Acer Iconia One 7 White

0x

Tablet Acer Iconia One 7 White - Intel Atom 1.6 GHz, 1 GB, 8 GB, 7 palců 1280 x 800 px, Android 4.4.2 KitKat, GPS, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:960705
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
12 měsíců IČ
VYPRODÁNO
      Tablet Acer Iconia One 7 White
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Budete spokojení
      Optimalizace tabletu Iconia One 7 z něj dělá kompaktní multimediální platformu. Předinstalovaná aplikace EZ Utilities poskytuje vylepšení systému Android, díky nimž budete moci upravovat zvětšení a velikost textu jediným dotykem. Aplikace Kids Center nabízí rodičům pro jejich potomky přátelské prostředí vytvořené přímo pro mladé uživatele, které je možné podle libosti nastavovat a ovládat.

      Acer Iconia One 7 White

      Výborná skladnost
      Pokud pro vás hraje roli praktický design, oceníte 7" formát, který je velice skladný, ale zároveň poskytuje média v požadované kvalitě HD. Elegantní design a textura balení umožňují pevný úchop tabletu Iconia One 7.

      Acer Iconia One 7 White

      Rychlý a elegantní
      Vysoký výkon moderního procesoru Intel® Atom™ (dle konfigurace) v tabletu Iconia One 7 se pojí s efektivním využitím energie. Díky výdrži baterie si můžete dopřát až 6 hodin zábavy. A kromě toho tu je ještě velký 7" displej v jasných, živých barvách vybavený technologií IPS, díky níž je možné jej sledovat takřka z jakéhokoli úhlu.

      Acer Iconia One 7 White

      Dostatek možností
      Pokud chcete využívat tablet Iconia One 7 ještě k jiným věcem, jsou tu pro vás předinstalované služby Google Mobile Services s více než 1,3 milionu často bezplatných aplikací a her. Pokud toto nestačí, už nevíme, co vám říct.

      Acer Iconia One 7 White

      Potřebný prostor
      Tablet Iconia One 7 nabízí již v základní výbavě slušnou kapacitu úložiště, ale někdo může i tak chtít víc. Zabudovaný slot na karty je kompatibilní s kartami Micro SD až do 128 GB – víc než dost pro všechna vaše další data, ať už jsou to knihy, filmy, hudba nebo cokoli jiného.

      Acer Iconia One 7 White

      Projevte svou osobnost
      Přední a zadní fotoaparát tabletu Iconia One 7 umožňuje pustit se kdykoli do tvoření nebo i nahrávat důležité dění. Vyfoťte momentku nebo zachyťte zajímavé události na videu a sdílejte je na sociálních médiích.

      Acer Iconia One 7 White

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Atom 1.6 GHz DualCore 
      Operační paměť 
      1024 MB 
      Pevný disk 
      8 GB 
      Displej 
      7" LCD WXGA s rozlišením 1 280 x 800 
      Operační systém 
      Android 4.4.2 KitKat 
      Rozhraní 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi, bluetooth, GPS 
      Barva 
      bílá 

      Tablet Acer Iconia One 7 White je zařazen také v těchto kategorií: