Lenovo ThinkPad X240

134x

Notebook Lenovo ThinkPad X240 - Intel Core i7 4600U 2.1 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics, 12.5 palců 1920 x 1080 px, Windows 8.1 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:895873
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad X240
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Velmi tenký a velmi lehký

      Notebook ThinkPad X240 je nejtenčím a nejlehčím notebookem ThinkPad, který nabízíme. Notebook X240 s hmotností menší než 1,3 kg a tloušťkou 20,3 mm v nejširším místě je velmi snadno přenosný, aniž by to bylo na úkor jeho portů, možností připojení nebo odolnosti.

      Špičková ergonomická klávesnice s optimalizací pro Windows 8

      Legendární plnohodnotná klávesnice ThinkPad odolná proti polití s ergonomickým designem a polohovacím zařízením TrackPoint® zaručuje vynikající pocit při práci. Klávesnice nabízí praktická multimediální tlačítka, LED indikátory stavu, zámek funkčních kláves a okamžitý přístup k aplikacím a je optimalizována pro systém Windows 8. Větší a hladší zařízení TrackPad s pěticí virtuálních tlačítek – s hmatově zvýrazněným středem a vroubky – lze navíc různě nakonfigurovat prostřednictvím nabídky nastavení. K dispozici je také volitelné podsvícení, které usnadňuje práci ve tmě.

      Lenovo ThinkPad X240

       

      Procesory 4. generace Intel® Core™

      Procesory 4. generace Intel® Core™ poskytují výkon potřebný pro zvýšení produktivity vašeho podnikání. Zařízení se ihned zapnou a jsou neustále aktualizovaná. Můžete se rychle a snadno pohybovat mezi aplikacemi, účastnit se videokonferencí ve vysoké kvalitě – a to vše s výhodou dlouhé výdrže na baterii. Můžete se také chránit před napadením a zajistit bezpečný přístup do sítě pomocí integrovaných bezpečnostních funkcí. Stručně řečeno, jediná věc, která je úžasnější než počítač s procesorem Intel Core, je to, co s ním dokážou jeho uživatelé.

      Lenovo ThinkPad X240

      Technologie Intel® vPro

      Umožňuje snadnou správu na firemní úrovni s nízkými náklady. Provádějte správu, ochranu, opravu a vyhledání svých používaných notebooků z jakéhokoli místa na světě.

      HD/FHD displej s technologií IPS

      LCD displeje s technologií IPS (In-Plane Switching) s vysokým jasem. Technologie IPS nabízí živé barvy a pozorovací úhly téměř 180°.

      Technologie Power Bridge

      Technologie Power Bridge spojující interní baterii s externí baterií vyměnitelnou za provozu přináší vysokou flexibilitu a maximální výdrž na baterii. Vyměňte baterie, aniž byste museli notebook vypnout. Použitím přídavné cestovní baterie můžete zvýšit dobu mezi nabíjeními na 10 a více hodin.

      Vysoce odolná konstrukce a armádní testování MIL-SPEC

      Inovativní technologie Roll Cage přidává šasi a hornímu krytu notebooku dodatečnou tuhost a odolnost (vrchní kryt z uhlíkových vláken a šasi z hořčíku pro maximální pevnost bez zvýšení hmotnosti). Testování na armádní úrovni ověřuje robustnost, spolehlivost a kvalitu zpracování výrobků ThinkPad provedením osmi zkoušek na odolnost proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibracím, vysoké teplotě, náhlým teplotním změnám, nízkému tlaku (odpovídajícímu nadmořské výšce 4 500 m), nízké teplotě a prachu.

      Rychlý přenos dat

      Rozhraní USB 3.0, které je až 10krát rychlejší než předchozí USB technologie, umožňuje rychlý přenos dat mezi notebookem X240 a ostatními zařízeními. Navíc je zpětně kompatibilní se zařízeními podporujícími rozhraní USB 2.0.

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 4600U 2.1 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      12.5" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 8.1 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá