Toshiba Portege Z20T-B-103

0x

Notebook Toshiba Portege Z20T-B-103 - Intel Core M 5Y51 1.1 GHz, 4 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 5300, 12.5 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:962258
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Portege Z20T-B-103
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Připraven pro prezentaci
      Portégé Z20T-B je připraven jako velmi flexibilní Ultrabook™, který velmi jednoduše můžete proměnit ve výkonný tablet. Potřebujete něco prezentovat např. kolegům v práci nebo Vašim klientům? Toto je notebook právě pro Vás. Zařízení dokáže rozpoznávat psaný text a konvertovat ho do digitální podoby. Navíc pomocí portu HDMI, můžete vše prezentovat na velké obrazovce.

      Toshiba Portege Z20T-B-103

      Společník v podnikání
      Portégé Z20T-B je výborný pro jakoukoliv prezentaci i v režimu Ultrabook™. Použít můžete jako další plochu port HDMI. Potřebujete se připojit do Vaší interní sítě? K tomu slouží zabudovaný Gigabit LAN port. Notebook zvládne jakékoliv denní operace a bude Vám dobrým společníkem.


      Toshiba Portege Z20T-B-103

      Všude s Vámi
      Portégé Z20T-B má anti-reflexní displej, takže Vám nevadí ani ostré sluneční světlo. Pracujete hodně na cestách? Díky lehkosti celého notebooku, to pro Vás bude hračka. Samozřejmostí je připojení k Wi-Fi síti nebo Bluetooth.  Výbornou vlastností je i možnost připojení k síti LTE a využívat, tak funkce tabletu na plno.

      Toshiba Portege Z20T-B-103

      Udělejte dojem
      Samotný notebook má velmi malé rozměry a snadno se dá odpojit a prezentovat veškerá důležitá data jako tablet. Notebook je opravdu velmi tenký (21mm) a jako tablet pouhých (8,8mm). Celý notebook váží pouhých 1,5 kg.

      Toshiba Portege Z20T-B-103

      Pracujte každý den
      V dnešní době je důležité, aby notebook dokázal odolávat návalu každodenní práce. Portégé Z20T-B byl navržen tak, aby zvládl každý den v plné pohotovosti. Všechno bylo řádně testováno a do notebooku byla vložena baterie, která vydrží až 17 hodin. Nebudete muset tak často notebook nabíjet. V notebooku je nainstalován program Toshiba Eco Utility, díky kterému si můžete optimalizovat vše potřebné.

      Toshiba Portege Z20T-B-103

      Vaše data jsou v bezpečí
      Vždy když pracujete je důležité veškerá data udržovat v bezpečí. Vy se můžete věnovat Vaší práci a veškeré zabezpečení zaručuje systém, který je řešen přímo v samotném zařízení. Nemusíte se bát, že by např. citlivá data byla zneužita. Toto zajišťuje modul (TPM) a Intel® Active Management Technology (AMT)

      Toshiba Portege Z20T-B-103

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core M 5Y51 1.1 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5300 
      Displej 
      12.5" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1080 - matný - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      černá