HP Z200 Workstation

0x

Počítač HP Z200 Workstation - Intel Xeon X3470 2.93 GHz, 20 GB, 160 GB HDD, DVD-RW, nVidia Quadro NVS290, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:907099
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Z200 Workstation
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      HP Z200 Workstation

      Workstation s kterým bude práce zábavou
      Pracovní stanice série Z od firmy HP vás překvapí nízkou cenou při zachování všech výhod pracovních stanic. Modely jsou pak vhodné i pro nejnáročnější aplikace a 2D a 3D grafické programy.


      Inovace, která změní způsob vaší práce
      Pracovní stanice HP Z200 je příkladem inovativního přístupu společnosti HP, ať už se jedná o elegantní skříň se snadným přístupem, volitelné vodní chlazení, nebo tichý provoz, který přirozeně splyne s vaším pracovním prostředím. Pomocí systémů vyhovujících normě ENERGY STAR® můžete minimalizovat náklady na energii i chlazení. Zdroje napájení s účinností 85 % a funkce úspory energie vyvinutá společností HP vám pomohou snížit spotřebu energie v pohotovostním režimu.

      HP Z200 Workstation

      Výkon, díky němuž stihnete více práce každou minutu
      Architektura Intel® QuickPath Technology a vámi zvolený dvoujádrový či čtyřjádrový procesor Intel® Xeon® vám umožní řešit větší výpočetní výzvy. Spouštějte více úloh, procesů a aplikací současně prostřednictvím pracovní stanice, která optimálně využívá své jednotlivé součásti – výkonný procesor, paměť, grafickou kartu a úložná zařízení. Profesionální grafickou kartu si vyberete z široké řady Quadro® společnosti NVIDIA®. Tyto grafické řešení automaticky detekují vaše aplikace pro optimalizaci nejlepšího výkonu.

       HP Z200 Workstation

      Spolehlivost pramenící z vyhlášené kvality firmy HP
      Díky úzké spolupráci s výrobci softwaru jsou pracovní stanice HP plně certifikovány a optimalizovány pro vaše aplikace; důkladné testování a kontrola kvality udrží vaši produktivitu trvale na vysoké úrovni, množství monitorů a dalších doplňků zajišťují bezstarostné vlastnictví a užívání pracovních stanic HP.

       

      Na zařízení je nainstalován operační systém Microsoft Windows 7 Professional.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Xeon X3470 2.93 GHz 
      Operační paměť 
      20480 MB DDR3 
      Pevný disk 
      160 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro NVS290 256 MB 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      8xUSB 2.0, DisplayPort, DVI, LAN 
      Velikost 
      Midi Tower