Lenovo ThinkStation C20 4263 Tower

0x

Počítač Lenovo ThinkStation C20 4263 Tower - Intel Xeon E5620 2.4 GHz, 12 GB, 2000 GB HDD, Bez mechaniky, nVidia Quadro NVS300, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:924792
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkStation C20 4263 Tower
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo představuje ThinkStation C20 a C20x, kompaktní, prémiové pracovní stanice pro firmy, které mají omezený prostor a vyžadují dvoj-procesorový výkon.

      Lenovo ThinkStation C20 4263 Tower

      ISV certifikace - ThinkStation C20 a C20x jsou navrženy od základu pro sektor finančních služeb, Computer-Aided Design (CAD) a centra tvorby digitálního obsahu (Digital Content Creation - DCC). Řadí se mezi jedny s nejmenších dvou-procesorových pracovních stanic s nekompromisní výkonem. Tyto pracovní stanice umožňují profesionálům, aby se vešly do menších prostor s výkonem tradičních řešení.

      Lenovo ThinkStation C20 4263 Tower

      Výkon zajišťují procesory Intel® Xeon® řady 5620. ThinkStation C20 a C20x výrazně zlepšují výkon a produktivitu oproti technologii předchozí generace. Tyto podnikové třídy procesorů nabízejí Turbo Boost Technologii, která může inteligentně přizpůsobit výkon a spotřebu energie procesoru, v závislosti na požadavcích uživatele. ThinkStation C20 a C20x také přicházejí s paměťmi disponující technologií ECC (Error Correcting Codes). Ty poskytují větší přesnost dat, zlepšují dobu provozuschopnosti systému a chránit proti chybám pamětí. Pro špičkovou grafiku - Lenovo spolupracuje s NVIDIA® a ATI profesionálním grafickým řešením, aby vám přinesla moderní profesionální pracovní stanice, čímž se získá vynikající výkon aplikací a stabilita. Uvnitř této stanice naleznete 2 grafické karty nVidia NVS 300.

      ThinkStation C20 a C20x jsou také ideální volbou pro podniky které vyžadují menší, snadno spravovatelné pracovní stanice při zachování  dvou-procesorového řešení. Vnitřní část nevyžaduje nářadí a umožňuje tak rychlou a snadnou údržbu a modernizaci klíčových komponent, aniž byste museli sáhnout po šroubováku. ThinkStation C20 a C20x jsou optimalizovány pro umístění do racku. Standardní 42U rack tradičně pojme až 10 pracovních kompaktních stanic, ale s ThinkStation C20 nebo C20x můžete nainstalovat těchto systémů až 14. Přístup k portům na přední straně vám umožní snadno připojit zařízení.

       

      • Jedna z nejmenších dvou-procesorových pracovních stanic s procesory Intel® Xeon® řady 5620
      • Až 12 DIMM slotů poskytuje možnost instalace nesrovnatelně velké kapacity paměti
      • Rychlá a snadná údržby a upgrady bez použití nářadí
      • Možnost umístění až 14 stanic ve standardním racku velikosti 42U
      • Chladné a tiché technologie, doplněné chlazením troj-kanálu
      • V oblasti životního prostředí je šampionem ve své třídě – díky napájecím zdrojům s certifikací 80+ Gold a použitím recyklovatelných plastů

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Xeon E5620 2.4 GHz 
      Operační paměť 
      12288 MB DDR3 
      Pevný disk 
      2000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro NVS300 512 MB 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      10xUSB 2.0, LAN 
      Velikost 
      Midi Tower