Sony Alpha SLT-A77V

0x

Fotoaparát Sony Alpha SLT-A77V - Vysoce výkonná zrcadlovka s integrovaným modulem GPS a záznamem videa ve FullHD kvalitě.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Sony
Kód:961248
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Sony Alpha SLT-A77V
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.

      Fotoaparát s technologií Translucent Mirror a vyměnitelnými objektivy.

      Sony Alpha SLT-A77V

      • 24.3 Mpx - Snímač CMOS Exmor APS HD s mimořádně vysokým rozlišením plus 2stupňová redukce šumu pro bezchybné fotografie s nízkou úrovní šumu i videozáznamy HD.
      • Nová verze procesoru BIONZ - Vylepšený obrazový procesor si poradí s ohromným množstvím dat snímače a umožňuje vysokorychlostní snímání skvělých fotografií s nízkým šumem.
      • Technologie Translucent Mirror - Nahrazuje pohyblivé zrcadlo digitálních zrcadlovek pevným průhledným zrcadlem: umožňuje mimořádně rychlé snímání s rychlým a přesným fázovým automatickým ostřením.
      • Špičková prodleva času závěrky - Mimořádně krátká prodleva času závěrky jen 50 ms soupeří s výkonem špičkových profesionálních fotoaparátů: ideální pro snímky velmi rychlé akce.
      • Fotografování série snímků mimořádně vysokou rychlostí - Snímejte rychlé akce v režimu souvislého automatického ostření rychlostí až 12 sn./s, se sledováním pohyblivých objektů pro ostrý obraz.
      • Videozáznamy Quick AF Full HD - Snímejte video v rozlišení 1920 x 1080 pomocí souvislého AF se sledováním pohyblivých objektů: nyní se snímáním v progresivním režimu 24p/50p pro filmové výsledky.
      • Pokročilá funkce rychlého automatického ostření s živým náhledem Quick AF Live View - Zobrazení náhledu v reálném čase s plným rozlišením na displeji LCD s rychlým a přesným automatickým fázovým ostřením.
      • AF se sledováním objektu - Udržuje tváře nebo jiné vybrané objekty přesně zaostřené, i když je objekt dočasně zastíněn jiným.
      • 19bodový fázový systém automatického ostření - Nově vyvinutý systém AF s 11 křížovými snímači umožňuje přesné a souvislé automatické ostření – účinné s hledáčkem nebo živým zobrazením na displeji LCD.
      • 7.5 cm (3.0") displej LCD Xtra Fine výklopný do 3 směrů - Displej LCD s vysokým rozlišením (921 000 bodů) a možností libovolného nastavení s technologií TruBlack pro vynikající detaily a kontrast.

       

       

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      -
      Rozhraní 
      USB, MiniHDMI 
      Výbava 
      GPS 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Zrcadlovka 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      -
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      24.3 Mpx
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Fotoaparát Sony Alpha SLT-A77V je zařazen také v těchto kategorií: