Toshiba Satellite L50-B-1X6 White

0x

Notebook Toshiba Satellite L50-B-1X6 White - Intel Core i3 4005U 1.7 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 8.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:890937
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Satellite L50-B-1X6 White
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      BAVTE SE VŠUDE
      Ať se zajímáte o cokoli, ultratenký notebook řady Satellite L50-B má všechno, co potřebujete, abyste se bavili. Díky tloušťce pouhých 23 mm a hmotnosti jen o něco málo přes 2 kg (dle konfigurace) si můžete brát notebook L50-B všude s sebou. A s širokou nabídkou multimediálních možností a procesorů Intel® nebo AMD (dle konfigurace) budete mít vše potřebné pro spojení se světem. Ať vás tedy zajímají filmy, komunikace v sociálních sítích, surfování na webu nebo fotografie, oceníte bohatý zvuk a grafiku na 15,6" displeji – kamkoli půjdete.


      TENČÍ NEŽ KDY PŘEDTÍM
      Notebook Satellite L50-B je navržený tak, aby byl ultratenký co do rozměrů ale velkorysý z hlediska funkcí. Má výrazný nový vzhled a díky klávesnici bez okrajů s vystupujícími klávesami, novému designu kláves a velkému clickpadu poskytuje příjemnou hmatovou zpětnou vazbu. A vzhledem k jeho tloušťce pouhých 23 mm (dle konfigurace) a nabídce čtyř elegantních barev (dle konfigurace) si budete chtít brát notebook L50-B všude s sebou.

      Toshiba Satellite L50-B-1X6 White

      CERTIFIKOVANÝ ZVUK
      Díky reproduktorům ONKYO, technologii DTS® Sound™ a konektoru pro sluchátka (tato kombinace má certifikaci Skullcandy™) je zvuk bohatší, hlubší a živější než kdy předtím. Tyto integrované reproduktory vytvářejí dobře vyvážený, všeobjímající zvukový prostor, takže při každém promítání filmu, sledování videa, hraní her nebo poslechu hudby se budete moci ponořit do realistického prostorového zvuku.

      Toshiba Satellite L50-B-1X6 White

      KVALITU POZNÁTE SAMI
      Vaše oblíbené filmy a online obsah vás zcela pohltí – díky 15,6" displeji notebooku Satellite L50-B a grafické kartě Intel® HD (dle konfigurace). Všechno můžete jasně a zřetelně sledovat na HD nebo Full HD obrazovce (dle konfigurace) notebooku L50, nebo můžete Ultra HD 4K obsah uložený v notebooku sledovat prostřednictvím výstupního portu HDMI na televizoru podporujícím technologii Ultra HD. A aby byl obraz úžasně ostrý za všech okolností, umí integrovaná technologie Resolution+ společnosti Toshiba vylepšit kvalitu videí a fotek v reálném čase.

      Toshiba Satellite L50-B-1X6 White

      VELKÝ VÝKON, MALÉ ROZMĚRY
      Procesor Intel® nebo AMD (dle konfigurace) zajistí, abyste měli ke všemu přístup okamžitě. To ale neznamená, že notebooky Satellite L50-B jsou velké co do rozměrů. V tenkém designu notebooků se nacházejí procesory s nízkou spotřebou energie, takže notebooky jsou extrémně snadno přenosné.

      Toshiba Satellite L50-B-1X6 White

      PŘIPRAVENÝ NA SDÍLENÍ
      Nejlepší obsah se má sdílet. Díky integrované technologii Wi-Fi splňující nový standard AC (dle konfigurace) nebudete při streamování obsahu mezi notebookem a smartphonem závislí na různých pevných připojeních. Kromě toho umožňují integrované technologie bezdrátového přenosu obrazu (dle konfigurace), včetně Intel® WiDi, bezproblémově sdílet obsah se zařízeními, jako jsou televizory a projektory. Notebook Satellite L50-B je také vybavený jedním portem USB 2.0, dvěma porty USB 3.0 a rozhraním Bluetooth 4.0, takže můžete rychle a snadno bezdrátově přenášet velké objemy dat do dalších zařízení, nahrávat fotky z fotoaparátu, sdílet filmy a synchronizovat mobilní zařízení. Pomocí funkce USB Sleep-and-Charge můžete dokonce nabíjet telefon nebo přehrávač MP3, aniž byste museli notebook zapnout. Nebo se můžete připojit přes port HDMI k televizorům a obrazovkám s vysokým rozlišením.

      Toshiba Satellite L50-B-1X6 White

       

      Na zařízení může být předinstalován operační systém Windows 8 nebo Windows 8 Pro. Update na novou verzi 8.1 či 8.1 Pro je možný zdarma skrze Windows Store přímo v operačním systému. Více informací najdete na oficiálních stránkách Microsoft.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4005U 1.7 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      bílá 

      Notebook Toshiba Satellite L50-B-1X6 White je zařazen také v těchto kategorií: