22" LCD HP Z22i

0x

Monitor 22" LCD HP Z22i - 22 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:883213
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 22" LCD HP Z22i
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      22" LCD HP Z22i

      Získejte vynikající přesnost obrazu, mimořádné možnosti nastavení a zásadní spolehlivost optimalizovanou pro prostředí obchodů. Displej HP Z22i s úhlopříčkou 22" IPS, který je sestavený z panelů IPS 2. generace, poskytuje oproti technologii IPS první generace úspory energie a široké zobrazovací úhly podporující spolupráci.


      Přivítejte svého nového týmového hráče s inteligentním napájením a IPS 2. generace

      • Snižujte spotřebu energie a získejte 99% pokrytí barevných prostorů s RGB z panelových monitorů IPS 2. generace. Urychlete týmové přezkoumávání a společné rozhodování s extra širokými zobrazovacími úhly, díky kterým mají všichni stejný vynikající přehled.
      • Díky 22" diagonálnímu displeji s úzkými hranami a rozlišením 1920 x 1200, který poskytuje 120 řádků dat navíc a 2,3M pixelů, nepřehlédnete jediný úžasný detail.
      • Užijte si ostré jasné prezentace od jasu 300 cd/m2, kontrastního poměru 1000:1, dynamického kontrastního poměru 5M:1 a doby odezvy 8 ms.
      • Vylepšete tmavé oblasti svých obrázků na obrazovce a podívejte se na ty nejlepší detaily ještě podrobněji díky integrované technologii vyrovnávání černé.

       

      Snadno přístupná konektivita na dosah ruky

      • Užijte si konektivitu s novými i zastaralými možnostmi z řady vstupů, které zahrnují DisplayPort, DVI, VGA a integrovaný rozbočovač USB.


      Mějte pod kontrolou váš dopad na životní prostředí

      • Snižujte spotřebu energie a pomozte snižovat náklady díky inteligentnímu designu s nízkou spotřebou, který překonává technologii IPS 2. generace s kvalifikacemi ENERGY STAR® a EPEAT® Gold.
      • 22" displej HP Z22i IPS nabízí také podsvícení displeje bez rtuti, nízkohalogenový design a sklo neobsahující arsen.


      Seznamte se s novým nejlepším přítelem svého monitoru

      • Přizpůsobte svou pracovní plochu pomocí oddílů obrazovky s možností změny velikosti. Pracujte s dokumenty, tabulkami a e-maily v samostatných oblastech obrazovky současně – to vše díky softwaru HP Display Assistant.
      • Prohlížejte si otevřené aplikace na všech připojených displejích s rozšířeným panelem nástrojů. Pomozte zabránit krádeži pomocí uživatelsky nastavitelného kódu PIN, který deaktivuje monitor, dojde-li k jeho neoprávněnému odpojení od počítače.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      22" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 
      Rozhraní 
      DisplayPort, DVI, VGA 
      Barva 
      černá 

      Monitor 22" LCD HP Z22i je zařazen také v těchto kategorií: