Nikon Coolpix P7700 Black

0x

Fotoaparát Nikon Coolpix P7700 Black - Výkonný kompakt s kvalitou fotek 12,2MPix, FullHD video kvalitou a 7-násobným optickým zoomem.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Nikon
Kód:959666
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Nikon Coolpix P7700 Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      Nikon Coolpix P7700
      S pomocí výklopného a otočného monitoru můžete dosáhnout unikátních perspektiv, můžete vytvářet zástupce oblíbených nastavení fotoaparátu a fotografovat ve formátu RAW. Pokud chcete kontrolovat kvalitu osvětlení, je k dispozici systém kreativního osvětlení Nikon s řadou kompatibilních blesků, které vám zaručí přesně takové osvětlení, jaké si budete přát.

      Nikon Coolpix P7700 Black

      • Světelný objektiv: všestranný objektiv NIKKOR vybavený 7,1× zoomem, širokým rozsahem ohniskových vzdáleností 28-200 mm a vysokou světelností f/2-f/4 produkuje snímky s vynikající ostrostí a bohatými barvami.
      • Optická redukce vibrací: systém pokrokové redukce vibrací společnosti Nikon potlačuje v reálném čase účinky chvění fotoaparátu a umožňuje používat až o 4 EV delší časy závěrky než bez redukce vibrací.
      • Rychlý systém zpracování obrazu EXPEED C2 zajišťuje lepší kvalitu obrazu a záznam videosekvencí, a poskytuje minimální úroveň šumu i při vysokých citlivostech ISO.

      Nikon Coolpix P7700 Black

      Pokročilé optické technologie Nikon zaručují vynikající přesnost, vysoké rozlišení a vysoký kontrast obrazu. Dva optické členy ze skel ED minimalizují projevy barevné vady, neutrální šedý filtr nabízí větší kontrolu nad expozicí a sedmilamelová clona s kruhovým otvorem umožňuje dosáhnout přirozeně neostrého pozadí.

      Správné světlo: fotoaparát je vybaven vestavěným výklopným bleskem s funkcí řídicí jednotky, který je kompatibilní se systémem kreativního osvětlení Nikon umožňujícím použít větší počet bezdrátově ovládaných blesků pro zdůraznění objektu manipulací s rozložením světel a stínů.

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      -
      Rozhraní 
      USB, HDMI 
      Výbava 
      Mikrofon 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      7.10 ×
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      12.2 Mpx

      Fotoaparát Nikon Coolpix P7700 Black je zařazen také v těchto kategorií: