ASUS F205TA-FD035BS Gold

0x

Notebook ASUS F205TA-FD035BS Gold - Intel Atom Z3735F 1.33 GHz, 2 GB, 32 GB SSD, Intel HD Graphics, 11.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:958879
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS F205TA-FD035BS Gold
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Mobilní výkon v elegantním balení
      ASUS EeeBook F205/X205 je cenově dostupný 11,6“ notebook se systémem Windows 10 vážící méně než 1kg a pyšnící se velmi kompaktními rozměry. S notebookem EeeBook můžete na jediné nabití prohlížet webové stránky až 12hodin. Systém Windows 10 nabízí v porovnání s jinými operačními systémy kompatibilitu se softwarem a periferními zařízeními.

      ASUS F205TA-FD035BS Gold

      Cenově dostupný notebook s prémiovým designem
      Pořídit si cenově dostupný notebook automaticky neznamená smířit se s naprostým základem. ASUS EeeBook je cenově dostupný notebook, který nabízí prémiový design a přitom nepostrádá žádnou důležitou funkci. ASUS EeeBook se vyznačuje kompaktními rozměry, elegantními tvary a příjemnou povrchovou úpravou.

       

      Tajemství spočívá v detailech
      ASUS EeeBook F205 je charakteristický jednoduchým a elegantním designem. I přes své kompaktní rozměry nabízí všechny potřebné funkce a konektory, které využijete při každodenní práci s počítačem.

       ASUS F205TA-FD035BS Gold

      Kompaktní a lehký
      Hmotnost kompaktního notebooku ASUS EeeBook činí méně než 1kg, takže je lehčí než ostatní 11“ notebooky na trhu.

       

      Výjimečně tenké provedení
      ASUS EeeBook je výjimečně tenký, v pase byste mu naměřili pouhých 17,5mm – jeho tloušťka tak nepřesahuje šířku vašeho prstu.

      ASUS F205TA-FD035BS Gold

      Ideální počítač na cesty
      Jedná se o perfektní počítač pro každodenní přenášení a práci na cestách. Díky velmi tenkému provedení si s sebou můžete ASUS EeeBook vzít prakticky kamkoli. Snadno se vejde i do malé tašky přes rameno.

       

      Věrné zobrazení s technologií ASUS Splendid
      Notebook ASUS EeeBook využívá technologii ASUS Splendid, která je zárukou věrného zobrazení se sytými barvami. Tato exkluzivní technologie zajišťuje špičkovou kvalitu zobrazení úpravou různých parametrů a nastavení obrazu. Můžete se těšit na věrnější a realističtější zobrazení, ať už budete sledovat filmy nebo si prohlížet fotografie.

      ASUS F205TA-FD035BS Gold

      11,6“ displej s tenkým rámečkem
      Vzhledem k tomu, že se ASUS EeeBook má velmi tenké rámečky kolem displeje (1,45cm), chlubí se v porovnání s ostatními 11,6“ notebooky na trhu výrazně menšími rozměry při zachování shodné úhlopříčky.

       

      Reproduktory směřující k uživateli přivedou filmy i hudbu k životu
      ASUS EeeBook je vybaven dvěma dopředu směřujícími reproduktory umístěnými pod opěrkou dlaní. Zvuk z kvalitních reproduktorů se tak šíří přímo k uživateli. Výsledkem je působivý přednes při sledování filmů i poslechu hudby.

      ASUS F205TA-FD035BS Gold

      Fantastický zvuk Technologie SonicMaster
      Zvuková technologie SonicMaster byla vyladěna týmem ASUS Golden Ear, jehož cílem bylo vyvinout zvukové řešení pro notebooky, které nebude mít konkurenci. Notebook ASUS EeeBook je tak obdařen perfektním a absolutně čistým zvukem. Bohatší a detailnější zvuk od teď můžete považovat za samozřejmost, bez ohledu na to, zda k poslechu používáte reproduktory nebo sluchátka.

      • Výrazné vokály – profesionální zpracování zajišťuje čistší reprodukci hlasu
      • Věrný prostorový zvuk – pečlivě vyladěný pro jakékoli použití
      • Široký rozsah – technologie SonicMaster nabízí o jednu oktávu větší rozsah kmitočtů
      • Vyšší hlasitost – výkonnější zesilovač se postará o výraznější zvuk
      • Křišťálově čistý zvuk
      • Hlubší a bohatší basy – velké reproduktorové komory

       

      Přesné dotykové ovládání jako u smartphonu
      Ovládání notebooku ASUS EeeBook pomocí touchpadu je mnohem intuitivnější. Při vývoji touchpadu bylo využito exkluzivní technologie, která se uplatňuje především u dotykových displejů smartphonů. Touchpad je díky tomu velmi citlivý a neuvěřitelně přesný.

       ASUS F205TA-FD035BS Gold

      O 36% větší touchpad
      Multidotykový touchpad notebooku je o celých 36% větší než u ostatních 11,6“ notebooků. Umožnuje intuitivní posouvání webových stránek a jeho používání je pohodlnější.


      Intuitivní touchpad s technologií Smart Gesture
      Technologie Smart Gesture, multidotykové ovládání a větší plocha touchpadu přispívají k přirozenému a pohodlnému používání. Na notebooku ASUS EeeBook F205 tak můžete pohybem prstu posouvat webové stránky, zvětšovat nebo zmenšovat obrázky a hlavně naplno využívat přednosti systému Windows 10.

      ASUS F205TA-FD035BS Gold

      Odolná klávesnice Chiclet plné velikosti
      Klávesnice Chiclet plné velikosti má vylepšenou konstrukci, díky níž umožňuje mnohem přesnější psaní. Pohodlí při psaní pak zajišťují jednotlivé klávesy se zdvihem 1,6 mm a velmi jistým chodem. Vzhledem k vysoké odolnosti vydrží až 10 milionů úhozů.

       

      Čtyřjádrový procesor, vysoký výkon, bezproblémový multitasking
      Notebook ASUS EeeBook F205 využívá čtyřjádrový procesor Intel, jehož výkon spolehlivě uspokojí všechny vaše každodenní potřeby. Nabízí také efektivní multitasking, takže se jedná o perfektní řešení pro práci s aplikacemi balíku Microsoft Office, sledování filmů, prohlížení webu nebo hraní nejnovějších her.

       ASUS F205TA-FD035BS Gold

      Nízká provozní hlučnost díky pasivnímu chlazení
      Notebook ASUS EeeBook F205 využívá pasivní chlazení bez ventilátoru, proto je výjimečně tichý a umožňuje nerušenou práci například v knihovně nebo kavárně.

       

      Kompatibilní s většinou zařízení
      Operační systém Windows 10 toho dokáže víc, vlastně mnohem víc než kterýkoli jiný operační systém na trhu. Operační systém Windows 10 na notebooku ASUS EeeBook F205 je plně kompatibilní s širokou řadou různého softwaru a hardwaru. Notebook ASUS EeeBook F205  umožňuje zcela bezproblémovou práci s aplikacemi Microsoft Office v online i offline režimu a je kompatibilní s pestrou škálou různých USB zařízení.

       ASUS F205TA-FD035BS Gold

      Dlouhá výdrž baterie
      Výdrž baterie notebooku ASUS EeeBook F205 dosahuje až 12 hodin (dle konfigurace a využití). Starosti s nabíjením zařízení tak můžete pustit z hlavy jak během dlouhých letů, tak i při práci v knihovnách nebo kavárnách.


      S technologií Connected Standby budete vždy ve spojení
      S technologií Connected Standby bude váš notebook stejně rychlý a pohotový jako smartphone – zprávy, aktualizace aplikací ani novinky na sociálních sítích už vám neuniknou, ani když bude víko notebooku zavřené. Zásluhou extrémně rychlého probouzení z režimu spánku je ASUS EeeBook F205 vždy připraven k použití. 

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Atom Z3735F 1.33 GHz 
      Operační paměť 
      2048 MB DDR3 
      Pevný disk 
      32 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      11.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Konvertibilita 
       
      Barva 
      zlatá 

      Notebook ASUS F205TA-FD035BS Gold je zařazen také v těchto kategorií: