Olympus Stylus 1

0x

Fotoaparát Olympus Stylus 1 - Fotoaparát s FullHD kvalitou nahrávání videí, 12MPix kvalitou fotek a až 10-násobným zoomem.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Olympus
Kód:949688
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Olympus Stylus 1
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel).
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      Prémiový ultrazoom v těle OM-D s výborným objektivem o pevné světelnosti f/2,8, elektronickým hledáčkem s pokrytím 100% zorného pole a náhledem všech efektů, uměleckých filtrů a BSI CMOS snímačem o velikosti 1/1,7"! Olympus Stylux 1 je také vybaven Wi-fi modulem a 3" LCD dotykovým výklopným displejem s funkcí Touch AF. Full HD video o rychlosti 30sn./s.

      Olympus Stylus 1

      • 3″ výklopný displej - Displej s rozlišením až 1,04 milionu obrazových bodů je vybaven také výklopným mechanismem, takže můžete pohodlně fotografovat z neobvyklých úhlů, například z vysoké nebo naopak nízké perspektivy.
      • Spoušť Touch AF - Rychle reagující dotyková obrazovka vám umožní zaostřit a vyfotografovat snímek ve zlomku vteřiny - vše jediným klepnutím prstu. Takže dokážete přesně zachytit veškeré kouzlo prchavého okamžiku.
      • 11 uměleckých filtrů - Uvolněte prostor své kreativitě. Pohrajte si s různými efekty a přidáním jednoho z 11 uměleckých filtrů ozvláštněte své fotografie a videa.
      • Photo Story - Obohaťte své záběry vlastní kreativitou. Spojením více snímků do jedné koláže vyprávějte svými fotografiemi příběhy.

      Olympus Stylus 1

      • Full HD video - Chcete nahrávat videa, která skutečně zapůsobí? Se STYLUS 1 se můžete spolehnout na brilantní obrazovou kvalitu svých videí, podpořenou skvělým stereo zvukem a bohatou paletou kreativních efektů.
      • Speciální korekce expozice - Díky vestavěnému ND filtru můžete upravit expozici dle potřeby a využít maximálního potenciálu jakékoli scény.
      • Máte to rádi syrové? - Měli byste - díky formátu RAW nepřijdete o žádný detail ani o kvalitu snímku, tolik potřebnou např. pro tisk fotografií ve velkém formátu.
      • Používání je hračka - STYLUS 1 je dostatečně výkonný pro náročné fotografy, ale zároveň snadno ovladatelný pro začátečníky, díky funkcím jako jsou Live Guide a iAuto.

      Olympus Stylus 1

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      -
      Rozhraní 
      USB, MiniHDMI 
      Výbava 
      Mikrofon 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      10.70 ×
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      12 Mpx

      Fotoaparát Olympus Stylus 1 je zařazen také v těchto kategorií: