HP ProDesk 600 G1 DM

21x

Počítač HP ProDesk 600 G1 DM - Intel Core i3 4160T 3.1 GHz, 4 GB, 1000 GB HDD, Bez mechaniky, Intel HD Graphics 4400, Windows 8.1 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:897625
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP ProDesk 600 G1 DM
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Stolní počítač prošel vývojem. Jedná se o doposud nejmenší firemní stolní počítač HP s integrovaným výkonem a zabezpečením podnikové úrovně. Efektivní konstrukce, která šetří prostor a energii, je zárukou, že stolní počítač HP Mini se vejde prakticky do každého pracovního prostoru.

      HP ProDesk 600 G1 DM

      Velký výkon. Prostorově úsporný design.

      • Tento stolní počítač Mini je menší než některé stolní telefony a ve svislé nebo vodorovné poloze se vejde prakticky kamkoli. Přehledná konstrukce se snadnými možnostmi servisních zásahů s integrovanou bezdrátovou anténou nabízí flexibilní možnosti nasazení pro optimalizaci pracovního prostoru.
      • Buďte až o 35 % produktivnější, když připojíte až tři nezávislé monitory pomocí integrovaného rozhraní DisplayPort s podporou video výstupů s více datovými proudy.
      • Stolní počítač HP ProDesk 600 G1 Mini můžete umístit prakticky kamkoli nebo jej můžete snadno připojit k několika volitelným periferním zařízením pomocí integrovaného držáku VESA.
      • Stolní počítač HP ProDesk 600 Mini G1 vydrží 115 000 hodin procesu komplexního testování HP, a proto se na něj můžete stoprocentně spolehnout.
      • Stolnímu počítači HP ProDesk 600 G1 Mini snadno dopřejete potřebný servis. Jeden křídlový šroub poskytuje rychlý přístup k jasně identifikovatelným a vyměnitelným komponentům.

      Plná funkční výbava ProDesk.

      • S funkcí automatizace na úrovni firmwaru HP BIOSphere si zachováte vysokou produktivitu a nízké prostoje. Vaše počítače získají dodatečnou ochranu díky automatickým kontrolám aktualizací a zabezpečení (dle konfigurace).
      • Po celý den si užijete vyšší rychlost a větší výkon. Rozhodněte se pro nejmodernější technologii zpracovávání s výběrem procesorů Intel® Core™ 4. generace.
      • Využijte nové technologie jednotek v podobě volitelného modulu rozhraní M.2 PCIe SSD, interní 2,5" jednotky SSD nebo duální konfigurace jednotek pro další místní úložiště.
      • Využijte co nejlépe virtuální konference. S bohatým zvukem a obrazem, které využívají software DTS Studio Sound Audio, oživíte své pracovní činnosti.

      Pevné zabezpečení.

      • HP BIOSphere zvyšuje zabezpečení a udržuje důležitá data a systémy pod zámkem, který lze otevřít pomocí přizpůsobitelného ověřování a hesel na úrovni systému BIOS (dle konfigurace).
      • HP Secure Erase odstraní obsah z pevného disku, což se hodí např. při prodeji počítače nebo změně jeho přiřazení.
      • Získejte mimořádnou ochranu se zabezpečeným úložištěm a zajištěnou platformovou integritou díky bezpečnostnímu čipu TPM, který používá systém BIOS a operační systém.

      Ekologický přístup.

      • Vyznačuje se nízkou spotřebou energie a splňuje podmínky certifikace ENERGY STAR® a EPEAT® Gold (dle regionu) platné pro nepřetržitý provoz počítače. Stolní počítač Mini spotřebovává méně než 8 W energie při nečinnosti, a proto může být neustále zapnutý a aktualizovaný.

       

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4160T 3.1 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Operační systém 
      Windows 8.1 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      WiFi 
      Velikost 
      MiniPC