu.

      Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro

      Nejmodernější procesor
      Model Yoga 2 Pro pohání nový procesor Intel® Core™ 4. generace, který vám nabízí dostatečný výkon na hry, tvorbu, zábavu nebo inspiraci. Vychutnejte si vysoký výkon a živou grafiku umožňující snadný multitasking, úžasnou výdrž na baterii pro zvýšenou mobilitu a integrované bezpečnostní funkce sloužící k lepší ochraně vašich údajů.


      Štíhlý a lehký design; dlouhá výdrž baterie
      Model Yoga 2 Pro je díky hmotnosti již od 1,39 kg a tloušťce jen 15,5 mm ultrapřenosný - skvěle se hodí pro aktivní lidi, kteří jsou neustále v pohybu. Díky výdrži na baterii až 9 hodin na jedno nabití můžete fungovat klidně i celý den.

      Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro

      Lenovo Motion Control
      Použíte webovou kameru jako vstupní zařízení - snadno obracejte stránky, posouvejte a přetáčejte hudbu, měňte hlasitost a ovládejte další jednoduché příkazy pohybem ruky.


      Lenovo Voice Control
      Hlasové ovládání od společnosti Lenovo vám umožní provádět úlohy na vašem notebooku Yoga 2 Pro jednoduchými hlasovými povely nebo kladením otázek.

      Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro

      Superrychlé úložiště jednotky SSD
      Můžete počítat s bleskovým čtením/zapisováním díky spolehlivým ukládacím jednotkám SSD až do kapacity 512 GB.


      Podsvícená klávesnice AccuType
      Renomovaná klávesnice AccuType je ergonomicky tvarovaná, umožňuje pohodlnější psaní a snižuje počet překlepů. Díky podsvícení se snadno používá i v prostředí se slabým osvětlením.

      Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro

      Stereo reproduktory s technologií Dolby® Home Theater®
      Reproduktory modelu Yoga 2 Pro poskytují bohatý stereo zvuk a technologie Dolby Home Theater přináší působivý zvukový zážitek.


      Ekologická certifikace
      Když si koupíte notebook Yoga 2 Pro, pomáháte zároveň životnímu prostředí. Yoga 2 Pro je prvním notebookem, který získal osvědčení Green Mark od organizace TUV. Toto ocenění představuje uznání aktivit společnosti Lenovo v oblasti sociální odpovědnosti, environmentálně šetrných výrobních procesů a nízké spotřeby energie v minulosti i v současnosti.

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4200U 1.6 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      13.3" LCD QHD+ s rozlišením 3 200 x 1 800 - lesklý- dotykový 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení