Lenovo Erazer X310

0x

Počítač Lenovo Erazer X310 - Intel Core i7 4790 3.6 GHz, 8 GB, 1000 GB HDD, DVD-RW, AMD Radeon R9 255, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:935370
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo Erazer X310
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Skvělé funkce pro opravdové hráče
      Stolní počítač ERAZER X310 se vyznačuje futuristickým designem a využívá nejnovější procesory Intel®, extrémně výkonné grafické karty a vysokorychlostní úložiště. Nechybí ani 7.1 kanálový zvuk s technologií Dolby® Advanced Audio™, která se postará o dokonalé poslechové zážitky.

       Lenovo Erazer X310

      Nepřekonatelný styl
      Stolní počítač ERAZER X310 se vyznačuje nekompromisním designem, který evokuje zbroj futuristického bojovníka. Zaujme také modrým předním osvětlením a jednodotykovým otevíráním předního krytu, který umožňuje snadný přístup k portům a optické mechanice. Nechybí ani přední výdechy ventilace, které jsou plně integrované a zajišťují spolehlivé chlazení systému.

       

      Výkonné grafické karty
      Hrajte ty nejnovější hry a vychutnejte si rychlou a plynulou grafiku. Zvolte grafickou kartu NVIDIA® GTX 750, chcete-li si užívat Full HD rozlišení a vysoké nastavení kvality i u náročných her. Nebo se rozhodněte pro grafickou kartu AMD Radeon™ R9, která vyniká spotřebou pouhých 10 wattů v režimu nečinnosti a u podporovaných her nabízí více než 10% zvýšení snímkové frekvence. (dle konfigurace)

       

      Vyladěný herní zvuk
      7.1 kanálová zvuková karta využívá technologii Dolby® Advanced Audio™, která minimalizuje zkreslení zvuku, zlepšuje frekvenční odezvu, zvyšuje hlasitost výstupu a zajišťuje fantastické herní zážitky. Jestliže chcete zamezit jakýmkoli ztrátám kvality zvukového výstupu, můžete využít také digitální rozhraní HDMI nebo Sony/Philips Digital Interconnect Format (S/PDIF).

        Lenovo Erazer X310

      Obrovská kapacita úložiště i operační paměti
      Díky operační paměti DDR3 s kapacitou až 8 GB můžete výkon a možnosti multitaskingu svého počítače posunout do zcela nové dimenze. S až 1TB interní jednotkou HDD budete mít na všechny své soubory místa víc než dost. 

       

      Optická mechanika
      Počítač ERAZER X310 může být vybaven DVD nebo Blu-ray Disc™ vypalovačkou (dle konfigurace).

       

      Rychlé rozhraní USB 3.0 s funkcí Always-On umožňující nabíjení zařízení připojených přes USB
      Nabízí až 10× vyšší přenosovou rychlost než předchozí standard USB a umožňuje tak bleskové kopírování velkých multimediálních souborů a bezproblémové připojení periferních audio a video zařízení. Zpětná kompatibilita se zařízeními USB 2.0. Konektor USB s funkcí Always-On na přední straně umožňuje nabíjet mobilní zařízení, i když je počítač vypnutý.

         Lenovo Erazer X310

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 4790 3.6 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      AMD Radeon R9 255 2048 MB 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, HDMI, DVI, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      Midi Tower