Toshiba Satellite C50-B-13W

0x

Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W - Intel Core i3 4005U 1.7 GHz, 4 GB, 750 GB HDD, Intel HD Graphics, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:891174
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W
      Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W - Fotka 1/6Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W - Fotka 2/6Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W - Fotka 3/6Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W - Fotka 4/6Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W - Fotka 5/6Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      Toshiba Satellite C50-B-13W

      TENKÝ, VÝKONNÝ, CENOVĚ DOSTUPNÝ
      Pokud hledáte notebook, který je tenký, výkonný a cenově dostupný, vyberte si Satellite C50-B – a zvládnete svou práci ve velkém stylu. Tento hodnotný model poskytuje spolehlivý každodenní výpočetní výkon v atraktivním provedení. Potřebnou rychlost zajišťují procesory Intel® nebo AMD (dle konfigurace) a vzhledem k celé řadě možností připojení toho zvládnete za den mnohem víc. Ať tedy chcete mít spolehlivý počítač do domácnosti, pracovní počítač za rozumnou cenu nebo praktický přenosný počítač pro studijní účely, je pro vás notebook C50-B s 39,6cm (15,6") širokoúhlou HD obrazovkou správnou volbou.

       

      ŠTÍHLÝ, ÚHLEDNÝ A ELEGANTNÍ
      39,6 cm (15,6") notebook Satellite C50-B je mimořádně tenký a má nový úhledný design, který vyniká ve všech směrech. Elegantní texturovaná povrchová úprava definuje výrazný vzhled notebooku a ten působí moderním dojmem. Nejen to – notebook má klávesnici s vystupujícími klávesami, velký touchpad a nový design kláves s lepší hmatovou zpětnou vazbou, takže nejen dobře vypadá, ale také se s ním dobře pracuje.

      Toshiba Satellite C50-B-13W

      NA PLNÉ OBRÁTKY
      Díky široké nabídce procesorů Intel® a AMD – včetně procesorů Intel® Core™ i5 a AMD Quad Core A8 (dle konfigurace) – poskytuje notebook C50-B na výběr různé výkonové možnosti, z nichž každá zaručuje neuvěřitelně rychlou odezvu od okamžiku spuštění. Když k tomu přidáte uživatelsky příjemný operační systém Windows 8.1 a prostorný pevný disk s kapacitou až 1 TB (dle konfigurace), jste připravení dělat na cestách více úkolů najednou – a svobodně pracovat, hrát hry, prohlížet webové stránky a lokálně ukládat soubory.

       Toshiba Satellite C50-B-13W

      VYNIKAJÍCÍ ZVUK
      Díky systému DTS® Sound™ v notebooku C50-B bude zvuk, který uslyšíte ze stereofonních reproduktorů, dokonalý a čistý. Od jemných hlubokých basů až po jasně srozumitelnou řeč bude každý hlas, rytmus nebo tón zřetelnější a příjemnější. Při každém promítání filmu, sledování videa, hraní her nebo poslechu hudby se tak budete moci do zvuku zcela ponořit.

      Toshiba Satellite C50-B-13W

      PŘIPOJENÍ LIBOVOLNÉHO ZAŘÍZENÍ
      Prohlížejte si fotky a sledujte videa nebo prezentace bez drátů, starostí a potíží. Notebooky řady C50-B obsahují tři porty USB umožňující přenášet data do dalších zařízení. A protože jeden z těchto portů je typu USB 3.0, obsah se přenese 10krát rychleji. Technologie Bluetooth 4.0* umožňuje bezdrátově synchronizovat mobilní zařízení a rychle přenášet velké soubory. Můžete také využít všechny možnosti, které poskytuje připojení HDMI, a vychutnat si multimediální obsah na svém televizoru s vysokým rozlišením.

      Toshiba Satellite C50-B-13W

      EXKLUZIVNÍ DESIGN TOSHIBA
      Každý notebook řady Satellite C50-B nese znaky notebooků Toshiba – vysoce kvalitní design, který vyniká ve všech směrech. Matný černý povrch s texturou a plochá klávesnice s vystupujícími klávesami vypadají skvěle a dávají notebooku úhledný a moderní vzhled.

       Toshiba Satellite C50-B-13W

       

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4005U 1.7 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      750 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 

      Notebook Toshiba Satellite C50-B-13W je zařazen také v těchto kategorií: