Toshiba Satellite R50-B-11C

0x

Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C - Intel Core i3 4005U 1.7 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:962476
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C
      Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C - Fotka 1/6Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C - Fotka 2/6Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C - Fotka 3/6Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C - Fotka 4/6Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C - Fotka 5/6Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Navržen pro vaše podnikání
      Všechny prvky jsou navrženy tak, aby splnily požadavky malých a středních organizací, jako je ta vaše. Do notebooku Satellite R50-B vložila společnost Toshiba vše, abyste z něj získali maximum. S vylepšenými vlastnostmi získáte vysokou užitnou hodnotu. Jeho porty jsou například kvůli snadnějšímu přístupu umístěné z boku. Panty jsou umístěny tak, aby se zvýšila jeho stabilita. A tmavý design s linkami nejen vypadá elegantně, ale je také odolnější vůči otiskům prstů. Veskrze profesionální notebook Satellite R50-B je navržen, zkonstruován a vyroben společností Toshiba, která je důvěryhodným partnerem malých a středních firem.

       

      Úspěšně čelí každodenním pracovním nárokům
      Můžete se spolehnout, že notebook Satellite R50-B dokáže úspěšně čelit nárokům vašeho náročného pracovního dne. Prošel totiž kombinací zátěžových testů prováděných nezávislým německým zkušebním ústavem TÜV Rheinland®. Tyto testy označované jako H.A.L.T. (Highly Accelerated Life Test) napodobují životní cyklus notebooku. Vystavují notebook různým úrovním vibrací, tepla a tlaku. Tak máte jistotu, že odolný model R50-B vydrží nepředvídatelné situace i povětrnostní podmínky. Díky tomu má ideální předpoklady pro práci na cestách. Když k tomu přidáte vysokou tuhost jeho konstrukce, bránící ohýbání, dostanete počítač, který vydrží náročné každodenní využití. 


      Elegantní styl
      Na notebooku Satellite R50-B vás toho zaujme mnohem víc než jen štíhlé, stylové a odolné šasi. Otevřete víko a objeví se dlaždicová klávesnice s numerickou částí. Můžete tak hned začít efektivně pracovat bez nutnosti připojení externí klávesnice. Nemusíte s sebou nosit adaptéry pro připojení k externímu displeji, protože mezi porty plné velikosti najdete i konektory RGB a HDMI. Notebook má 39,6 cm (15,6") antireflexní HD displej, takže se při práci můžete plně soustředit na důležitý obsah ve vysokém rozlišení. Bez jakýchkoli odlesků můžete psát e-maily nebo vytvářet dokumenty v kanceláři i mimo ni, zkrátka všude, kde právě budete.


      Určený k práci na cestách
      Díky svému štíhlému a současně robustnímu provedení může být notebook Satellite R50-B vaší plnohodnotnou mobilní kanceláří, kterou si budete chtít brát všude s sebou. Při hmotnosti pouhých 2,3 kg a tloušťce jen 24 mm je jeho tenké šasi stejně tak odolné jako stylové – celý notebook je navržen tak, aby se snadno přenášel a používal. Tento firemní notebook se stane neodmyslitelnou součástí vašeho náročného pracovního života, který se neustále přelévá mezi domovem, kanceláří a pracovními schůzkami. Je flexibilní, rychlý a dostatečně silný k plnění různorodých úkolů na libovolném místě. 


      Profesionální výkon
      Notebooky Satellite R50-B jsou vybaveny širokou škálou výkonných procesorů, které zajišťují jejich rychlou odezvu a grafickou kartou Intel® HD Graphics 4400 zajišťující hladké zpracování grafiky. K dispozici je vysokorychlostní pevný disk (dle zvolené konfigurace), který umožňuje bezpečné ukládání pracovních souborů a důležitých dat. A díky vyměnitelné baterii s dlouhou výdrží můžete pracovat bez omezení všude, kam vás podnikání zavede.

       

      Lepší připojení
      Ať budete pracovat v kanceláři, doma nebo na cestě, vždy oceníte prvotřídní možnosti připojení, které můžete využít ke sdílení informací mezi zařízeními. Notebook Satellite R50-B je vybaven rozhraním Bluetooth® 4.0 a také připojením Gigabit LAN a Intel® Wi-Fi® pro rychlý přístup k síti. Díky portům HDMI a RGB plné velikosti můžete snadno využít zobrazení na dva monitory nebo prezentovat dokumenty na externím displeji. Pro vaše pohodlí je k dispozici také slot pro kartu SD a multifunkční jednotka DVD Super Multi. A díky dvěma portům USB 3.0 a jednomu portu USB 2.0 se můžete kdykoli naprosto flexibilně připojovat ke kancelářským periferiím.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4005U 1.7 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 

      Notebook Toshiba Satellite R50-B-11C je zařazen také v těchto kategorií: