Lenovo Thinkcentre M91p 0266

0x

Počítač Lenovo Thinkcentre M91p 0266 - Intel Core i5 2400s 2.5 GHz, 4 GB, 250 GB HDD, DVD-ROM, Intel HD Graphics, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:900647
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
12 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo Thinkcentre M91p 0266
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Výkonná varianta počítače Lenovo s flexibilními možnostmi v kompaktní, profesionálně vyhlížející černé skříni formátu USDT s praktickými předními konektory. Byl navržený pro maximální produktivitu a využitelnost za přijatelnou cenu. Počítač je připraven na připojení do sítě pomocí gigabitové síťové karty, pevný disk pojme 250 GB dat. Nechybí ani mnoho portů pro připojení dalších periferií. Počítač se dodává s operačním systémem Microsoft Windows 7 Professional.

      Je založený na osvědčených výkonných komponentách a technologií společnosti Inte s inovativním dvoujádrovým procesorem Intel Core i5 2400S s více než dostatečnou pracovní frekvencí 2,5 GHz a integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics.

      Tato skvěle vyvážená kombinace je doplněna 4 GB operační paměti DDR3 pro opravdu solidní výkon dostačující pro všechny běžné činnosti i v několika otevřených oknech. Pokud by Vám to v budoucnosti nestačilo, nebude žádný problém operační paměť doplnit nebo v případě náročných multimédií obohatit sestavu o výkonný model grafické karty do slotu PCI Express x16.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2400s 2.5 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-ROM 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      8xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Velikost 
      MiniPC