Toshiba Encore WT7-C-100

0x

Tablet Toshiba Encore WT7-C-100 - Intel Atom 1.33 GHz, 1 GB, 16 GB, 7 palců 1024 x 600 px, Windows 8.1, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:880910
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Toshiba Encore WT7-C-100
      Tablet Toshiba Encore WT7-C-100 - Fotka 1/6Tablet Toshiba Encore WT7-C-100 - Fotka 2/6Tablet Toshiba Encore WT7-C-100 - Fotka 3/6Tablet Toshiba Encore WT7-C-100 - Fotka 4/6Tablet Toshiba Encore WT7-C-100 - Fotka 5/6Tablet Toshiba Encore WT7-C-100 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Ultra mobilní 7" tablet od společnosti Toshiba
      Encore WT7 je dokonalá mobilita zabalená do 17,8 cm (7") těla. Pohodlně s ním můžete pracovat jednou rukou. K dispozici máte rychlé spuštění a pohodlné surfování s procesorem Intel ® Atom™. Díky velmi kompaktnímu provedení si uživatelé mohou vzít Encore WT7 skutečně kamkoli a mít tak přístup k aktuálním pracovním datům nebo se na cestách dívat na nejnovější filmy. Kombinace vlastností a tvaru činí Encore WT7 ideálním doplňkem jakéhokoli primárního počítače se systémem Windows.

      Toshiba Encore WT7-C-100

      Ideální mobilní partner
      Encore WT7 byl navržen tak, aby ho bylo možné pohodlně používat jednou rukou a vešel se do každé malé tašky. Je optimalizován pro použití na výšku a pohodlné držení. Přes malé rozměry poskytuje možnost připojení k internetu z pohodlí domova i na cestách. Hledejte informace, synchronizujte a pracujte s dokumenty, poslouchejte hudbu, dívejte se na filmy. Zkrátka pracujte a bavte se prakticky odkudkoli.

      Toshiba Encore WT7-C-100

      Windows 8 připraven k akci
      Mobilní Encore WT7 je založen na systému Windows 8.1 Díky využití aplikací je čtení e-mailů a prohlížení prezentací na cestách snadnější než kdy jindy. Díky použitému operačnímu systému Windows mohou uživatelé s tabletem Encore WT7 skutečně pracovat na cestách mezi schůzkami i během odpočinku doma. Synchronizace a sdílení dokumentů se tak stávají v rámci operačního systému Windows naprosto jednoduchými procesy. Množství vnitřního úložného prostoru lze díky vestavěnému slotu rozšířit až o dalších 128 GB kartou microSD a tak můžete mít stále u sebe všechna důležitá data. Při prezentaci skupině lidí můžete využít technologii bezdrátového přenosu obrazu Wireless Display a sdílet tak obsah na velkém kompatibilním televizoru nebo jiném displeji, přičemž k dispozici máte také Micro-USB port pro připojení displeje kabelem.

      Toshiba Encore WT7-C-100

      Malý, ale s vysokým výkonem
      Procesor Intel Atom™ dodává tabletu Encore WT7 vysoký výkon po celý den. Od rychlého startu až po celých 7 hodin práce (dle zátěže), kterou mu umožní vestavěná baterie, mohou uživatelé Encore WT7 plynule pracovat s dokumenty, surfovat a bezproblémů přepínat mezi jednotlivými běžícími aplikacemi i zábavními možnostmi. Obě webkamery - zadní 2MP i přední 0,3 MP - jsou připraveny na zachycení fotografií, videa i na video chat s rodinou, přáteli a kolegy. Uživatelský komfort Encore WT7 zvyšuje také doplněk Toshiba Display Utility, který umožňuje změnu velikosti pohledu, aby bylo menu a další prvky v zobrazení desktopových programů větší. Díky tomu získávají uživatelé i při použití malého tabletu Encore WT7 maximum při používání desktopových programů. 

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Atom 1.33 GHz QuadCore 
      Operační paměť 
      1024 MB 
      Pevný disk 
      16 GB 
      Displej 
      7" LCD WSVGA s rozlišením 1 024 x 600 
      Operační systém 
      Windows 8.1 
      Rozhraní 
      1xMicroUSB 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi, bluetooth 
      Barva 
      bílá 

      Tablet Toshiba Encore WT7-C-100 je zařazen také v těchto kategorií: