Kingston MicroSDHC 32GB UHS-I U1 - Bez adaptéru

0x

Kingston MicroSDHC 32GB UHS-I U1 - Bez adaptéru - Micro SDHC/SDXC karta. Jedna z nejmenších na trhu. Rychlost čtení až 45MB/s a rychlost zápisu až 10MB/s.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Kingston
Kód:964130
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
       Kingston MicroSDHC 32GB UHS-I U1 - Bez adaptéru
       Kingston MicroSDHC 32GB UHS-I U1 - Bez adaptéru - Fotka 1/3 Kingston MicroSDHC 32GB UHS-I U1 - Bez adaptéru - Fotka 2/3 Kingston MicroSDHC 32GB UHS-I U1 - Bez adaptéru - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Karta Kingston microSDHC/microSDXC Class 10 UHS-I nabízí rychlosti Class 10 UHS-I až 45 MB/s při čtení a 10 MB/s při zápisu, díky čemuž je ideální pro fotografy, kteří fotografují vše od statických snímků dětí po domácí mazlíčky v pohybu. Je také ideální pro nahrávání videa v kvalitě HD (1080p), protože zkracuje čas ukládání do mezipaměti mezi jednotlivými snímky, pokud to porovnáme s kartou Class 4.

      Nejmenší dostupná karta SD, microSDHC/microSDXC Class 10 UHS-I, je standardní rozšiřitelnou možností pro mnoho tabletů, chytrých telefonů a akčních kamer. Lze ji také používat ve spojení s volitelným adaptérem karty SD pro standardní hostitelská zařízení SDHC/SDXC.

      Kingston MicroSDHC 32GB UHS-I U1 - Bez adaptéru

      Parametry a specifikace

      Pevný disk 
      32 
      Typ karty 
      micro SDHC/SDXC 

      Produkt Kingston MicroSDHC 32GB UHS-I U1 - Bez adaptéru je zařazen také v těchto kategorií: