Philips Wireless Portable Speaker

0x

Reproduktory Philips Wireless Portable Speaker - Unikátní bezdrátový reproduktor, který obohatí Vaše každodenní dobrodružství.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:937496
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Reproduktory Philips Wireless Portable Speaker
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Obohaťte svá dobrodružství o hudbu díky kompaktnímu odolnému a snadno přenosnému reproduktoru, který lze připnout ke každé tašce.

      Philips Wireless Portable Speaker

      Bezdrátový přenos hudby
      Bezdrátový přenos hudby pomocí funkce Bluetooth Rozhraní Bluetooth je bezdrátové komunikační rozhraní s krátkým dosahem, které je efektivní a zároveň energeticky úsporné. Tato technologie umožňuje snadné bezdrátové připojení mezi iPody/iPhony/iPady a dalšími zařízeními s rozhraním Bluetooth, jako jsou chytré telefony, tablety nebo dokonce notebooky. Takže můžete snadně vychutnávat svou oblíbenou hudbu, zvuk k videu nebo ke hře z reproduktoru a bezdrátově

      Philips Wireless Portable Speaker

      Unikátní reproduktor
      Vytáhněte reproduktor a dosáhněte lepší kvality zvuku Tento rozšiřitelný reproduktor můžete zmenšit a poslouchat hudbu na cestách nebo rozevřít a poslouchat hudbu ve vyšší kvalitě, stačí ho uchopit nahoře a dole a roztáhnout.

      Philips Wireless Portable Speaker

      Funkce anti-clipping
      Funkce anti-clipping zajišťuje hlasitou hudbu bez zkreslení Funkce anti-clipping umožňuje přehrávat hudbu hlasitě a přitom zachovává vysokou kvalitu, i když dochází baterie. Přijímá široký rozsah vstupních signálů od 300 mV do 1 000 mV a chrání reproduktory před poškozením způsobeným zkreslením. Tato vestavěná funkce sleduje hudební signál procházející zesilovačem a udržuje vrcholy v rámci rozsahu zesilovače. Brání tak zkreslení zvuku způsobenému osekáním, aniž by ovlivňovala hlasitost. Schopnost přenosného reproduktoru reprodukovat vrcholy klesá spolu s nabitím baterie, funkce anti-clipping ale omezuje vrcholy způsobené slabou baterií a hudba tak zůstává nezkreslená.

      Philips Wireless Portable Speaker

      Až 12 hodin přehrávání hudby
      Díky vestavěné dobíjecí baterii, která vydrží až 12 hodin, můžete poslouchat hlasitou hudbu kdykoli a kdekoli. Všechnu svoji hudbu můžete poslouchat bez zamotaných napájecích kabelů a nepohodlného hledání zásuvek, budete mít úplnou svobodu pohybu a půl dne hudební zábavy.

      Philips Wireless Portable Speaker

      Certifikovaný zelený výrobek
      Silný závazek k podpoře udržitelného rozvoje Philips označuje svým „Zeleným“ logem pouze své nejekologičtější výrobky, abyste si mohli být jistí, že jste si vybrali správně, ekologicky. Certifikát Zeleného výrobku znamená, že výrobek je opravdu energeticky úsporný, většina obalového materiálu je z udržitelných zdrojů (lepenka je z více než 80 % recyklovaná, tištěné materiály mají certifikát FSC® a obaly neobsahují PVC), využívá méně nebezpečných materiálů (plastové kryty bez PVC/BFR) a je snadněji recyklovatelný.

      Philips Wireless Portable Speaker

      Parametry a specifikace

      Výkon 
      2 W
      Provedení 
      1.0 
      Materiál 
      Plast 

      Reproduktory Philips Wireless Portable Speaker je zařazen také v těchto kategorií: