Panasonic Lumix DMC-GM1 + 12-32mm

0x

Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-GM1 + 12-32mm - Profi kompakt s výměnými objektivy v retro designu od firmy Panasonic s FullHD videem.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Panasonic
Kód:961239
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-GM1 + 12-32mm
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel), objektiv 12-32mm.
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      Umění fotoaparátů
      V našich každodenních životech se skrývají krásy a překvapení. Díky řadě pokročilých  funkcí je můžete sledovat. Sofistikovaný design bude stimulovat vaši kreativitu. V okamžiku, kdy jej zvednete, se váš život stane uměním.

      Panasonic Lumix DMC-GM1 + 12-32mm

      Špičková kvalita obratu a sofistikovaný design
      Fotoaparát LUMIX GM1 nabízí i přes své pozoruhodně kompaktní tělo kvalitu obrazu bez jakýchkoli kompromisů. Toho bylo dosaženo použitím velkého digitálního snímače Live MOS založeného na standardu Micro 4/3 a vysoce výkonného procesoru Venus Engine. I ty nejprchavější okamžiky budete moci zachytit také díky vysoce přesnému a rychlému automatickému ostření. To vše tvoří ideální fotoaparát pro každého, komu opravdu záleží jak na kvalitě, tak na stylu.

      Umění fotoaparátů Lumix GM
      Nový fotoaparát LUMIX GM1 nabízí špičkové funkce zajišťující jedinečnou kvalitu obrazu a zároveň je výjimečně kompaktní. Toho bylo dosaženo řadou důmyslných nápadů na zmenšení rozměrů. Každá externí část je decentně vyřešena do posledního detailu, takže fotoaparát vypadá velmi elegantně a stylově. O skutečném uživatelském komfortu se přesvědčíte, jakmile se fotoaparát ocitne ve vašich rukách. LUMIX GM1 – fotoaparát, který přemění životní okamžiky v umění.

      TVOŘIVOST BEZ OMEZENÍ s konektivitou Wi-Fi
      Fotoaparát LUMIX GM1 obsahuje technologii připojení Wi-Fi, která rozšiřuje možnosti fotografování a umožňuje okamžité a snadné sdílení fotografií. Všechny tyto flexibilní možnosti fotografování, procházení dat a sdílení jsou dostupné díky fotoaparátu LUMIX GM1 a speciálnímu softwaru Panasonic Image App pro chytré telefony a tablety se systémy iOS a Android.

       

      Nekompromisní kvalita obrazu předčí vaše očekávání
      Fotoaparát LUMIX GM1 se pyšní nejen výjimečně kompaktními rozměry, ale také špičkovými funkcemi zajišťujícími jedinečnou kvalitu obrazu. Velký 16megapixelový digitální snímač Live MOS nabízí vysoké rozlišení a velkou citlivost pro záznam fotografií s nízkou úrovní šumu. Procesor Venus Engine je vybaven pokročilými systémy pro odstranění šumu, s nimiž lze pořizovat jasné a jemné fotografie obzvláště u nočních scén. Kombinací nového snímače Live MOS a procesoru Venus Engine bylo dosaženo maximální citlivosti ISO 25 600.

      Rychlé a přesné automatické ostření
      Všechny fotoaparáty LUMIX G a LUMIX GM1 používají systém kontrastního automatického ostření. Ve srovnání se systémem automatického ostření na základě porovnání rozdílu fází je kontrastní automatické ostření přesnější, obzvláště pak při fotografování se světelnými objektivy s nízkým clonovým číslem. Fotoaparát LUMIX GM1 je vybavený vysokorychlostním automatickým ostřením Light Speed AF, které umožňuje ostře zachytit i rychle se pohybující objekty. Digitální signál mezi fotoaparátem a objektivem je přenášen maximální rychlostí 240 snímků za sekundu, což minimalizuje dobu ostření. Fotoaparát LUMIX GM1 umožňuje vysokorychlostní sériové snímání 5 snímků za sekundu v rozlišení 16 megapixelů a maximálně 40 snímků za sekundu při použití elektronické závěrky.

      Automatické ostření při slabém osvětlení
      Funkce automatického ostření při slabém osvětlení umožňuje přesněji ostřit například za měsíčního světla bez použití AF přisvětlení. Rozšiřuje možnosti fotografování za slabého osvětlení (-4EV), což je například obloha s hvězdami bez dalšího zdroje světla.

