Nikon 1 J1 Black + 10-30mm

0x

Fotoaparát Nikon 1 J1 Black + 10-30mm - Inteligentní a extrémně snadno přenosný fotoaparát schopný vytvořit fotky v kvalitě až 10.1 megapixelů.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Nikon
Kód:948936
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Fotoaparát Nikon 1 J1 Black + 10-30mm
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Specialní doprodejová akce výrobce. Předváděcí modely se slevou až 70%.

      Balení obsahuje: produkt, baterii a napájecí adaptér (kabel), objektiv 10-30mm.
      Balení neobsahuje: zbytek příslušenství uváděné výrobcem.


      Sada Zoom lens kit obsahuje kompaktní a lehký objektiv 1 NIKKOR VR 10–30 mm f/3,5–5,6, který umožňuje využít každou fotografickou příležitost. Všestranný širokoúhlý objektiv s 3× zoomem snadno zachycuje každodenní výjevy a redukce vibrací zaručuje pořízení stabilních snímků a videosekvencí.

       

      • Nikon 1: Inteligentní a extrémně snadno přenosný systém fotoaparátů. Široká řada speciálních výměnných objektivů 1 NIKKOR s kompaktními rozměry. Konstrukce přinášející novou úroveň rychlosti, jednoduchosti a zábavy do způsobu, jakým zachycujete okolní svět.
      • Obrazový snímač CMOS formátu CX: optimální výkon pro vynikající snímky a videosekvence. Nabízí ideální vyvážení mezi velikostí systému, rychlostí, citlivostí k působení světla, rozlišením a hloubkou ostrosti. Umožňuje pořizovat překrásně detailní snímky s 10,1 milionů pixelů i při fotografování rychle se pohybujících objektů za libovolného osvětlení.

      Nikon 1 J1 Black + 10-30mm

      • Výjimečně rychlý systém automatického zaostřování: zaostřuje tak rychle, že bez zpoždění zachytíte každý letmý okamžik. Nabízí vysoký počet zaostřovacích polí pro konzistentně kvalitní zaostření. Okamžitě přepíná mezi automatickým zaostřováním s fázovou detekcí pro lesklé nebo rychle se pohybující objekty a automatickým zaostřováním s detekcí kontrastu pro statické či špatně osvětlené objekty.
      • Poutavý fotoaparát s minimalistickým designem nejvyšší úrovně: odolné a lehké tělo dostupné v široké nabídce barevných provedení. Fotoaparát je vybaven 7,5cm (3“) LCD monitorem s 460 000 pixely, širokým pozorovacím úhlem a ochranným sklem.

      Nikon 1 J1 Black + 10-30mm

      Parametry a specifikace

      Vnitřní paměť 
      -
      Rozhraní 
      USB, MiniHDMI 
      Výbava 
      Mikrofon 
      Barva 
      černá 
      Typ foťáku 
      Kompakt s výměnnými objektivy 
      Typ karty 
      SD/SDHC/SDXC 
      Optický zoom 
      3.00 ×
      Rozlišení videa 
      FHD s rozlišením 1920 x 1080 px
      Rozlišení fotek 
      10.1 Mpx

      Fotoaparát Nikon 1 J1 Black + 10-30mm je zařazen také v těchto kategorií: