ASUS F750JA-TY024H

0x

Notebook ASUS F750JA-TY024H - Intel Core i7 4702HQ 2.2 GHz, 6 GB, 750 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4600, 17.3 palců 1600 x 900 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:958722
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS F750JA-TY024H
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Úžasná kombinace krásy a výkonu

      • Klasický, nadčasový design se soustřednými kruhy
      • Procesor až Intel® Core™ i7
      • Probuzení z režimu spánku do 2 sekund

       

      Neuvěřitelně krásný
      Klasický, nadčasový design

      Notebooky ASUS řady X/F jsou určeny pro každodenní používání a zábavu. Díky praktickým funkcím a výkonnému multitaskingu představují zcela univerzální zařízení. Modely řady X/F se vyznačují designem se soustřednými kruhy a strukturovanou opěrkou dlaní. Jde o elegantní zařízení, která budete rádi používat každý den. Oproti předchozí generaci řady X/F nabízejí o 5 % štíhlejší tělo, větší touchpad a ovládání pomocí intuitivních multidotykových gest Smart Gesture, několik portů USB 3.0 pro rychlé datové přenosy a technologii IceCool, která udržuje opěrku dlaní vždy příjemně chladnou.

      Videohovory s vysokou čistotou
      Modely řady X/F jsou vybaveny HD webkamerou s rozlišením 720p a vysoce citlivým snímačem, který je schopen dobře pracovat v různých světelných podmínkách, od málo osvětlených místností až po jasné venkovní prostředí. Nyní můžete komunikovat s ostatními uživateli nebo se svými blízkými a vypadat při tom skvěle. Výkonnou kameru oceníte například při videohovorech s rodinou či přáteli v režimu celé obrazovky. Obrazovka s poměrem stran 16 : 9 je ideální také pro pořádání videohovorů se zákazníky nebo spolupracovníky.

      Dokonale věrné barvy díky technologii ASUS Splendid
      Výjimečná technologie Splendid přináší živý obraz, který splní i ty nejnáročnější požadavky. Upravuje nastavení obrazu podle aktuálního způsobu použití počítače a přizpůsobuje barevné podání a přesnost zobrazení. Výsledkem jsou jasnější barvy a špičková kvalita obrazu za všech okolností, od sledování filmů až po prohlížení fotografií. Pomocí klávesové zkratky (fn+C) lze zapnout technologii Splendid a vybrat si vhodnou předvolbu na základě osobních preferencí a prostředí.

       

      Neuvěřitelný výkon
      Notebook, s nímž je radost pracovat

      Řada X/F je vybavena všemi nezbytnými funkcemi, které přináší vysokou hodnotu a změní způsob vaší každodenní práce s počítačem. Ať už používáte notebook pro práci nebo zábavu, vždy dosáhnete vysoké produktivity. Je vybaven procesorem až IntelR Core i7 (dle konfigurace), funkcí Instant On umožňující probuzení počítače z režimu spánku během 2 sekund a rozhraním USB 3.0, které nabízí desetkrát rychlejší přenos dat. Notebooky ASUS řady X/F vám poskytují vše, co potřebujete pro efektivní multitasking i multimediální zábavu.

      Produktivita a zábava
      Notebooky ASUS řady X/F jsou osazeny procesory až IntelR Core i7 (dle konfigurace), které zajišťují plynulý vysoký výkon. Využívají rychlejší procesory, výkonnější grafické karty a pokročilé řadiče paměti integrované na základní desce a zaručují efektivní multitasking a kvalitní multimediální zábavu. Notebooky ASUS řady X/F umožňují spuštění několika aplikací současně, aniž by došlo ke snížení výkonu. Proto je lze pohodlně používat k práci i zábavě – to vše navíc v tenkém provedení.

      Notebook s rychlostí smartphonu
      Zásluhou exkluzivní technologie ASUS Super Hybrid Engine II notebooky nabízejí skoro stejně rychlou odezvu jako smartphony a umožňují téměř okamžité obnovení z pohotovostního režimu, ve kterém nyní notebooky vydrží ještě déle. Funkce Instant On probudí notebook během 2 sekund, takže již nemusíte na práci ani zábavu zbytečně čekat. Technologie ASUS Super Hybrid Engine II rovněž optimalizuje výdrž baterie pomocí různých režimů napájení, které jsou přizpůsobeny konkrétním úlohám. Se zapnutou funkcí okamžitého probuzení mohou notebooky ASUS zůstat v pohotovostním režimu neuvěřitelné dva týdny! Nemusíte se bát, že v pohotovostním režimu přijdete o svá data. Pokud zbývající kapacita baterie klesne pod 5 %, dojde k automatické záloze

      Neuvěřitelně rychlý přenos dat
      Rozhraní USB 3.0 je desetkrát rychlejší než rozhraní USB 2.0. S využitím kompatibilního úložiště a dvojice dostupných portů (dle konfigurace) můžete ukládat fotografie, přenášet hudbu a otevírat velké video soubory ve zlomku vteřiny. Dejte sbohem dlouhému čekání – dokonce i 25GB film na disku Blu-ray můžete zkopírovat za pouhých 70 sekund.

       

      Neuvěřitelný zvuk
      Přesný, křišťálově čistý zvuk pro dokonalý zážitek jako v kině

      Nástroj AudioWizard byl vytvořen ve spolupráci se společností Waves, držitelem ocenění Technical GRAMMY Award ® za rok 2011, která se zabývá profesionálním zpracováním zvuku. Pět přednastavených režimů zlepšuje kvalitu zvuku tak, aby vyhovovala různým poslechovým prostředím. Všechny z nich byly vyladěny týmem ASUS Golden Ear a zajišťují působivý zvukový přednes při poslechu hudby, sledování filmů i hraní her. Vlastní rozhraní je navrženo s ohledem na uživatele, a proto nabízí rychlé nastavení a přímý přístup k vašemu obsahu. Jeho flexibilita umožňuje změnit nastavení zvuku během několika sekund.

      Čistší zvuk a hlubší basy
      Technologie SonicMaster vyvinutá týmem ASUS Golden Ear ve spolupráci se společností Bang & Olufsen ICEpower nabízí kompletní řešení pro mobilní multimediální zábavu. Kombinace vynikajícího hardwaru a optimalizovaného softwaru přináší vyšší kvalitu zvukového podání a výraznější přednes s lepší přesností. Větší reproduktory a rezonanční komory poskytují bohatý a detailní zvuk, který zlepšuje poslechový zážitek v každé situaci, ať už se jedná o sledování filmů nebo poslech hudby. Technologie SonicMaster doplněná o softwarový nástroj AudioWizard pro ladění zvuku přináší novou úroveň multimediální zábavy.

      Optimalizované zvukové podání s nástrojem AudioWizard
      AudioWizard je software pro ladění zvuku, který je dodáván s nástrojem pro zpracování zvuku MaxxAudio, držitelem ocenění Technical GRAMMYR za rok 2011. Pět přednastavených režimů zlepšuje kvalitu zvuku tak, aby vyhovovala různým poslechovým prostředím. Všechny z nich byly vyladěny týmem ASUS Golden Ear a zajišťují působivý zvukový přednes při poslechu hudby, sledování filmů i hraní her. Rozhraní je navrženo tak, aby byl na prvním místě vždy uživatel – proto nabízí rychlé nastavení a přímý přístup k vašemu obsahu. Díky jeho flexibilitě můžete změnit nastavení zvuku během několika sekund.

       

      Neuvěřitelné dotykové ovládání
      Přesná interakce

      Tým ASUS Golden Finger upřednostňující přirozená ovládací rozhraní vyvíjí řešení, která dalece přesahují obvyklé průmyslové standardy. To zajišťuje, že společnost ASUS nabízí nejpohodlnější a nejcitlivější dotykové ovládání v každé aplikaci a za všech okolností. Notebooky řady X/F jsou vybaveny velkým touchpadem využívajícím technologii Smart Gesture, která zaručuje rychlé a přesné ovládání prostřednictvím celé řady dotykových gest. Ergonomická jednolitá klávesnice je navržena tak, aby poskytovala při psaní maximální pohodlí.

      Snadné multidotykové ovládání
      Multidotykový touchpad řady X/F je vybaven technologií Smart Gesture, která nabízí přirozené ovládání konečky prstů. Díky ní je interakce s notebookem snadná, ale zároveň důmyslně efektivní. Umožňuje procházení a supluje funkci pravého tlačítka myši pro přístup k pokročilým funkcím, avšak bez použití myši. Technologie Smart Gesture podporuje celou řadu dotykových gest, jako například procházení, klepnutí nebo přiblížení a oddálení pomocí prstů, která simulují funkce dotykové obrazovky v systému Windows 10. Touchpad má stejný poměr stran jako displej a umožňuje tak přesnější ovládání ukazatele. Díky své velikosti nabízí dostatek místa pro používání gest v systému Windows 10.

      Ergonomická jednolitá klávesnice
      Celistvá, jednolitá klávesnice je zárukou pohodlného a jistého psaní. Ergonomicky navržená klávesnice Chiclet je charakteristická rovnoměrnými rozestupy mezi jednotlivými klávesami, takže poskytuje lepší rozvržení pro maximální přesnost psaní. Každá jednotlivá klávesa byla vyladěna tak, aby v oblasti stisku dosahovala standardu Golden Ratio společnosti ASUS a zajistila uživateli při psaní potřebnou citlivost pro rychlejší psaní. Zásluhou těchto drobných vylepšení dochází ke snížení únavy uživatele i při dlouhodobé práci s počítačem.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 4702HQ 2.2 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      6144 MB DDR3 
      Pevný disk 
      750 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Displej 
      17.3" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 

      Notebook ASUS F750JA-TY024H je zařazen také v těchto kategorií: