Apple iPhone 4 8GB Black

0x

Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black - Apple 0.8 GHz, 0.5 GB, 8 GB, 3.5 palců, 960 x 640 px, Dotykový, Apple iOS 7.1.2, 137 g, 1420 mAh

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:924111
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black
      Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black - Fotka 1/6Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black - Fotka 2/6Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black - Fotka 3/6Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black - Fotka 4/6Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black - Fotka 5/6Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      Apple iPhone 4 8GB Black

      Zatímco byli všichni ostatní zaneprázdněni snahou o udržení kroku s iPhonem, v Apple se zabývali vytvářením nových funkcí, které dělají iPhone výkonnějším, jednodušším pro použití a ještě nenahraditelnější. Stačí jeden ťuk a můžete zamávat na pozdrav svým dětem, podělit se o úsměv kdekoliv na světě nebo vidět, jak se váš nejlepší přítel baví na vašem vyprávění - při volání mezi dvěma iPhone 4 přes Wi-Fi. S žádným jiným telefonem není telefonování takové zábavné. iPhone 4 má dva fotoaparáty: jeden vpředu, který zaostří na vás; druhý vzadu, který zaostří na všechno ostatní. Funkce FaceTime umožňuje mezi nimi přepínat kdykoliv během videohovoru. Stačí ťuknout na tlačítko.

      Apple iPhone 4 8GB Black

      Displej Retina na iPhone 4 je nejostřejší, nejživější obrazovka telefonu s nejvyšším rozlišením jaká tu kdy byla, se čtyřnásobným počtem pixelů ve srovnání s předchozími modely iPhone. Hustota pixelů je ve skutečnosti tak vysoká, že lidské oko není schopno rozeznat jednotlivé pixely. To dělá text úžasně zřetelným a obrázky ohromně ostrými. iPhone 4 přináší zcela nový způsob multitaskingu. Nyní můžete spouštět své oblíbené aplikace třetích stran - a v mžiku mezi nimi přepínat - bez snížení výkonu aplikace v popředí nebo zbytečného vybíjení baterie. Tento inteligentnější přístup k multitaskingu najdete jen v iPhone.

      Apple iPhone 4 8GB Black

      Natáčejte vlastní filmy ve vysokém rozlišení. Natočte působivé video, dokonce i ve špatných světelných podmínkách díky pokročilému senzoru osvětlení pozadí a vestavěnému LED blesku.Pak ho upravte a vytvořte malé umělecké dílo přímo na iPhone 4 pomocí nové aplikace iMovie - s tématy, titulky a přechody od Apple.

      Apple iPhone 4 8GB Black

      Udělejte krásně detailní fotky s novým 5 Mpx fotoaparátem s vestavěným LED bleskem. Pokročilý senzor osvětlení pozadí udělá skvělé fotky, dokonce i při slabém světle.A nový fotoaparát na přední straně telefonu umožňuje snadné autoportrétování.

      Obsah balení:
      Mobilní telefon
      Nabíjecí adaptér

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple DualCore 0.8 GHz 
      Operační paměť 
      512 MB 
      Vnitřní paměť 
      8000 GB
      Displej 
      3.5" LCD s rozlišením 960 x 640 
      Operační systém 
      iOS 7.1.2 
      Rozhraní 
      1xJack 3.5mm 
      Výbava 
      Blesk, bluetooth, čelní kamera, fotoaparát, GPS, 3G, WiFi 
      Barva 
      černá 
      Typ SIM 
      MiniSIM 
      Hmotnost 
      137 g
      Typ karty 
      nepodporuje paměťové karty 
      Rozlišení videa 
      HD s rozlišením 1 280 x 720 px
      Rozlišení fotek 
      5 Mpx
      Baterie 
      Li-Ion 1420 mAh 

      Mobilní telefon Apple iPhone 4 8GB Black je zařazen také v těchto kategorií: