Lenovo ThinkPad L430

33x

Notebook Lenovo ThinkPad L430 - Intel Core i5 3320M 2.6 GHz, 4 GB, 320 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4000, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:952579
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad L430
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      ThinkPad L430
      Šifrovaný pevný disk, blokování portů na úrovni BIOS, Trusted Platform Module a další. Integrovaná HD grafika Intel® nabízí oproti předchozím generacím 100% zvýšení obrazového výkonu včetně 3D.

      Armádní testování MIL-SPEC
      Robustnost, spolehlivost a kvalita
      zpracování výrobků ThinkPad byla ověřena provedením osmi zkoušek na odolnost proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibracím, vysoké teplotě, náhlým teplotním změnám, nízkému tlaku, nízké teplotě a prachu.

      Lenovo ThinkPad L430

      • Certifikace EPEAT® - Gold a ENERGY STAR, ekologická certifikace ULE Gold, nízký obsah halogenů. Šetřete energii a snižte vaše náklady na elektřinu – přispějete k ochraně životního prostředí i vašemu lepšímu výsledku hospodaření.
      • Inovativní systém chlazení - Dva větrací otvory a nový design lopatek ventilátoru z roku 2012 zvyšují proudění vzduchu o 28 % a minimalizují usazování prachu. Výsledkem je snížení systémové teploty u modelů ThinkPad, a tím pádem vyšší výpočetní výkon, větší stabilita systému a také delší životnost.

      Lenovo ThinkPad L430

      • Active Protection System - Modely s běžnými pevnými disky jsou vybaveny akcelerometrem, který v případě pádu nebo podobné události rozpozná pohyb a zastaví disk. U pevného disku jsou použity pryžové úchyty (namísto kolejnic) a HDD konektor není pevně připojen k desce, takže může pohltit náraz a chránit systém před poškozením.
      • Lenovo Solution Center - Jednoduché rozhraní, které sleduje celkový stav systému. Tento nástroj pro diagnostiku hardwaru umožňuje rychlý a snadný přístup k často používaným nástrojům pro správu systému, mezi které patří zálohování a obnovení dat, nastavení antivirové ochrany a firewallu, aktualizace systému/softwaru, připojení k internetu a servisní služby a podpora.

      Lenovo ThinkPad L430

      • SuperSpeed USB 3.0 - Nabízí až 10x větší přenosovou rychlost a umožňuje tak bleskové kopírování velkých multimediálních souborů a bezproblémové připojení periferních audio a video zařízení. Navíc je zpětně kompatibilní se zařízeními podporujícími rozhraní USB 2.0
      • Klávesnice ThinkPad - Legendární ergonomická klávesnice v plné velikosti odolná proti polití. Praktické multimediální klávesy nabízí snadný a rychlý přístup k ovládání mikrofonu, reproduktoru a kamery.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 3320M 2.6 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      320 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení