HP EliteDesk 705 G1 MT

40x

Počítač HP EliteDesk 705 G1 MT - AMD A8 6500B 3.5 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, AMD Radeon HD8570D, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:961205
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP EliteDesk 705 G1 MT
      Počítač HP EliteDesk 705 G1 MT - Fotka 1/6Počítač HP EliteDesk 705 G1 MT - Fotka 2/6Počítač HP EliteDesk 705 G1 MT - Fotka 3/6Počítač HP EliteDesk 705 G1 MT - Fotka 4/6Počítač HP EliteDesk 705 G1 MT - Fotka 5/6Počítač HP EliteDesk 705 G1 MT - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP EliteDesk 705 přináší působivou hodnotu s nekompromisním výkonem, zabezpečením a možnostmi správy.

       

      • Vyhovte potřebám uživatelů i rozpočtu
        Dopřejte svému počítači výkon moderních procesorů AMD APU Pro řady A a rychlost pamětí DDR3
      • Integrované funkce zabezpečení
        Kompletní portfolio řešení zabezpečení, včetně aplikací HP BIOSphere s technologií HP Sure Start Gen 3, AMD Secure Processor a TPM 2.0, zajistí výbornou efektivitu IT prostředí.
      • Dlouhodobá spolehlivost
        Tento pracovní počítač byl navržen, aby poskytoval dlouhý životní cyklus s platformovou stabilitou v délce až 18 měsíců. Počítač absolvoval 120 000 hodin testování a splnil podmínky testování podle standardu MIL-STD 810G.
      • Ničím nerušený výkon a lepší vizuální prožitky
        Moderní procesory AMD APU PRO řady A s grafickou kartou Radeon™ poskytují výkon stolního počítače, který je optimalizovaný pro rozmanitá digitální zatížení a spolehlivou každodenní produktivitu při plnění pracovních povinností. 

      HP EliteDesk 705 G1 MT

      Spolehněte se na nekompromisní výkon prostorově úsporného stolního počítače HP EliteDesk 705 Mini, který dále nabízí silné zabezpečení, možnosti správy a jedinečné portfolio příslušenství na podporu vašeho podnikání.

          

      Objevte hodnotu stolního počítače Mini

      Zabezpečte plnění pracovních povinností a optimalizujte svůj pracovní prostor. Malý, plně vybavený a výkonný stolní počítač HP EliteDesk 705 Mini může mít až 32 GB paměti DDR4, rychlé diskové jednotky SSD a užitečná příslušenství4, aniž byste zruinovali svůj rozpočet.

      Integrované funkce zabezpečení

      Kompletní portfolio řešení zabezpečení, včetně aplikací HP BIOSphere s technologií HP Sure Start Gen 3, AMD Secure Processor3 a TPM 2.0, zajistí výbornou efektivitu IT prostředí.

      Přiveďte velký výkon do stísněných prostor

      Využijte inovativní příslušenství pro montáž, rozšíření a zabezpečení4 a vytvořte si to pravé řešení pro své pracoviště. Přidejte monitor Elite pro optimální řešení nezabírající žádné další místo.

      Ničím nerušený výkon a lepší vizuální prožitky

      Nejnovější procesory AMD APU PRO řady A2 s grafickou kartou Radeon™ poskytují výkon stolního počítače, který je optimalizovaný pro rozmanitá digitální zatížení a spolehlivou každodenní produktivitu při plnění pracovních povinností.

      Nenechte se ničím omezovat

      Pomozte zabezpečit budoucnost vašeho podnikání. Počítače od společnosti HP využívají všechny funkce systému Windows 101, aby vás ochránily před dnešních bezpečnostními hrozbami a maximalizovaly produktivitu a možnosti správy pro vaše podnikání.

      Nadčasová produktivita

      Stolní počítač HP EliteDesk 705 Mini úspěšně absolvoval 120 000 hodin procesu komplexního testování HP a splňuje podmínky normy MIL-STD 810G.5 To vám ve spojení s technologií HP pro řízení teploty zajistí klid na práci.

      Spolupráce

       Software HP Noise Cancellation Software a volitelná klávesnice HP s funkcemi pro spolupráci vám zajistí perfektní spojení s kolegy.

      Posuňte výkonovou křivku na novou úroveň

      Rychle spouštějte systém a bleskově přecházejte mezi aplikacemi s volitelnou výkonnou diskovou jednotkou HP Turbo Drive G24.

      Zjednodušte správu zařízení

      Zjednodušte správu. Řešení HP Client Management Solutions6, HP Touchpoint Manager7 a Dash v1.18 jsou zárukou snadné správy vašich zařízení.

      Všestrannost

      HP EliteDesk 705 s bezdrátovou anténou a integrovanými montážními prvky VESA nabízí celou řadu využití kromě samotného stolního počítače.

      Spolehlivé služby podpory

      využijte služby podpory Elite9, omezenou záruku a celosvětovou podporu od společnosti HP.

      Vytvořte si kompaktní, efektivní pracovní prostor

      Připevněte svůj stolní počítač HP Mini přímo za některý z vybraných monitorů HP Elite4.


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD A8-6500B 3.5 GHz Richland 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      AMD Radeon HD8570D 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Velikost 
      Mini Tower