HP Pavilion p6-2012pt

0x

Počítač HP Pavilion p6-2012pt - Intel Core i5 2400 3.1 GHz, 6 GB, HDD, DVD-RW, AMD Radeon HD6570, Windows 7 Home Premium Service Pack 1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:961811
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Pavilion p6-2012pt
      Počítač HP Pavilion p6-2012pt - Fotka 1/6Počítač HP Pavilion p6-2012pt - Fotka 2/6Počítač HP Pavilion p6-2012pt - Fotka 3/6Počítač HP Pavilion p6-2012pt - Fotka 4/6Počítač HP Pavilion p6-2012pt - Fotka 5/6Počítač HP Pavilion p6-2012pt - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Počítače řady HP Pavilion P6 jsou vhodné pro každou domácnost. Jeho technologie zaručují dostatek výkonu, úložiště a spolehlivost pro každodenní činnosti a multimediální aktivity – a to vše v elegantním provedení.

      Více her, rychlejší práce, více zábavy
      Díky rychlejším procesorům, lepším grafickým kartám a zbrusu novému zaoblenému provedení přináší počítač řady HP Pavilion p6 veškerý výkon a funkce, které potřebujete k rozšíření svých možností práce s fotografiemi, filmy a hudbou.

      Využijte digitální zábavu naplno
      Velký pevný disk přináší spoustu místa pro ukládání dat, zatímco výkonná grafika a podpora vícekanálového prostorového zvuku zvyšují intenzitu reálného prožitku oblíbených her a filmů – díky ostrému a detailnímu obrazu s přirozeně plynulým pohybem.

      Prostor k růstu
      Stolní počítač HP Pavilion p6 lze dle vlastního přání nakonfigurovat tak, aby podporoval vysokorychlostní paměť a extra výkonné procesory. Navíc poskytuje dostatek prostoru k navýšení parametrů. Nyní vám zajistí požadovaný výkon, ale přitom jej v budoucnu můžete dále rozšířit.

      Symbol spolehlivosti
      Stolní počítač HP Pavilion p6 je velmi rychlý a spolehlivý, a proto se hodí ke každodennímu používání. HP Total Care nabízí oceněné služby, podporu a poradenství. Umožňuje vyměňovat staré počítače za nové, vylepšovat je, recyklovat nebo darovat.

      To nejlepší z obou světů
      Software HP LinkUp umožňuje přístup, zobrazení a interakci s přehrávaným obsahem a programy spuštěnými na notebooku přímo z počítače HP Pavilion P6. To vše bezdrátově prostřednictvím domácí sítě bez nutnosti přehrávání souborů nebo složité synchronizace.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2400 3.1 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      6144 MB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      AMD Radeon HD6570 
      Operační systém 
      Windows 7 Home Premium 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, DVI, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      Mini Tower