Panasonic Lumix DMC-TZ40

0x

Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-TZ40 - Vynikající obrazový výkon (18.1MPix), FullHD kvalita videí, 20-násobný zoom a spousta vylepšení jako např. iA režim nebo stabilizátor POWER O.I.S.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Panasonic
Kód:961268
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-TZ40
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      Panasonic DMC-TZ40

      Fotoaparát disponuje 24mm ultra-širokoúhlým objektivem LEICA DC VARIO-ELMAR s 20x optickým zoomem (ekvivalent kinofilmu: 24-480mm), který si drží vysokou pozici v této třídě pro svoji kvalitu a všestrannost. Inteligentní 40x zoom je díky technologii inteligentního rozlišení k dispozici s minimální snížením kvality obrazu a to i v kombinaci s digitálním zoomem. Povrch objektivu je opatřený ultra tenkou nano vrstvou nanášenou speciální technologií Panasoniku, aby byl získaný snímek jasný, bez duchů a reflexů. Funkce zoomu jsou k dispozici i při záznamu videa.

      Panasonic Lumix DMC-TZ40

      • Kombinace 18,1 megapixelového vysoce citlivého MOS snímače a procesoru Venus Engine je srdcem fotoaparátu s výkonnými schopnostmi záznamu obrazu. Technologie velmi rychlého zpracování výstupního digitálního signálu dovoluje opakování expozice vysokou rychlostí a záznam Full-HD videa. Umožňuje exponovat rychlostí 5 snímků za vteřinu s nepřetržitým ostřením s mechanickou závěrkou nebo 10 snímků za vteřinu v rychlém sériovém snímání, přičemž je k dispozici i sériová expozice s bleskem. K zachycení i těch nejprchavějších záběrů také přispívá ostření Light Speed AF.

      Panasonic Lumix DMC-TZ40

      • Model DMC-TZ40 umí zaznamenat Full-HD videa 1920 x 1080 50i ve formátu AVCHD (MPEG-4 /H.264). Rozumí si také s formátem 25p v MP4, který je vhodný ke sdílení nebo editaci na osobních počítačích nebo chytrých telefonech. K dispozici je stabilizátor POWER O.I.S. pro záznam videa bez rozmazání. Integrován je též tzv. Active mód, který potlačuje rozmazání obrazu zejména při pořizování širokoúhlých záběrů v chůzi.

      Panasonic Lumix DMC-TZ40 

      • Režim iA je komplexní integrací funkce stabilizátoru POWER O.I.S., inteligentního řízení ISO, kompenzace rozmazaného pohybu, rozpoznání obličeje, detekce obličeje, inteligentní volby scény, inteligentní expozice, inteligentního HDR, inteligentní sériové expozice a automatického ostření na pohybující se objekt - fotoaparát zastane veškerou tuto práci a uživatel jen zkomponuje scénu. Jako účinnější opatření proti chvění ruky, k němuž je přístroj náchylnější při velkém zvětšení, je použitý POWER O.I.S., který rozmazání účinně kompenzuje.

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      12 GB
      Rozhraní 
      USB, MikroHDMI 
      Výbava 
      GPS, Mikrofon, WiFi 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      20.00 ×
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      18.1 Mpx

      Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-TZ40 je zařazen také v těchto kategorií: