Lenovo ThinkPad T410s

27x

Notebook Lenovo ThinkPad T410s - Intel Core i5 560M 2.66 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics, 14.1 palců 1440 x 900 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:951742
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T410s
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Hardwarově inovovaný, výkonný, velmi lehký a tenký notebook Lenovo ThinkPad T410s pro velmi náročné mobilní uživatele vyžadující naprostou spolehlivost a efektivitu. Šasi je vyrobeno s dlouholetou tradicí, kde se využívají uhlíková vlákna, elastický polykarbonát a pevný slitinový rám na základně a LCD je navíc vybaveno kovovými závěsy pro odolnost při přenášení a tedy pro celkovou pevnost a životnost. Jako většina notebooků této značky je klávesnice notebooku do určitého množství odolná proti polití a skvělá je i hmotnost okolo 1,8 kg s plnou cestovní výbavou.

      Lenovo ThinkPad T410s

      Výbava notebooku Lenovo ThinkPad T410s zahrnuje snad všechny komunikační způsoby. Velmi zajímavě je také vyřešeno ukládání dat, tentokrát na velmi rychlý a bezpečný SSD disk s kapacitou 128 GB, který rozhodně nebude tento počítač jakkoli brzdit a data budou v největším možném bezpečí. Bezdrátová komunikace zahrnuje připojení do sítě WiFi přes systém citlivých antén.

      Lenovo ThinkPad T410s

      Bohatý výkon na cesty poskytnou procesory z řady s názvem Intel Core i5. Tato generace procesorů je schopna vypínat či přetaktovávat jádra dle aktuální potřeby. Dosáhne tak výkonu v případě potřeby a cenné minuty při mobilním použití na baterii. O jeho vyrovnaný a vytížený chod se postarají 4 GB operační paměti typu DDR3. Maximem je pak 8 GB. V procesoru se také nachází grafická karta Intel HD Graphics s úsporným provozem a dostačujícím výkonem pro běžné použití. Notebook Lenovo ThinkPad T410s je dodáván s předinstalovaným operačním systémem Microsoft Windows 7 Professional.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 560M 2.66 GHz 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      14.1" LCD WXGA+ s rozlišením 1 440 x 900 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      3xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Barva 
      černá