      Funkce Focus Peaking
      Pro lepší kontrolu nad ostřením fotoaparát LUMIX GM1 nabízí funkci Focus Peaking, která zvýrazňuje zaostřená místa v režimu MF a AF+MF. Zaostřená místa můžete pozorovat při sledování objektu pomocí funkce Live View. Je možné nastavit silné a slabé zvýraznění, případně lze funkci vypnout. Také je možné změnit barvu podle barvy fotografované scény při zobrazení v režimu Live View. Výhody této funkce můžete využít při ovládání fotoaparátu pomocí chytrého telefonu nebo tabletu přes rozhraní Wi-Fi v režim fotografování a nahrávání videa.

      Funkce Pinpoint AF
      Bylo vylepšeno použití funkce Pinpoint AF, takže je možné nastavit tří- až desetinásobné zvětšení v krocích po 0,1x. Je k dispozici funkce obraz v obraze a pro obraz v rámečku můžete plynule měnit poměr zvětšení v rozsahu 3x až 6x, takže je možné přesně vybrat cílový bod při současné kontrole celé kompozice fotografie.

      Jednorázové automatické ostření
      Funkce Jednorázové automatické ostření umožňuje použít automatického ostření i v režimu manuálního ostření. Pouhým stisknutím tlačítka Fn (Funkce – je třeba přiřadit předem) hrubě zaostříte na objekt a potom se vrátíte zpět do režimu manuálního ostření, v němž záběr doostříte.

       

      Nahrávání videa Full-HD 1 920 x 1 080i ve formátu AVCHD/MP4
      Fotoaparát LUMIX GM1 nahrává plynulé video ve vysokém rozlišení Full-HD 1 920 x 1 080 60i (60 Hz) / 50i (50 Hz) ve formátu AVCHD nebo MP4* (MPEG-4/H.264)*. Fotoaparát LUMIX GM1 také podporuje nativní režim 1 080/24p s bitovým tokem 24 Mb/s ve formátu AVCHD, který umožňuje záznam působivých videí. Při nahrávání videa můžete uplatnit svoji kreativitu využitím režimu P / A / S / M. Zlepšením citlivosti snímače bylo dosaženo optimalizace technologie míchání pixelů a výsledkem je také zvýšená ostrost a čistota obrazu u scén s pohybem.

      Režim Kreativní video
      Režim P / A / S / M dává volnost vaší kreativitě při nahrávání videa tím, že můžete ručně nastavit clonu a expoziční čas.

      Intervalové snímání
      Fotoaparát můžete nastavit tak, aby automaticky zaznamenával objekty v čase, takže je možné například zachytit kvetoucí květiny nebo pohybující se mrak. Řadu po sobě jdoucích fotografií můžete ve fotoaparátu spojit, a tím vytvořit časosběrné video.

      Animace Stop Motion
      Animace Stop Motion umožňuje ve fotoaparátu vytvářet video s rozfázovaným pohybem po jednotlivých snímcích, což je animační technika umožňující sekvenční snímání postupného pohybu objektů. Díky tomuto efektu se objekt může jevit, jako kdyby se sám od sebe pohyboval.

       

      Lehký a odolný rám z hořčíkové slitiny
      Lehký a odolný rám z hořčíkové slitiny dodává kompaktní konstrukci odolnost a flexibilitu při fotografování.

      Jedinečný design bez kompromisů
      Fotoaparát LUMIX GM1 zahrnuje decentně navržené díly včetně hliníkového otočného ovladače, tlačítka nebo páčky nebo vysoce kvalitního držadla vyrobeného z umělé kůže. Obzvláště pak v kombinaci s novým vyměnitelným digitálním asférickým objektivem LUMIX G VARIO 12–32 mm, F3.5–5.6 / MEGA O.I.S. (H-FS12032) představuje dokonalý celek, který uspokojí i uživatele s nejvyššími nároky na moderní technologie a styl. Fotoaparát LUMIX GM1 dále umožňuje upevnění držadla DMW-HGR1 (u sady K se prodává samostatně) pro zvýšení pevnosti úchopu.

      3palcový monitor s dotykovým ovládáním
      Systém dotykového ovládání integrovaný ve velkém 3palcovém monitoru ve vysokém rozlišení (cca 1 036 bodů) umožňuje pouhým dotykem ihned zaostřit na objekt, a pomocí displeje můžete dokonce stisknout spoušť.

      Vestavěný blesk
      Fotoaparát LUMIX GM1 i přes své velmi malé rozměry obsahuje blesk (GN5.6 ISO 200 m / GN4.0 ISO 100 m), který je dostatečně využitelný pro běžné snímky.

      Tichý režim
      Tento režim přepne závěrku z mechanického režimu do režimu elektronického a vypne veškeré zvuky (AF, ovládání) a také potlačí funkci AF přisvětlení a blesku, to vše za použití jediného nastavení pro pořizování záběrů při zvláštních příležitostech.

      Inteligentní režimy iA a iA Plus
      Inteligentní režim iA umožňuje pořizování krásných fotografií za použití různých asistenčních funkcí, včetně inteligentní funkce pro pořízení nočního snímku z ruky a inteligentního řízení velkého dynamického rozsahu, dále pak je k dispozici automatické ostření se sledováním objektu, inteligentní řízení dynamického rozsahu, inteligentní výběr scény, rozpoznávání tváří a inteligentní řízení citlivosti ISO. Díky inteligentní funkci pro pořízení nočního snímku z ruky můžete zachytit úžasné noční scény i bez použití stativu. Režim iA Plus umožňuje nastavit oblast rozostření pozadí, kompenzaci expozice a vyvážení bílé, čímž rozšiřuje možnosti řízení záběru.

       

      Dálkové fotografování / dálkové zobrazení
      Pomocí aplikace Panasonic Image App můžete použít svůj chytrý telefon nebo tablet k ovládání zoomu*, ostření a pořizování fotografií na dálku.

      Geotagging
      Do fotografie je možné pomocí údajů GPS (Global Positioning System) v chytrém telefonu nebo tabletu uložit informace o místu pořízení.

      Snadné sdílení
      Prostřednictvím aplikace Panasonic Image App v chytrém telefonu nebo tabletu můžete okamžitě odeslat a sdílet své fotografie na sociálních sítích.

      Okamžitý přenos
      Funkce okamžitého přenosu umožňuje automaticky přenášet z fotoaparátu fotografická data do určených elektronických zařízení po každém uvolnění spouště.

      Kreativní ovládání
      Fotoaparát LUMIX GM1 nabízí oblíbený režim Kreativní ovládání obsahující 22 efektových filtrů, jako je například nový Hrubý monochrome*, Jemný monochrome* a Monochrome a dále filtry Expresivní, Retro, High Key, Sépie, Vysoká dynamika, Měkké ostření*, Dynamický monochrome, Působivé umění, One Point Barva, Cross Process, Low Key, Efekt hračky, Filtr hvězd*, Efekt miniatury, Staré časy, Sluneční svit*, Ruční odbarvení, Hračky Pop a Fantasy. Je možné také upravit parametry efektu každého režimu.

      Čistá retuš
      Funkce Čistá retuš umožňuje vymazat nežádoucí objekty nebo postavy na fotografii pouhým pohybem špičkou prstu na displeji. Nechtěné objekty z obrázku zmizí, aniž by došlo k jeho znehodnocení.

      Vysoce kvalitní zpracování souborů RAW díky softwaru SILKYPIX
      Fotoaparát LUMIX GM1 je kompatibilní se standardy záznamu fotografií ve formátu RAW. Dodávaný software SILKYPIX® Developer Studio 4.1 SE umožňuje výrazně kvalitnější zpracování fotografií ve formátu RAW a jejich převod do formátu JPEG. Dokonce i fotografie pořízené s vysokou hodnotou ISO mohou být ostré a s minimálním šumem. Tento software také umožňuje vysoce kvalitní zpracování souborů JPEG, takže lze upravovat 16bitová data a opakovaně je vyvíjet ve formátu JPEG s minimálním snížením kvality obrazu.

       

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      -
      Rozhraní 
      USB, MikroHDMI 
      Výbava 
      Mikrofon 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt s výměnnými objektivy 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      -
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      16 Mpx

      Fotoaparát Panasonic Lumix DMC-GM1 + 12-32mm je zařazen také v těchto kategorií: