Lenovo Tab S8-50F Black

0x

Tablet Lenovo Tab S8-50F Black - Intel Atom 1.86 GHz, 2 GB, 16 GB, 8 palců 1920 x 1200 px, Android 4.4.2 KitKat, GPS, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:886074
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Lenovo Tab S8-50F Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Mimořádně lehký a výkonný tablet s procesorem Intel
      Tablet Lenovo TAB S8-50 má sice hmotnost pouhých 300 g, na jeho výbavu to však nemá žádný vliv. Výkonný čtyřjádrový procesor Intel® a operační systém Android™ 4.4 zajišťují bezproblémovou práci na cestách. Tenký přední 8" panel pokrývající téměř celou přední stranu nabízí nádherný Full HD obraz a umožňuje snadné dotykové ovládání.

       Lenovo Tab S8-50F Black

      Dokonalý společník na cesty
      S hmotností menší než 300 g a tloušťkou necelých 8 mm je tablet Lenovo TAB S8-50 ideální pro čtení, poslech hudby, sledování filmů nebo prohlížení webových stránek na cestách. Je tak lehký, že o něm při přepravě v brašně pravděpodobně nebudete ani vědět.

      8" Full HD obrazovka se sklem Infinity Glass
      8" obrazovka tabletu TAB S8-50 s vysokým rozlišením (1920 × 1200) nabízí obraz se zářivými a věrnými barvami ve vnitřních i venkovních prostorách. Tato obrazovka využívá sklo Infinity Glass, které překrývá celý přední panel tabletu a rozšiřuje tak zorné pole, zatímco technologie IPS (In-Plane Switching) zajišťuje široké pozorovací úhly umožňující sledování Full HD videí s přáteli. Díky velmi tenké a vysoce transparentní dotykové obrazovce je navíc každý snímek detailnější a ostřejší.

        Lenovo Tab S8-50F Black

      • Čtyřjádrový procesor - Čtyřjádrový procesor optimalizovaný pro plynulé prohlížení webových stránek, rychlé načítání aplikací a bezproblémový multitasking rovněž představuje ideální platformu pro práci se systémem Android a přehrávání HD obsahu.
      • Dva integrované fotoaparáty - Zadní fotoaparát tabletu TAB S8-50 s rozlišením 8 Mpx a světelností f2,2 umožňuje pořizovat nádherné fotografie i při nízkém osvětlení. Přední fotoaparát s rozlišením 1,6 Mpx je naopak jako stvořený pro snadné autoportréty či webové konverzace.

        Lenovo Tab S8-50F Black

      Operační systém Android™4.4 (KitKat) s možností aktualizace a novější verzi
      Android™ 4.4 posouvá výkon systému na dosud nepoznanou úroveň. Optimalizuje operační paměť a zlepšuje dotykové ovládání, takže práce s tabletem TAB S8-50 bude rychlejší a přesnější než kdykoli dříve. To znamená, že budete moci bez problémů poslouchat hudbu a přitom procházet webové stránky nebo tryskem uhánět po dálnici v nejnovějším herním hitu.

       

      Aplikace Lenovo DOit
      S řadou aplikací DOit od společnosti Lenovo toho vy i váš tablet zvládnete mnohem více. Můžete například sdílet data s dalšími zařízeními se systémem Android, aniž byste k tomu potřebovali síťové připojení, můžete využívat ochranu před viry a malwarem nebo zálohovat své kontakty a zprávy SMS.

        Lenovo Tab S8-50F Black

      • Dva reproduktory na přední straně s technologií Dolby® Audio - Aby bylo dosaženo čistšího zvuku, jsou reproduktory tabletu TAB 8 umístěny na přední straně směrem k vám. Ve spojení s působivým prostorovým zvukem technologie Dolby® Audio poskytují bohatý a plný zvuk, který si vychutnáte při sledování filmů i poslechu hudby.
      • Široké možnosti konektivity a rozšíření - Port micro USB umožňuje nabíjet tablet a připojit jej k jiným zařízením a praktický slot pro kartu SD přináší možnost snadného rozšíření úložiště.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Atom 1.86 GHz QuadCore 
      Operační paměť 
      2048 MB 
      Pevný disk 
      16 GB 
      Displej 
      8" LCD WUXGA s rozlišením 1 920 x 1 200 
      Operační systém 
      Android 4.4.2 KitKat 
      Rozhraní 
      1xMicroUSB 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi, bluetooth, GPS 
      Barva 
      černá 

      Tablet Lenovo Tab S8-50F Black je zařazen také v těchto kategorií: