Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10J

0x

Notebook Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10J - Intel Core i5 5200U 2.2 GHz, 8 GB, 1000 GB HDD, Intel HD Graphics 5500, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:962723
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10J
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA
      Satellite Radius 15  byl navržen tak, aby udržel krok i s velmi aktivním životním stylem a přizpůsobil se snadno a rychle každé situaci. Díky možnosti otáčení displeje v úhlu 360° umožňuje přeměnu do pěti různých režimů – notebook, tablet, plocha, prezentace a publikum. Můžete se věnovat práci v režimu notebooku, podělit se o obsah v režimu prezentace a bavit přátele v režimu publikum. Satellite Radius 15 má displej s podporou dotyku deseti prstů, který přináší intuitivní a interaktivní uživatelskou zkušenost. To vše je ukryto ve stylové ultra tenké konstrukci černé barvy s kartáčovaným hliníkovým povrchem s bezrámovou podsvícenou dlaždicovou klávesnicí.

       

      POUTAVÁ ZÁBAVA
      Displej s úhlopříčkou 15,6″ disponuje velice čistým obrazem v FHD rozlišení. Speciální povrch je odolný proti šmouhám a otiskům prstů, není tedy náročný na údržbu. Ostrý a zřetelný zvuk při dostatečném rozsahu hlasitosti vás překvapí a doslova pohltí díky zabudovaným reproduktorům harman kardon®, vyladěným systémem DTS® Sound™ pro ten nejlepší zážitek z hudby a filmů. Zásluhou bezdrátové technologie Bluetooth® Link je možné reproduktory využít také pro přehrávání hudby z vašeho smartphonu nebo tabletu.

       

      DLOUHOTRVAJÍCÍ VÝKON
      Výdrž baterie až působivých 10 hodin (dle konfigurace a využití) umožní uživatelům pracovat v různých režimech více než celý jeden pracovní den bez nutnosti dobíjení. Prémiový výkon zajistí až šestá generace procesorů Intel® Core™ a relativně nenáročný a svižný operační systém Windows 10. Notebook je také možné upgradovat o energeticky nenáročné SSD disky, které práci se systémem i jeho samotné bootování zrychlí a zefektivní.

       

      RYCHLEJŠÍ KONEKTIVITA
      Satellite Radius 15 přichází se širokou nabídkou možností pro sdílení obsahu a přístup k externím datům. Port HDMI® s výstupem v Ultra HD 4K umožňuje uživatelům prohlížení obsahu v úžasné kvalitě na obrazovce kompatibilní televize, zatímco Intel® WiDi4 umožní bezdrátový přenos obrazu. Tři USB porty, z nichž jeden umožňuje dobíjecí funkci Sleep & Charge, pomáhají s rychlým přenosem dat a souborů. Notebook lze připojit k internetu prostřednictvím technologie Intel® Dual Band Wireless AC.

       

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 5200U 2.2 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5500 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá 

      Notebook Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10J je zařazen také v těchto kategorií: